Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Varsói koncertkörúton szerepelt a Szent György Kórház kórusa Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2016. május 30.
Varsói koncertkörúton vett részt a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház kórusa. Az orvosokból, asszisztensekből és a betegápolásban közvetlenül nem dolgozó szakemberekből álló énekkar tizenhét évvel ezelőtt alakult meg, tevékenyen részt vesz Székesfehérvár kulturális életében, és számos alkalommal szerepelt már egészségügyi, jótékonysági programokon a városban és azon kívül is. A kórus négy koncertet adott a lengyel fővárosban.
Tovább...
 
Pénteken permeteznek a Sárbogárd-Börgönd vasúti vonalszakaszon Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. május 30.
A MÁV Zrt. vegyszeres gyomirtást végez június 3-án, pénteken a Sárbogárd-Börgönd vonalszakasz, illetve az érintett állomások területén. A permetezést végző vonat 5 órakor indul, a befejezés időpontja a napi program teljesítése alapján alakul. Felhívják a méhészek és a lakosság figyelmét, hogy a kezelt területen legeltetni, valamint az onnan származó takarmánnyal állatot etetni 14 napon belül tilos!
Tovább...
 
Hősök Napja Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2016. május 30.
ImageMájus utolsó vasárnapja a Hősök Napja, a háborúkban elesett katonák emléke előtti tisztelgés. Székesfehérváron már pénteken megkezdődtek a koszorúzások a katonatemetőkben, vasárnap délben pedig a „69-es előre!” I. világháborús emlékműnél tartott Székesfehérvár Önkormányzata közös megemlékezést a Fejér Megyei Önkormányzat, az MH Összhaderőnemi Parancsnoksága és számos honvéd hagyományőrző szervezet képviselőinek részvételével.
Tovább...
 
Vasúti átjárót zárnak le a Borszéki útnál Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. május 30.
ImageÚtátjáró átépítési munkálatok lesznek a Székesfehérvár-Szombathely vasútvonalon Székesfehérvár és Sárszentmihály állomások között, ezért a Borszéki úti átjárónál forgalomkorlátozást rendeltek el június 2-4. között. A félpályás és teljes szélességű lezárás idején a lakosság türelmét és körültekintését kérik.
Tovább...
 
A közös cél a parkolási gondok enyhítése Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2016. május 30.
Átérezve a környéken élők problémáját továbbra is a parkolóház építésben látja a Belváros és környéke parkolási gondjainak megoldását Székesfehérvár Önkormányzata. A Koch László utcában tervezett fejlesztéssel a felszíni parkolók egy részének használatára csak az ott élőknek lenne lehetősége, a többi gépjárművet a parkolóház tudná befogadni.
Tovább...
 
Régészet Napja 2016 - koponyák titkai és ókori fotósarok a múzeumban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. május 27.
A Szent István Király Múzeum is csatlakozott idén a Régészet Napja 2016 programjaihoz. Május 27-én és május 28-án előadásokkal és családi programokkal várják az érdeklődőket, akik miniatűr ásatáson vehetnek részt, ókori viseletben fotózkodhatnak és betekintést nyerhetnek az antropológia rejtelmeibe és érdekességeibe.
Tovább...
 
Újabb köztéri tablókiállítás a katonahősök tiszteletére Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. május 27.
ImageA második résszel folytatódik az az első világháborús szabadtéri tablókiállítás, melyet tavaly indított el a Városi Levéltár és Kutatóintézet és Székesfehérvár Önkormányzata. A május 27-én, pénteken 13.00 órakor a Városház téren nyíló újabb köztéri tárlat a balkáni és a keleti (galíciai) front eseményeit mutatja be, emléket állítva azon székesfehérvári katonáknak, akik részt vettek a Nagy Háború küzdelmeiben.
Tovább...
 
Egy napra minden gyerek tűzoltó lehet Nyomtatás E-mail
Írta: Farkas-Bozsik Gábor tűzoltó alezredes   
2016. május 27.
ImageRengeteg kisgyermek álma válhat valóra a hétvégén, hiszen a katasztrófavédelem idén is megnyitja a tűzoltószertárak kapuit a Nemzetközi Gyermeknap alkalmából, immár harmadik alkalommal. Ezúttal az ország 283 pontján várják a tűzoltók a gyermekeket és minden érdeklődőt. A hivatásos tűzoltó-parancsnokságok mellett önkormányzati tűzoltóságok és önkéntes tűzoltó egyesületek is fogadják az érdeklődő közönséget.
Tovább...
 
Szent Orbán Borünnep Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. május 27.
ImageRemek hangulat, két színpadon egész nap koncertek, Piknik Pont a Vörösmarty pincénél, kiváló borok, ínycsiklandó ételek, borbemutatók, borrendek felvonulása, kézműves kirakodóvásár, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várnak. Sztárfellépők: Török Ádám és a Mini, Horgas Eszter és a Jazz trió, Palya Bea és zenekara.
Tovább...
 
Koszorúzások a Hősök Napja tiszteletére Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. május 27.
A Hősök Napja a háborúkban elesett katonák emléke előtti tisztelgés május utolsó vasárnapján. Székesfehérváron is több helyszínen tartanak megemlékezést pénteken, szombaton és vasárnap. A koszorúzások a katonatemetőkben kezdődnek, majd szombaton a Donát utcai I. világháborús emlékmű és hálaadási keresztnél, vasárnap pedig a „69-es előre!” I. világháborús emlékműnél zárulnak a tiszteletadások.
Tovább...
 
Családi és gyermekprogramok Fehérváron az Ezer lámpás éjszakáján Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. május 27.
Az idei évben is csatlakozott Székesfehérvár az Ezer lámpás éjszakája elnevezésű programhoz, ami az eltűnt gyermekekre hívja fel a figyelmet. Az Alba Pláza előtti téren május 29-én 15 órától családi és gyermekprogramokkal várják az érdeklődőket. A Rising Star legjobbjai lépnek fel, többek között Czibi Norbit és várhegyi Lucas Palmirát is hallhatja a közönség.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1191 1192 1193 1194 1195 1196 1197 1198 1199 1200 Következő > Utolsó >>

Eredmények 13168 - 13178 / 20469