Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Húsvéti tojáskereső versenyt rendeznek szombaton a Zichy ligetben Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. március 30.
Ismét a Zichy ligetben rendezi meg hagyományos húsvéti tojáskereső versenyét a Székesfehérvári Keresztény Közösség Egyesület. Az élőzenés, vidám családi rendezvény március 30-án, szombaton 14.00 órakor kezdődik, a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Tovább...
 
Ismét kinyitott a Gajdos Lángos! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2024. március 29.
Megkezdte az idei szezont a Gajdos Lángos Velencén! Lángossal, sültekkel, hamburgerrel, frissen csapolt sörökkel és megannyi finomsággal várja idén is vendégeit a vidámságáról és hatalmas vendégszeretetéről híres Gajdos Attila!
Tovább...
 
Ingyenes parkolás húsvétkor – így tart nyitva az uszoda, a piac és a Koronás Park Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. március 29.
A Székesfehérvár Városgondnoksága által üzemeltetett Városi Piac, az iparcikk piac, a Koronás Park ünnepi nyitvatartásról, valamint a parkolási rendről kapott tájékoztatás az alábbiakban olvasható.
Tovább...
 
Húsvéti kártyabörze és közös húsvéthétfő Maroshegyen Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. március 29.
Jótékonysági kártyabörzét szerveznek szombaton a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtárban. Húsvéthétfőn immár harmadik alkalommal teríthetik meg a maroshegyiek a közösség húsvéti asztalát.
Tovább...
 
Hol van az anyósok kedvenc leshelye? – szombati séta a sarokerkélyek nyomában Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. március 29.
Székesfehérvár egyes belvárosi épületeit jellegzetes sarokerkélyek díszítik, melyek nem csak mutatósak, de komoly társadalmi szerepük is volt régen. Március 30-án, szombaton 10.00 órakor indul a Tourinform Iroda által szervezett séta, melynek keretében mindent megtudhatunk a különleges balkonokról.
Tovább...
 
Tesla-musical, Quimby-koncert és közönségkorcsolya Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. március 29.
A februári nyílt napokon már mindenki be is járhatta az Alba Arénát. A multifunkcionális sport- és rendezvénycsarnok áprilistól már több zenei, illetve sportos közösségi programnak is otthont ad majd. A hivatalos megnyitó után több napon át közönségkorcsolyára várják a látogatókat, majd május 1-jén egy Arénabulival búcsúztatják a jeget. Május 24-én egy látványos, nagyszabású musical show, a Nicola Tesla – Végtelen Energia látható, június 15-én pedig a Quimby érkezik Székesfehérvárra, akiknek koncertjére mától már szintén lehet jegyet váltani.
Tovább...
 
Húsvétváró programok az SZKKK házaiban Nyomtatás E-mail
Írta: Harcos Edina   
2024. március 28.
Március utolsó napjaiban több városrészben is ingyenes húsvétváró programokra invitálja a családokat a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ (SZKKK), hogy közösen hangolódjanak a közelgő húsvétra. Kézműves foglalkozások, játékok, tojásfestés, tojáskereső verseny, tojásfakészítés, termelői és kézműves vásár is szerepel az SZKKK házainak kínálatában Csalán, Kisfaludon, Feketehegy-Szárazréten és a Vízivárosban.
Tovább...
 
Köszöntötték a 100 éves Baumkirchner Erzsébetet Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. március 28.
Januárban töltötte be a századik életévét, de legalább két évtizedet letagadhat a korából Baumkirchner Erzsébet, akit dr. Cser-Palkovics András polgármester és Deák Lajosné önkormányzati képviselő köszöntött fel szerdán délelőtt Székesfehérváron. Erzsi néni egyedül él, szeret főzni, vásárolni jár, sőt, savanyúvízért is elsétál a Rózsa ligetbe. Frissessége, életigenlése, mosolya egészen rendkívüli – derült ki a jeles jubileum alkalmából rendezett találkozón.
Tovább...
 
Április 7-én rendezik meg a Tavaszköszöntő és Nyuszi túrát a Velencei-hegységben Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. március 28.
Április 7-én, vasárnap rendezi meg a Tavaszköszöntő és Nyuszi túrát a Velencei-hegységben a Gyöngyvirág Természetbarát Egyesület. Hagyományosan három távot lehet teljesíteni a túrán, amely a térség legszebb pontjaira kalauzolja a résztvevőket.
Tovább...
 
Nagypénteken és Húsvéthétfőn is a megszokott rendben végzi a hulladékszállítást a DEPÓNIA Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. március 28.
A húsvéti ünnepek alatt is a megszokott rendben végzi a lakossági hulladékszállítást a DEPÓNIA Nonprofit Kft. A négynapos hosszú hétvége alatt azonban az ügyfélszolgálatok és a hulladékkezelő udvarok zárva tartanak.
Tovább...
 
Csütörtökön improvizációs párbajt rendeznek a Nyolcas Műhelyben Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. március 28.
Adok-kapok címmel rendez improvizációs színházi előadást a JusztIs Társulat március 28-án, csütörtökön a Nyolcas Műhelyben. Az előadás során a színészek teljesítményét a közönség bírálhatja el, hogy kiderüljön: ki Székesfehérvár improbajnoka?
Tovább...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 133 - 143 / 20297