Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Átadták a Pék-cukrász Szakma Kiváló Tanulója díjat Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. március 11.
ImageA Hotel Magyar Királyban ünnepélyes keretek között zárult a Pék-cukrász Szakma Kiváló Tanulója Verseny országos döntője.
Tovább...
 
A biztonság értéke, az érték biztonsága Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2016. március 11.
ImageA „Közbiztonság fejlesztése Székesfehérváron a településbiztonság és az ifjúságvédelem előtérbe helyezésével” című pályázat megvalósításáról tartottak ma este lakossági fórumot a Vízivárosi Általános Iskolában. A körzetben élőket a projektről az abban résztvevő szervezetek képviselői tájékoztatták. A fórumot Víziváros önkormányzati képviselője, dr. Horváth Miklósné nyitotta meg.
Tovább...
 
Széna Téri Kisokos hat iskolával Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. március 11.
ImageMegyei informatikai versenyt bonyolítottak le a Székesfehérvári Széna téri Általános Iskolában „Széna Téri Kisokos” címmel. A megmérettetésre ebben a tanévben 6 iskola nevezett. A második fordulón informatikai, hardver-alapismeretekről adtak számot a résztvevő diákok, valamint a scratch programozási környezet használatával készítettek játékprogramot.
Tovább...
 
Megszépült a Nyitra ABC környéke Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2016. március 11.
Húsvétra készülve idén is megtisztították a Nyitra ABC környékét a Székesfehérvári Nosztalgia Klub Egyesület tagjai. Az akciót Östör Annamária, a körzet önkormányzati képviselője kezdeményezte, a szemétszedéshez és kertészeti munkákhoz szükséges eszközök biztosításában is ő segítette a nyugdíjas önkéntesek munkáját.
Tovább...
 
Fehérvárból készülnek a bodajki diákok Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2016. március 11.
ImageSzékesfehérvár turizmusát választották témául azok a bodajki diákok, akik bejutottak az "Itthon otthon vagy!" országos földrajzverseny középdöntőjébe. A hetedikes Skrop Anna, a nyolcadikos Pap Eszter és felkészítő tanáruk, Visi Szilárd látogatást tettek Brájer Éva alpolgármesternél, aki segíti a tanulók minél sikeresebb felkészülését.
Tovább...
 
Csákót a fejre! Kokárdát a szívedre! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. március 09.
ImageA március 15-i nemzeti ünnephez kapcsolódóan számtalan érdekességgel készülnek jövő héten a Koronás Parkban. Március 14-én, hétfőn, illetve március 15-én, kedden délelőtt 11.00 órától „Csákót a fejre! Kokárdát a szívedre!” címmel gyerekfoglalkoztató kezdődik. Az egész napos programra ellátogatók a forradalom jelképeit készíthetik el a Koronás Park kreatív és ügyes kezű munkatársainak segítségével.
Tovább...
 
Újabb iskola nyílt napok Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. március 09.
ImageAz általános iskolai beíratásokat és az intézményválasztást segítő újabb nyílt napokat tartanak Székesfehérváron. Az eseményekre szeretettel várják a gyerekeket és szüleiket.
Tovább...
 
Évadnyitó lesz szombaton a Katonai Emlékparkban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. március 09.
ImageÉvadnyitó lesz március 12-én, szombaton a Katonai Emlékpark Pákozd – Nemzeti Emlékhelyen. A rendezvényen emlékfutás, megemlékezés, kitüntetések átadása, kiállítások és ’48-as hadtörténelmi gyerekprogramok várják a látogatókat.
Tovább...
 
Neves előadók a Szent István Művelődési Házban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. március 09.
Folytatódnak a lelki feltöltődést, a tanulást, a minőségi kikapcsolódást segítő programok a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban. Március 10-én Dr. Janka Ferenc filozófus, teológiai tanár, 16-án Dr. Magyar Balázs neves pszichiáter, addiktológus főorvos, majd 23-án dr. Pécsi Rita neveléskutató előadására várják a közönséget.
Tovább...
 
Játékokat, ruhát és élelmiszert is szívesen fogad a SZETA Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. március 09.
ImageHagyományos adománygyűjtést kezdenek március 10-től 20-ig az Öreghegyi Közösségi Házban rászorulók javára. A húsvéti akcióról Östör Annamária, a körzet önkormányzati képviselője, Kiss Dorottya, A Szabadművelődés Háza igazgatója, valamint Zugor Zsuzsanna, a Szegényeket Támogató Alapítvány elnöke tartott tájékoztatót.
Tovább...
 
Alsó tagozatos általános iskolás tanulók sakk-sikerei Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2016. március 09.
Végéhez értek a 2015/2016. tanévi I-II. és III-IV. korcsoportos általános iskolás diákok számára kiírt Sakk Csapatbajnokság küzdelmei.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1201 1202 1203 1204 1205 1206 1207 1208 1209 1210 Következő > Utolsó >>

Eredmények 13256 - 13266 / 20343