Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Víz, hal és gyógynövény - projektnapot tartanak Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. március 04.
ImageProjektnapot tart a szombati munkanapon a Tóvárosi Általános Iskola. Március 5-én a víz- és halfogyasztás szokások és a gyógynövények kerülnek a középpontba. Kiállítás, filmvetítés és kóstolás is színesíti a tóvárosi iskolások napját.
Tovább...
 
Időutazás az ókortól a modern korokig Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2016. március 04.
ImageA 39. Utazás 350 kiállítója között idén is ott van Székesfehérvár. Hazánk legfontosabb turisztikai tárlatán városunk három kort mutat be. Az ókort Gorsium, a középkort a Királyi Napok és a Koronázási Ünnepi Játékok, míg a modern kort Székesfehérvár látványosságai elevenítik meg a pavilonban.
Tovább...
 
Egy ezred év viharaiban meg nem rendült törhetetlen hűség Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. március 04.
ImageA Városháza Dísztermében mutatták be az Egy ezred év viharaiban meg nem rendült törhetetlen hűség – Székesfehérvár, Magyarország és a Nagy Háborúcímű tanulmánykötetet.
Tovább...
 
Ismét ingyenes nyílt nap lesz az Új Csóri úti kutyaiskolában Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. március 04.
ImageIsmét ingyenes nyílt napot tartanak az Új Csóri úti kutyaiskolában március 6-án, vasárnap. Nyakas Gábor kutyaviselkedés szakértő tanácsadást tart a kutyák általános neveléséről, tartásáról, kiemelten a sétáltatásáról. A gazdikat paleo sütemény-kóstolóval és az egészséges életmóddal kapcsolatos tanácsadással várják.
Tovább...
 
Változás a munkarendben - szombati ügyfélfogadások Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. március 04.
Image A többi közhivatalhoz hasonlóan a közelgő nemzeti ünnep kapcsán változik Székesfehérvár Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának és a Fejér Megyei Kormányhivatalának ügyfélfogadási rendje is.
Tovább...
 
Március 5-én, 14-én és 15-én is díjmentes lesz a parkolás Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2016. március 04.
Image A fehérvári fizető parkolást is érinti a nemzeti ünnephez kapcsolódó munkarendváltozás rendje: március 14-én, hétfőn és Március 15-én, kedden díjmentes lesz a parkolás Fehérváron, továbbá március 5-én szombaton is térítésmentesen lehet majd parkolni a fizető övezetekben. Ezeken a napokon a parkoló automaták nem működnek majd a város területén.
Tovább...
 
A repülés 100 esztendeje Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Tihanyi Tamás, Kész Mónika   
2016. március 03.
ImageRepülésismereti verseny, repüléstörténeti konferencia, kiállítás, kiadványok, filmek – ezek szerepelnek a székesfehérvári repülés százéves jubileumi emlékévének programjai között.
Tovább...
 
Együtt verő szíveink Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. március 03.
ImageKözeleg a magyar nemzet függetlenségét kivívó dicső nap évfordulója. Székesfehérvár minden évben egyedülálló programmal tiszteleg a forradalom és szabadságharc hősei előtt.
Tovább...
 
Casting a Táska Rádióban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. március 03.
ImageCastingot tart a Táska Rádió március 9-én, szerdán délután. A műsorvezetéshez kedvet érző 7-11. osztályos diákokat várják a Budai út 43. alatt.
Tovább...
 
Törölni kell az ügyvédek mobilját Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. március 03.
ImageMegfelelő adattörlés után kellene leselejteznie régi számítógépeiket és használt okostelefonjaikat a magyar ügyvédi irodáknak. A kamara most kiadott ajánlása erre és több más fontos információbiztonsági kérdésre is felhívja a figyelmet.
Tovább...
 
KID Rock - Az 1 százalék jó helyre kerül! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. március 03.
ImageItt van az adóbevallások időszaka, amikor mindenki megpróbálja megtalálni azt az egyesületet, amelyet adója egy százalékával támogathat. A paletta igencsak színes, így nehéz eldönteni, melyik szervezet céljait támogassuk ilyen módon. Aki még nem tudja, kinek adja az egy százalékot, annak ajánljuk a KID Rock and Roll SE-t!
Tovább...
 
<< Első < Előző 1201 1202 1203 1204 1205 1206 1207 1208 1209 1210 Következő > Utolsó >>

Eredmények 13278 - 13288 / 20344