Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Városi zöld-fejlesztések, zöld civilszervezetek, közösségi szolgálat Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2016. február 26.
Negyedik alkalommal rendezték meg a Diákfórumot, amely minden hónapban más-más aktuális környezetvédelmi téma bemutatásával várja a diákokat. A februári környezetvédelmi program témái a várost érintő zöld-fejlesztések, a zöld civilszervezetek és a közösségi szolgálat lehetőségeinek bemutatása voltak.
Tovább...
 
Lakossági fórum lesz a településbiztonságról és az ifjúságvédelemről Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. február 26.
Lakossági fórumot szerveznek március 2-án, szerdán a Köfém Művelődési Házban, amelynek témája a „Közbiztonság fejlesztése Székesfehérváron a településbiztonság és az ifjúságvédelem előtérbe helyezésével” című pályázat programja. Az érdeklődők előadásokat hallhatnak a pályázat megvalósításában közreműködő intézmények képviselőitől. A fórumot dr. Dienesné Fluck Györgyi önkormányzati képviselő nyitja meg.
Tovább...
 
Minden eddiginél több forrás az ifjúsági célok támogatására Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2016. február 26.
ImageSzékesfehérvár Önkormányzata minden eddiginél nagyobb összeget, több mint 200 millió forintot fordít 2016-ban az ifjúsággal kapcsolatos feladatok és a felsőoktatási célok támogatására.
Tovább...
 
Megnyílt a Szent István Szakképző Iskola új tanboltja Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2016. február 25.
ImageÜnnepélyes keretek között nyitották meg a Szent István Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola új tanboltját. A Mátyás Király körútól nyíló Királyi Csemegében a gyakorlaton résztvevő diákok által a tanműhelyekben előállított termékeket – húsárut, pékárut és süteményeket – árulják, de kaphatóak különféle tejtermékek is.
Tovább...
 
Kétszáz évvel ezelőtt... Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2016. február 25.
ImageA Székesfehérvári Teleki Blanka Gimnázium és Általános Iskolában a jubileumi tanév kapcsán számos időutazásos tematikus program zajlik. Februárban minden osztály egy-egy napot kiszemelve, a kétszáz évvel ezelőtti kornak megfelelő ruhákban emlékezik az iskola névadójára, a magyar nőnevelés úttörőjére. Tegnap a 2.a osztályosok repültek vissza az időben.
Tovább...
 
Sportfelszerelésekkel jutalmazták a nyugdíjas sportklubokat Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2016. február 25.
ImageAz István Király Általános Iskola tornatermében tartották meg a nyugdíjasok sportvetélkedőjének döntőjét. A megmérettetésen a résztvevők a játékos-ügyességi feladatokat egyénileg, illetve párokban oldották meg. Az összesített első helyen az Öreghegyi Nyugdíjas Klub végzett. Tegnap délután sportfelszerelések ünnepélyes átadására került sor az intézményben azoknak a székesfehérvári nyugdíjas klubok részére, amelyek elindultak a városi sportvetélkedőn.
Tovább...
 
Megváltozott munkaképességűeknek: változások az ügyfélfogadásban Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2016. február 25.
ImageA Fejér Megyei Kormányhivatal Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztálya ezúton is tájékoztatja a Tisztelt Ügyfeleket, hogy a Főosztály rehabilitációs ellátási és szakértői feladatokat ellátó szervezeti egysége ügyfélfogadásának rendje és helyszíne - a megváltozott munkaképességű személyek ellátásaival kapcsolatos ügyekben - 2016. február 29. napjától megváltozik.
Tovább...
 
Fórum az épülő parkolóház kialakításáról Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. február 25.
Lakossági fórumot tartanak csütörtökön a dr. Koch László utcában épülő parkolóház kialakításával kapcsolatban. A tájékoztatót a körzet önkormányzati képviselője, valamint a beruházás előkészületeiben résztvevő szakemberek tartják.
Tovább...
 
Fel akarják eleveníteni az Internet Klubot Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek - Temesvári Márta   
2016. február 24.
ImageNagy szükség van Kincsesbányán a néhány évvel ezelőtt megszűnt Internet Klub felélesztésére. Egy olyan helyre, ahol a jelenleg utcán csellengő fiatalok ismét felügyelet mellett, biztonságban bővíthetik ismereteiket, és vehetnek részt tartalmas programokon.
Tovább...
 
Április 30-ig lehet pályázni a Lánczos-Szekfű ösztöndíjra Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2016. február 24.
ImageA Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata által létrehozott "Lánczos Kornél - Szekfű Gyula Ösztöndíj Közalapítvány" Kuratóriuma idén is pályázatot hirdet a városban élő, dolgozó vagy a várossal szellemi kapcsolatban álló alkotók, kutatók, művészek számára. A pályázatok benyújtásának határideje: 2016. április 30.
Tovább...
 
Rászorulók nyaraltatásáért báloznak Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. február 24.
ImageKorábban klubként működött, januártól alapítványként tevékenykedik a rászoruló családokért, gyerekekért a Velencei-Tó környéki Nagycsaládosokért és Rászoruló Családokért Alapítvány. A karitatív tevékenységek területén igen aktív szervezet Nőnapi Jótékonysági Bált rendez március 4-én a Velence Korzón.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1211 1212 1213 1214 1215 1216 1217 1218 1219 1220 Következő > Utolsó >>

Eredmények 13355 - 13365 / 20389