Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Székesfehérvári delegáció járt Centoban Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós, Kész Mónika   
2016. február 22.
ImageSzékesfehérvári küldöttség járt olasz testvérvárosunkban, Centoban. A delegáció - Brájer Éva alpolgármester vezetésével – részt vett a testvérvárosok számára megrendezett Barátság és közös tudás napja programjain, valamint azon a látványos karneválon, melyet Rio de Janeiro városával együttműködve szerveztek meg.
Tovább...
 
40 éves az Öreghegyi Nyugdíjas Klub Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. február 22.
ImageMegalakulásának 40. évfordulóját ünnepelte az Öreghegyi Nyugdíjas Klub pénteken. A jeles alkalomhoz kapcsolódóan tárlat nyílt az Öreghegyi Közösségi Házban Lencsés R. Julianna, Életmű Aranydiploma díjas festőnő és a klubtagok alkotásaiból, összegyűjtött emlékeiből. Az eseményen részt vett Östör Annamária és Deák Lajosné önkormányzati képviselő, a jubiláló egyesület értékeiről Kiss Dorottya, A Szabadművelődés Háza igazgatója beszélt.
Tovább...
 
Fókuszban a beruházások Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2016. február 19.
ImageA város 2016-os költségvetéséről, az önkormányzat idei beruházási terveiről, fejlesztési céljairól tartott előadást Égi Tamás alpolgármester a Székesfehérvár Jövőjéért Egyesület a legutóbbi taggyűlésén. Ezen kívül a tagok tájékozódtak az aktuális pályázati lehetőségekről, és bemutatta cégük tevékenységét az Eximbank regionális képviseletvezetője.
Tovább...
 
Többmilliárdos beruházások, sportfejlesztések Székesfehérváron 2016-ban is Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2016. február 19.
ImageMinden évben hagyomány, hogy szakterületekre bontva is tájékoztatják a székesfehérváriakat azokról a feladatokról, lehetőségekről, amelyeket a költségvetés adott évben biztosít. Most a kiemelt beruházásokról és a sportfeladatokról számolt be Mészáros Attila, Székesfehérvár alpolgármestere.
Tovább...
 
Virágosabb, zöldebb Székesfehérvárért Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. február 19.
ImageKörnyezetszépítő pályázatot hirdetett „Virágosabb, zöldebb Székesfehérvárért" címmel dr. Cser-Palkovics András polgármester és Bozai István városgondnok.
Tovább...
 
Ötödször rendezik meg Fehérváron a Toros és Pálinkafesztivált Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. február 19.
ImageIdén már ötödik alkalommal költözik az igazi falusi, disznótoros hangulat a fehérvári belváros szívébe február 19-e és február 21-e között. Az V. Toros és Pálinkafesztiválon három napon keresztül olyan gasztronómiai ízorgiákra lehet számíthani, amiknek egyszerűen nem lehet ellenállni: háztáji kolbászok, húsok, a sertésből készült ételektől kezdve az ínyenc fogásokon át a falusi desszertekig mindent megtalálunk majd.
Tovább...
 
A beszédcentrikus nyelvoktatás a kulcs - Beszélgetés Fogarasi Mártával Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. február 18.
Fogarasi Mártát egy fehérvári hagyományőrző egyesület rendezvényeinek egyik szervezőjeként ismertem meg. Évekig lelkesen küldte hozzánk a heti, rendszeres előadások részleteit, hogy oldalunk jóvoltából minél több fehérvárihoz eljusson. Azt hittem, eredeti foglalkozása is "rendezvényszervező". Egy beszélgetés során aztán kiderült, hogy nyelvtanár, és korábban sokat foglakozott angol nyelvoktatással. Ez a téma most is időszerű, hiszen mindenhez nyelvvizsga kell, már szinte alig akad állás nyelvtudás nélkül.
Tovább...
 
Nyílt nőgyógyászati szűrőnap Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. február 18.
ImageNyílt nőgyógyászati szűrőnapot szerveznek február 27-én, szombaton Székesfehérváron. A Család- és Nővédelmi Központban zajló vizsgálatokról Östör Annamária egészségügyi és sporttanácsnok és ifj. Dr. Nagy László, a Központ intézetvezető főorvosa tájékoztatott. A szűrőnapra korlátozott számban, jövő hétfőtől csütörtökig fogadnak el jelentkezéseket.
Tovább...
 
Indulnak a Modern Városok Program fejlesztései Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2016. február 18.
ImageMagyarország fejlődésének egyik zászlóshajója lesz Székesfehérvár azoknak a nagyberuházásoknak köszönhetően, melyek a Modern Városok Program keretében valósulnak meg az elkövetkező években.
Tovább...
 
Nyílt nap a rákellenes világnap alkalmából Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. február 18.
A Szabadművelődés Házában működő „Kézenfogva” Onkológia Klub a Rákellenes Világnaphoz kapcsolódva február 22-én, hétfőn 13.00 órától nyílt napot szervez. Az eseményen többek között többféle tanácsadással, felvilágosító előadással, vizsgálattal is várják az érdeklődőket. A programon kötetlen beszélgetési lehetőséget is biztosítanak a gyógyult daganatos betegekkel.
Tovább...
 
III. Fehérvári Kolbásztöltő Fesztivál Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2016. február 17.
A Jancsárkertben tartják jövő szombaton, február 27-én a III. Fehérvári Kolbásztöltő Fesztivált, amelynek keretében kiderül, melyik csapat készíti a legfinomabb kolbászt a városban. A zsűri az értékeléskor az ízélményt, a munkaasztal tisztaságát, a receptúra közreadását, a humoros bemutatkozást, valamint a csapatok megjelenését is díjazza.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1211 1212 1213 1214 1215 1216 1217 1218 1219 1220 Következő > Utolsó >>

Eredmények 13377 - 13387 / 20393