Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Brutális csapadékmennyiség jön Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. február 10.
ImageA meteorológusok által napok óta ígért erős hidegfront, viharos széllel és rengeteg csapadékkal keddől szerdára virradó éjszaka érkezik, s estére távozik is kelet felé. A prognózisok szerint 23-26 milliméternyi eső, havas eső, néhol hó várható, ami még egy hónapra számolva sem mindig jön össze.
Tovább...
 
Lőszermentesítés kezdődik a Sóstó Természetvédelmi Területen Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna, Kész Mónika   
2016. február 09.
Elkezdődnek az állami támogatással megvalósuló Sóstó Természetvédelmi Terület rehabilitációs munkálatai. A lőszerfelkutatás idejére a tanösvényt lezárják. A feltárási munkálatok befejezésének határideje március 31.
Tovább...
 
Városszerte folytatódnak az iskolanyitogató foglalkozások Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. február 09.
ImageVárosszerte folytatódnak ezen a héten is az iskolába hívogató programok. A foglalkozásokra szeretettel várják a leendő első osztályos tanulókat és szüleiket egyaránt.
Tovább...
 
Gasztroangyal és farsangi mulatság Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. február 08.
A héten két rendezvényre is várják az érdeklődőket a Viktória Rehabilitációs Központban. Február 10-én szerdán 17 órától Borbás Marcsi, televíziós műsorvezető, a "gasztroangyal" érkezik az intézménybe, majd február 13-án 15 órától farsangi mulatságot szerveznek. A rendezvényekre a belépés ingyenes.
Tovább...
 
Lehet, hogy ennyi volt a tél Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. február 08.
ImageTény, hogy kemény hideggel, hóval-jéggel kezdődött az ide esztendő, ám mára alaposan megenyhült az időjárás. Most úgy tűnik, ez marad egész februárban, sőt, márciusban sem kell túl vastagon öltöznünk.
Tovább...
 
Megújult zöldfelületek a kórház mellett Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2016. február 08.
ImageNaponta több száz autós használja a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház parkolóit. A Hunyadi utcai rendelőintézet melletti nagyparkolóban dr. Dienesné Fluck Györgyi kezdeményezésére a Városgondnokság munkatársai két nap alatt kitisztították a zöldfelületeket és elvégezték a szükséges növénygondozási munkálatokat.
Tovább...
 
szereplőket keresnek a március 15-i előadásra Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. február 08.
ImageKözeleg a magyar nemzet függetlenségét kivívó dicső nap évfordulója. Székesfehérvár minden évben egyedülálló programmal tiszteleg a forradalom és szabadságharc hősei előtt. Az ünnepi előadás rendezői idén 14 és 25 év közötti lelkes színjátszók jelentkezését várják február 16-ig, hogy megszemélyesítsék történelmünk nagy al
Tovább...
 
Iskolanyitogató foglalkozást tartanak Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. február 08.
Image2016. február 9-én, kedden 17.00 órától játékos „Iskolanyitogató” foglalkozásra várják a leendő első osztályosokat és szüleiket a Kodály Zoltán Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskolába (Székesfehérvár, Béke tér 4.). A jövő keddi eseményre sok szeretettel várnak minden érdeklődőt a tanító nénik.
Tovább...
 
Több parkoló a lakótelepeken Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2016. február 05.
A lakossági igények alapján és a parkolási gondok csökkentése érdekében, önkormányzati képviselők kezdeményezésére parkolók bővítése kezdődik meg a közeljövőben több székesfehérvári lakótelepen. A beruházásban érintett utcákban a munkaterületek átadására a napokban került sor.
Tovább...
 
Napelemes rendszert adtak át egy utcai lakótömb tetején Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2016. február 05.
ImageA tetőre szerelt napelemes rendszert adtak át a Bátky Zsigmond 1-5. alatti társasház 3-as számú épületében. A megújuló energiát szolgáltató szerkezetet az OTP Bank pályázatán nyert támogatásból és saját forrásból építették ki, és a tervek szerint tovább bővítik a következő években.
Tovább...
 
Társasjátékok Napja szombaton Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. február 05.
Szeretettel várnak minden korosztályt a Társasjátékok Napjára, melyet február 6-án, szombaton rendeznek meg a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtárban. A legkülönfélébb játékokkal találkozhatnak az érdeklődők, lesznek gyermekfoglalkozások is, a könyvtárba pedig ingyenesen lehet beiratkozni.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1211 1212 1213 1214 1215 1216 1217 1218 1219 1220 Következő > Utolsó >>

Eredmények 13410 - 13420 / 20393