Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Educatio Kiállítás: itt minden a továbbtanulásról szól Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. január 08.
ImageTöbb mint száz oktatási intézmény mutatja be kínálatát továbbtanulás témakörben Budapesten, az Educatio Kiállításon, ahová idén 40 000 főt várnak. Szó lesz a legújabb duális képzésekről, ösztöndíj lehetőségekről és az Apolló életpálya modellről éppúgy, mint felvételi követelményekről vagy a hallgatói életről.
Tovább...
 
Városi Diákbál - hagyományt teremtettünk Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2016. január 08.
Jövő pénteken immár másodszor rendezik meg a Városi Diákbált, ahol Székesfehérvár különböző iskoláiba járó diákok találkozhatnak egymással és a báli hagyományoknak megfelelő módon szórakozhatnak. A Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház kapuit 19.00 órakor nyitják, az ünnepélyes megnyitó 19.30 órakor kezdődik.
Tovább...
 
Díszes madarak és óriásnyulak is láthatók lesznek hétvégén Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2016. január 08.
ImageHatvan féle kisállat több mint hatszáz egyedét tekinthetik meg az érdeklődők a V-061 Alba Regia Galamb- és Kisállattenyésztő Egyesület hagyományos kétnapos kiállításán Székesfehérváron. A január 9-10-én, szombaton és vasárnap a Volán Sportcsarnokban megrendezésre kerülő seregszemlén díszes galambokat, díszmadarakat, díszbaromfikat és egyéb állatokat mutatnak be, köztük a város két büszkeségét, a székesfehérvári bukógalambot és az ugyancsak fehérvári tenyésztésű óriásnyulat.
Tovább...
 
Továbbtanulási lehetőség a Magyar Honvédségnél Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. január 07.
ImageA Magyar Honvédség keretén belül is lehetőség van érettségi után továbbtanulni. A jelentkezőknek a Namzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Karának képzése nyújt továbbtanulási lehetőséget és a Magyar Honvédség Altiszti Akadémiája is várja a fiatalokat. A jelentkezéshez magyar állampolgárság, érettségi, középfokú nyelvvizsga és bűntetlen előélet szükséges.
Tovább...
 
Korlátozhatják a 7,5 tonna feletti teherautók közlekedését Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. január 07.
ImageAz utinform.hu tájékoztatása szerint várhatóan az ónos eső és a havazás miatt több Fejér megyei területen, útszakaszon korlátozzák a 7,5 tonna megengedett össztömeg feletti tehergépjárművek közlekedését, hogy megelőzzék az elakadásokat. Indulás előtt mindenképpen érdemes az aktuális útviszonyokról tájékozódni. A korlátozásban érintett Fejér megyei útszakaszok listája megtalálható a cikkben.
Tovább...
 
Élőben követheti merre járnak a hókotrók Fehérvár útjain Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2016. január 07.
ImageÉlőben követhetik ezentúl a fehérváriak a hókotró gépek útvonalát annak az alkalmazásnak a segítségével, amely a Városgondnokság oldalán található. Jelenleg teszt üzemmódban működik és a hókotró gépeken található GPS jeladók által adott jeleket vezeti rá a várostérképre. A felhasználók választhatnak a "térkép", "műhold" és "mindkettő" fülek közül.
Tovább...
 
Ajánlások a téli közlekedéshez Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. január 07.
ImageA téli időszakban történő balesetmentes közlekedéshez az autósok, a kerékpárosok és a gyalogosok tudatos felkészülésére is szükség van.
Tovább...
 
várják a javaslatokat a Zenei Nevelésért díjra Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. január 07.
ImageA Mihályi Gyuláné Eszti néni emlékére létrehozott Zenei Nevelésért Közhasznú Alapítvány díjat alapított a város zenei életében kiemelkedő teljesítményt nyújtó személyek, közösségek elismerésére. Idén immár nyolcadik alkalommal kerül sor a Székesfehérvár Zenei Nevelésért Díj átadására, a díjazottak személyére 2016. február 12-ig lehet javaslatot tenni.
Tovább...
 
Második alkalommal rendezik meg a Városi Diákbált Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. január 06.
2016. január 15-én másodszor rendezik meg a Városi Diákbált, ahol Székesfehérvár különböző iskoláiba járó diákok találkozhatnak egymással és a báli hagyományoknak megfelelő módon szórakozhatnak. A Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház kapuit 19 órakor nyitják, az ünnepélyes megnyitó 19.30 órakor kezdődik.
Tovább...
 
Komplett városrészi rehabilitáció stadionrekonstrukcióval Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2016. január 06.
Kormányzati támogatással, Székesfehérvár Közgyűlésének döntése nyomán nemcsak a Sóstói Stadion, hanem annak környezete is megújul, így komplett városrészi rehabilitáció valósulhat meg. Szerda reggel sajtónyilvános helyszínbejáráson tekintette meg dr. Cser-Palkovics András polgármester, Bozai István városgondnok és Mészáros Attila alpolgármester a stadion bontási munkálatait.
Tovább...
 
Krinolin, turnűr, halcsont  a babák és a divat Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2016. január 06.
Különleges délutáni programra invitálja a fehérváriakat a Hetedhét Játékmúzeum. Január 12-én, kedden dr. Szatmári Judit öltözéktervező művész, divattörténet kutató tart előadást. A múzeumban lévő babákon keresztül mutatja be a 19. század végi, 20. század eleji öltözködési szokásokat. A részvétel ingyenes, mindenkit szeretettel várnak!
Tovább...
 
<< Első < Előző 1221 1222 1223 1224 1225 1226 1227 1228 1229 1230 Következő > Utolsó >>

Eredmények 13454 - 13464 / 20338