Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Így vigyázz a súlyodra Karácsonykor Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. december 25.
A karácsony a nagy közös vacsorák ideje, ez az az időszak, amikor nem könnyű lemondani a finom ételekről. Megúszhatjuk, hogy az új évet szigorú diétával kelljen kezdenünk, hiszen van néhány jól bevált trükk, ami segíthet abban, hogy elkerüljük a hízást. Például a kisebb tányérról elfogyasztott étel, és a hosszúkás alakú pohár is sokat segíthet. Ezeket az egyszerű praktikákat vázoljuk az alábbiakban a Kiskegyed jóvoltából.
Tovább...
 
"Befigyelt" egy aszteroida szenteste Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. december 25.
ImageA NASA jelentése szerint biztonságos távolságban elkerülte a Földet egy közelmúltban észlelt aszteroida, ami az elmúlt éjjel haladt el melletünk.
Tovább...
 
Újra elindult Az év praxisa a Kárpát-medencében pályázat Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. december 23.
ImageÖn is ajánlja háziorvosát! Hatodik alkalommal dördül el a startpisztoly, és indult újra „Az év praxisa a Kárpát-medencében „pályázat. A meghirdető ezúttal az Országos Tisztifőorvosi Hivatal, célja 2015-ben is ugyanaz, mint a megelőző években. Helyreállítani, erősíteni a háziorvosok és a nővérek megbecsülését, presztízsét határon innen, és határon túl.
Tovább...
 
A forralt bor dícsérete - adventi vásári forgatag a Belvárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2015. december 23.
ImageForralt borokkal, ízletes falatokkal és kreatív ajándékokkal várja idén is a fehérváriakat a hagyományos adventi vásár. Az érdeklődők a vásári portékák széles tárházával találkozhanak és mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb standot. A vásár igényességéhez hozzájárul az is, hogy összesen 36 új faház készült, háromféle méretben.
Tovább...
 
Kreatív otthoni programok gyerekeknek a téli szünetre Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. december 23.
A karácsonyi ünnepek körüli rohanásban sok szülőnek nem jut ideje arra, hogy hasznos és érdekes otthoni programokat találjon ki a gyerekeknek. Pedig a téli szünetben rendelkezésre álló bő két hétben biztosan szükség lesz ilyen ötletekre. Az alábbiakban gyermekanimátor ad javaslatokat kreatív időtöltésekre, valamint egy igazi téli, közösen elkészíthető kakaós kalács receptre.
Tovább...
 
Klímaválasz:Ingyenes tréning és norvég tanulmányút lehetőség Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. december 23.
ImageTízből hét településvezető szerint az éghajlatváltozás súlyos problémát jelent Magyarországon. A lakosság fele konkrét intézkedéseket vár az önkormányzattól, ám a vezetők többségének korlátozott információ áll a rendelkezésére - derül ki az Energiaklub által vezetett Klímaválasz projekt kutatásából. A projekt keretében januárban induló ingyenes képzéssorozat abban segíti a településvezetőket, hogy konkrét intézkedéseket tudjanak kidolgozni a felkészülés érdekében.
Tovább...
 
Csupa Mecsó  miniatűr autócsodák a Civil Központban Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2015. december 22.
Ünnepélyes keretek között nyitották meg a „Csupa Mecsó” címmel a Családi Matchbox gyűjtemény kiállítást a Fehérvári Civil Központban. A tárlatot Kovács Jenő, az Alba Regia Veterán Veteránjármű Egyesület elnöke nyitotta meg. Az érdeklődők közel 250 modellt tekinthetnek meg január 9-ig, a Fehérvári Civil Központ nyitvatartási idejében.
Tovább...
 
Orvosi laboratóriumi asszisztens képzés a korszerű diagnosztikáért Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2015. december 22.
ImageA laboratóriumi diagnosztika kulcsfontosságú a személyre szabott gyógyászatban és a megelőzésben egyaránt. Alapvető elvárás, hogy a laboratóriumok megbízhatóan, pontosan és gyorsan végezzék munkájukat, hiszen csak így lehet sikeres a gyógyítás.
Tovább...
 
Út a végtelenbe - Böjte Csaba adventi gondolatai Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2015. december 22.
ImageA Panorama Offices évzáró rendezvényének vendége volt Böjte Csaba ferences rendi szerzetes, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója. Böjte atya látogatásakor megosztotta velünk gondolatait a szent évről, az adventi időszak feladatairól és nemrégiben megjelent könyvéről, az „Út a végtelenbe” című kötetről.
Tovább...
 
Három évet kapott a kamu bevalló Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. december 22.
ImageHárom év börtönre ítélt egy férfit a személyi jövedelemadó (szja) bevallásával összefüggő költségvetési csalás és okirat-hamisítás miatt a Székesfehérvári Járásbíróság. A Fejér megyei férfi személyenként százezer forint alatti összegeket igényelt vissza jogosulatlanul mások nevében, az adataikat felhasználva.
Tovább...
 
Csaknem hetven tehetséges diák kap jövőre Tóth István  Tóth Terézia Ösztöndíjat Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2015. december 21.
ImageÜnnepélyes keretek között, a Városháza Dísztermében adták át a Tóth István – Tóth Terézia Ösztöndíjakat.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1231 1232 1233 1234 1235 1236 1237 1238 1239 1240 Következő > Utolsó >>

Eredmények 13553 - 13563 / 20400