Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Iskolába hívogató programot tartanak Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. december 09.
ImageFolytatódik az iskolába hívogató programsorozat a Székesfehérvári Németh László Általános Iskolában. 2015. december 9-én, szerda délután meglepetés műsorral készülnek a szervezők. Az ünnepi összeállításra sok szeretettel várják a nagycsoportos óvodásokat és szüleiket. Az esemény szerda délután 17.00 órakor kezdődik.
Tovább...
 
Bababarát Kórház címet nyert el a Szent György Kórház Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. december 09.
ImageA fehérvári kórházban évente 2500-2600 gyermek születik. Ezeket a babákat nagy valószínűséggel szoptatni fogja az édesanyja, mert az intézmény mindent megtesz azért, hogy a támogassa a korai szoptatást. Ezért döntött úgy a bírálóbizottság, megkapja a kórház a bababarát címet.
Tovább...
 
Mikulás Buli Varázsmuzsikával Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. december 09.
ImageMint arról már korábban beszámoltunk, elkészült egy cd-lemez a Média24 Group által is támogatott írónő, Mary T. Csajághy mondókái, versei alapján, Hujber Ferenc zeneszerző és Bíró Kriszti énekesnő közös produkciójaként Mesebölcső-Varázsmuzsika címmel.
Tovább...
 
Dr. Biczó Piroska: A középkori magyar királyok sírjai és a sírok sorsa Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. december 08.
ImageDr. Biczó Piroska régész, néprajzkutató, akit – nagyon sok más rendkívül fontos munkáin kívül - a székesfehérvári Nemzeti Emlékhely korábbi feltárásainak vezetőjeként is tisztelhetünk, lesz az előadója a 300. jubileumi Hétvezér Estnek.
Tovább...
 
Befejeződött az István Király Általános Iskola tetőfelújítása Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2015. december 08.
Az Ybl-program keretében újították fel az István Király Általános Iskola és a Palotavárosi Óvoda tetőszigetelését.
Tovább...
 
Bor Józsefnének ítélték oda a Tóth György Emlékérmet Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2015. december 08.
ImageA Tóth György Emlékérem átadásával kezdődött el a Vörösmarty Mihály Könyvtár és a Magyar Könyvtárosok Egyesülete Fejér Megyei Szervezete továbbképzése. Az öttagú kuratórium az idei esztendőben Bor Józsefnének ítélte oda az elismerést, aki huszonkét éven át dolgozott Aba település könyvtárosaként. Több mint két évtizedes munkássága során az intézményt igazi közösségi térré varázsolta, ahova máig szívesen járnak a kultúrát és a könyveket kedvelők. Az esemény a Magyar Könyvtárosok Egyesülete Emlékülésével ért véget.
Tovább...
 
Elkészült a zsilip a Gaja-pataknál Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2015. december 08.
ImageA 8. számú főút Székesfehérvár nyugati elkerülő építésének aktuális munkálatait és a Gaja-patak környezetében elkészült kombinált torkolati vízbeeresztő műtárgyat mutatta be dr. Cser-Palkovics András polgármester, Loppert Dániel, a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. kommunikációs vezetője, valamint Brájer Éva és Szigli István önkormányzati képviselők, egy közös sajtótájékoztató keretében.
Tovább...
 
Ünnepi műsorral, bábokkal, koncerttel ünnepeltek Vízivárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2015. december 07.
ImageFolytatódtak a Vízivárosi Advent programjai. A második ünnepváró hétvégén dr. Cser-Palkovics András polgármester, valamint Dr. Horváth Miklósné és Molnár Tamás önkormányzati képviselők köszöntötték a résztvevőket a Vízivárosi Általános Iskola aulájában. Óvodások, iskolások és nyugdíjasok műsorai, bábelőadás, sütemények, kézműveskedés és gyerekkoncert tették meghitté a családias hangulatot. Kicsik és nagyok örömére Mikulás is megjelent az ünnepen egy nagy zsák szaloncukorral.
Tovább...
 
Élményekkel teli pillanatok a Székesfehérvári Diáktanács adventi napján Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2015. december 07.
ImageHarmadszor szervezett egész napos adventi programot szombaton a Székesfehérvári Diáktanács. A több helyszínen megrendezett eseményen az érdeklődők délelőtt kézműves foglalkozásokon és teabörzén is részt vehettek a Hiemer-házban, majd délután a városismereti versennyel folytatódtak a programok.
Tovább...
 
Iskolába hívogató programok több helyszínen Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. december 07.
ImageTöbb helyszínen szerveznek iskolába hívogató programokat a héten Székesfehérváron. A foglalkozásokon szerepet kap a játék, a sport és a drámapedagógia is. Az intézmények szeretettel várják a nagycsoportos óvodásokat és szüleiket.
Tovább...
 
Társadalmi összefogással a tanulókért Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2015. december 07.
Az intézmény alapítványa és a város összefogásának köszönhetően összesen több mint 2,5 millió forintos beruházás történt a Hétvezér Általános Iskolában. Kilenc új játszóeszközt telepítettek az udvarra, melyeket ünnepélyes keretek között adtak át. Az iskola és a szülői munkaközösség vezetőjén túl jelen volt a Hétvezér Alapítvány kuratóriumának elnöke, valamint a város polgármestere és a körzet önkormányzati képviselője is.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1231 1232 1233 1234 1235 1236 1237 1238 1239 1240 Következő > Utolsó >>

Eredmények 13597 - 13607 / 20399