Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Szálljatok le karácsonyi angyalok! Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2015. december 02.
A Zentai Úti és a Bory Jenő Általános Iskola harmadikosainak előadásával vette kezdetét ma délelőtt a gyermekműsorok sora az Adventi színpadon. December 18-ig minden hétköznap délelőtt más-más ovis vagy kisiskolás csoport mutatkozik be. Az apróságok műsorára minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők.
Tovább...
 
Új köntösben a rendelőintézet Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2015. december 02.
ImageÁtadták az Esze Tamás utcában felújított orvosi rendelőt. Az eseményen Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata részéről Brájer Éva alpolgármester és Östör Annamária egészségügyi és sporttanácsnok vett részt. A felnőtt orvosi rendelések mostantól ismét a megszokott rend szerint zajlanak.
Tovább...
 
AIDS elleni világnap Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2015. december 01.
Ma van az AIDS elleni küzdelem világnapja. Az alkalom tiszteletére két eseményt is tartottak a Fehérvári Civil Központban. Sajtótájékoztatón értékelték az október elején megnyílt „Köztes Átmenetek – a drog” című kiállítást, amely közel 1700 látogatót fogadott, illetve délután rendezték meg a „Döntésünk a jövőnk - „Z” generáció a biztonságos szexről” című, középiskolásoknak szóló vetélkedő döntőjét.
Tovább...
 
Örüljenek együtt velünk! Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2015. december 01.
Megható ünnepségre került sor ma délelőtt a Maroshegyi Óvodában, ahol az intézmény pedagógusai és óvodásai a meghívott vendégek jelenlétében az épület bővülését ünnepelték, egybekötve az eseményt az adventi koszorú első gyertyájának meggyújtásával.
Tovább...
 
Karácsonyi adománygyűjtés a Gárdonyi Géza Művelődési Házban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. december 01.

ImageKarácsonyi adománygyűjtés kezdődött néhány héttel ezelőtt Maroshegyen, a Gárdonyi Géza Művelődési Házban. Az akció keretében magánszemélyek és cégek is tehetnek felajánlásokat egészen december 12-ig.

Tovább...
 
Sakkpalota Konferencia Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2015. december 01.
Sakkpalota konferenciát rendez 2015. december 2-án, szerdán a Székesfehérvári István Király Általános Iskola. Az eseményen Polgár Judit, nemzetközi sakk nagymester, a Sakkpalota módszer megálmodója adja át a referenciaintézményi címet a fehérvári iskolának. A szakmai előadások mellett az érdeklődők bepillantást kaphatnak a sakkpalotás osztályok munkájába.
Tovább...
 
Erzsébet-utalványok átvételének pótidőpontjai Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. december 01.

Image Székesfehérvár jegyzője tájékoztat minden érintettet, hogy azon rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosultak, akik eddig nem vették át a nekik járó Erzsébet-utalványokat, azok részére pótlólagos átadási időpontot jelölt ki. Így a jogosultak december 2-án vehetik át az utalványokat a Gyermekjóléti Szolgálat Tolnai utca 16. szám alatti hivatalos helyiségében.

Tovább...
 
Minden csepp számít - adjunk együtt az életért Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. december 01.
ImageÖnkéntes véradásra hívnak és ​várnak mindenkit december 2-án 12 óra és 16 óra között a Várkörút 44. szám alatt a Korona Zrt.-nél a Fogyatékos emberek világnapja alkalmából. A véradás a Látássérültek Regionális Közhasznú Egyesülete és a Civil Centrum Közhasznú Alapítvány közös szervezésében, Székesfehérvár Önkormányzata és a Vöröskereszt Fejér Megyei Szervezetének támogatásával valósul meg.
Tovább...
 
Napról napra enyhül az időjárás Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. november 30.

ImageA múlt héten nem kényeztetett el minket az időjárás felelős, sokszor sütött ugyan a nap, de az észak felől beáramló hideg levegő okán napközben is vastagon kellett öltöznie annak, aki nem akart nagyon fázni... Télvíz idején nagy csodák nincsenek, de azért talán kicsit jó hír, hogy a következő napokban enyhülés lesz, a mostani 1- 4 fokról - hétfőtől kezdődően - kora délutánra 10 fok köré melegszik majd fel a levegő.

Tovább...
 
Ünnepi fényekbe öltözött Székesfehérvár Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2015. november 30.

ImageIzgatott és csodálkozó moraj futott végig a téren állók között, amikor Székesfehérvár polgármestere és Bese Marcell felkapcsolta az ünnepi díszvilágítást. Hagyományosan ezzel kezdődött meg az adventi időszak, amelynek során a fehérváriak közösen készülnek a szeretet ünnepére. Már az első vasárnap megtelt a Belváros, a kellemes időben sokan csodálták meg az új fényeket és díszeket, hallgattak bele a két színpadon zajló koncertekbe, vagy álltak sorba kürtőskalácsért.

Tovább...
 
Három testvérkörzet, négy testvérváros - Nagy család, nagy öröm Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2015. november 27.

ImageAz egykori történelmi Vízivárost alkotó területek, a 3., 4., 10. és 11. számú választókörzetek idén is összefogtak. A tavalyi jó tapasztalatok alapján a mostani adventi időszakban is szombaton délutánonként várják a városrészekben élőket advent időszakában a Vízivárosi Általános Iskola aulájában.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1231 1232 1233 1234 1235 1236 1237 1238 1239 1240 Következő > Utolsó >>

Eredmények 13619 - 13629 / 20399