Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Még nem késő szavazni Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2015. december 10.
ImageA „MegSzépülAVárosom” országos kampányban Székesfehérvár a vidéki városok sorában jelenleg a negyedik helyen áll. A szavazás lezárásáig azonban még van egy hónap. Voksoljanak még többen, hogy szeretett városunk egy közterülete az „ÉpítkezemFelújítok” társulás jóvoltából megszépülhessen! Szavazni a http://megszepulavarosom.hu oldalon lehet.
Tovább...
 
Dr. Papp Dénes kapta a Székesfehérvár Gazdaságáért díjat Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2015. december 10.
ImageA legnagyobb fehérvári cégek számára szervezett évzáró keretében adta át dr. Cser-Palkovics András polgármester a "Székesfehérvár Gazdaságáért" díjat dr. Papp Dénesnek. A Novotel Hotelben rendezett ünnepségen jelen volt Vargha Tamás honvédelmi államtitkár, a város vezetői, önkormányzati képviselők, valamint a székesfehérvári vállalkozások és cégek vezetői, képviselői.
Tovább...
 
Szavazzon Ön is a Pulutykára a Pávában! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. december 10.
ImageAz Alba Regia Alapfokú Művészeti Iskola Pulutyka csoportjának szurkolhatunk ismét a Fölszállott a páva tehetségkutatóban. A népszerű versenysorozat középdöntőjét december 11-én, pénteken este közvetíti a Duna Televízió. A csoport várja az Önök szavazatait is!
Tovább...
 
Megújult a vízvezeték a Kinizsi utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2015. december 10.
Az ivóvíz-vezetékeket cserélték az elmúlt hónapokban a Kinizsi utcában. Az önkormányzati forrásból megvalósult beruházás során a kivitelező odafigyelt arra, hogy az útpályát csak a legszükségesebb mértékben bontsák meg. Ezzel a tavasszal sorra kerülő teljes szélességű úthelyreállítást is segítették – emelte ki dr. Dienesné Fluck Györgyi a csütörtöki helyszínbejáráson.
Tovább...
 
Komfortosabb környezetben zajlanak az endoszkópos vizsgálatok Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2015. december 09.
Folyamatosan zajlanak a beruházások a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktatókórházban. Egy újabb fejlesztésnek köszöhetően megújult környezetbe költözhetett az endoszkópos laboratórium az egészségügyi intézményben. A beruházásnak köszönhetően elkülönül a fekvő és járóbeteg ellátás.
Tovább...
 
Iskolába hívogató programot tartanak Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. december 09.
ImageFolytatódik az iskolába hívogató programsorozat a Székesfehérvári Németh László Általános Iskolában. 2015. december 9-én, szerda délután meglepetés műsorral készülnek a szervezők. Az ünnepi összeállításra sok szeretettel várják a nagycsoportos óvodásokat és szüleiket. Az esemény szerda délután 17.00 órakor kezdődik.
Tovább...
 
Bababarát Kórház címet nyert el a Szent György Kórház Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. december 09.
ImageA fehérvári kórházban évente 2500-2600 gyermek születik. Ezeket a babákat nagy valószínűséggel szoptatni fogja az édesanyja, mert az intézmény mindent megtesz azért, hogy a támogassa a korai szoptatást. Ezért döntött úgy a bírálóbizottság, megkapja a kórház a bababarát címet.
Tovább...
 
Mikulás Buli Varázsmuzsikával Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. december 09.
ImageMint arról már korábban beszámoltunk, elkészült egy cd-lemez a Média24 Group által is támogatott írónő, Mary T. Csajághy mondókái, versei alapján, Hujber Ferenc zeneszerző és Bíró Kriszti énekesnő közös produkciójaként Mesebölcső-Varázsmuzsika címmel.
Tovább...
 
Dr. Biczó Piroska: A középkori magyar királyok sírjai és a sírok sorsa Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. december 08.
ImageDr. Biczó Piroska régész, néprajzkutató, akit – nagyon sok más rendkívül fontos munkáin kívül - a székesfehérvári Nemzeti Emlékhely korábbi feltárásainak vezetőjeként is tisztelhetünk, lesz az előadója a 300. jubileumi Hétvezér Estnek.
Tovább...
 
Befejeződött az István Király Általános Iskola tetőfelújítása Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2015. december 08.
Az Ybl-program keretében újították fel az István Király Általános Iskola és a Palotavárosi Óvoda tetőszigetelését.
Tovább...
 
Bor Józsefnének ítélték oda a Tóth György Emlékérmet Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2015. december 08.
ImageA Tóth György Emlékérem átadásával kezdődött el a Vörösmarty Mihály Könyvtár és a Magyar Könyvtárosok Egyesülete Fejér Megyei Szervezete továbbképzése. Az öttagú kuratórium az idei esztendőben Bor Józsefnének ítélte oda az elismerést, aki huszonkét éven át dolgozott Aba település könyvtárosaként. Több mint két évtizedes munkássága során az intézményt igazi közösségi térré varázsolta, ahova máig szívesen járnak a kultúrát és a könyveket kedvelők. Az esemény a Magyar Könyvtárosok Egyesülete Emlékülésével ért véget.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1241 1242 1243 1244 1245 1246 1247 1248 1249 1250 Következő > Utolsó >>

Eredmények 13685 - 13695 / 20492