Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Kérdezz-felelek a gazdálkodás- és társadalomtudományi képzésekről Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2015. december 03.
ImageA jövő szeptemberben Székesfehérváron induló szakokról, a felvételi eljárás menetéről, de még a duális képzésekről is tartanak előadásokat a Corvinus Egyetem oktatói, valamint hallgatói pénteken délelőtt. A campus nyíltnapjára minden érdeklődőt szeretettel várnak, ahol a tájékoztatókon túl, villámelőadások lesznek, és együttműködési megállapodást ír alá az egyetem az Alcoa-val.
Tovább...
 
Sakkpalota Referenciaintézmény lett az István Király Általános Iskola Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2015. december 03.
Nagyszabású Sakkpalota konferenciát tartottak a Székesfehérvári István Király Általános Iskolában. A rangos eseményen hatalmas megtiszteltetés érte az intézményt: az elmúlt időszak szakmai munkájának elismeréseként az iskola Polgár Judit, nemzetközi sakk nagymestertől, a Sakkpalota módszer megálmodójától vehette át a referenciaintézmény címet. A szakmai előadások mellett az érdeklődők bepillantást kaphattak a sakkpalotás osztályok munkájába.
Tovább...
 
December 4-én lesz a Corvinus fehérvári nyílt napja Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. december 03.
ImageDecember 4-én tartja első fehérvári nyílt napját a 2016 őszétől városunkban is képzéseket indító Budapesti Corvinus Egyetem. A Budai úti egyetemi campuson december első péntekén 10-13 óráig szaktájékoztatókkal, diákszervezetek bemutatkozásával, kedvcsináló, izgalmas egyetemi villámelőadásokkal, a duális képzések ismertetésével, a vállalati partnerekkel való megismerkedés lehetőségével várják a szervezők a diákokat, szüleiket, tanáraikat.
Tovább...
 
Jótékonysági összefogás Pataki Zitával Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2015. december 03.
ImagePataki Zita és a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár közreműködésével szerveznek jótékonysági összefogást Székesfehérváron. Az ismert televíziós műsorvezető játékos önfejlesztő tanulási tréninget tart és bemutatja a saját maga által kidolgozott módszert 10-14 év közötti, hátrányos helyzetű gyerekek számára.
Tovább...
 
Nemzet és biztonság kérdéseiről tárgyaltak Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2015. december 02.
ImageKonferenciát szervezett Nemzet és biztonság címmel a Magyar Atlanti Tanács a Városházán. A fórum résztvevőit dr. Cser-Palkovics András polgármester köszöntötte, a konferenciát Prof. Dr. Vizy E. Szilveszter akadémikus, a MAT elnöke nyitotta meg. Előadást tartott Vargha Tamás honvédelmi államtitkár és Fucsku Sándor vezérőrnagy, ÖHP parancsnok.
Tovább...
 
Szálljatok le karácsonyi angyalok! Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2015. december 02.
A Zentai Úti és a Bory Jenő Általános Iskola harmadikosainak előadásával vette kezdetét ma délelőtt a gyermekműsorok sora az Adventi színpadon. December 18-ig minden hétköznap délelőtt más-más ovis vagy kisiskolás csoport mutatkozik be. Az apróságok műsorára minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők.
Tovább...
 
Új köntösben a rendelőintézet Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2015. december 02.
ImageÁtadták az Esze Tamás utcában felújított orvosi rendelőt. Az eseményen Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata részéről Brájer Éva alpolgármester és Östör Annamária egészségügyi és sporttanácsnok vett részt. A felnőtt orvosi rendelések mostantól ismét a megszokott rend szerint zajlanak.
Tovább...
 
AIDS elleni világnap Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2015. december 01.
Ma van az AIDS elleni küzdelem világnapja. Az alkalom tiszteletére két eseményt is tartottak a Fehérvári Civil Központban. Sajtótájékoztatón értékelték az október elején megnyílt „Köztes Átmenetek – a drog” című kiállítást, amely közel 1700 látogatót fogadott, illetve délután rendezték meg a „Döntésünk a jövőnk - „Z” generáció a biztonságos szexről” című, középiskolásoknak szóló vetélkedő döntőjét.
Tovább...
 
Örüljenek együtt velünk! Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2015. december 01.
Megható ünnepségre került sor ma délelőtt a Maroshegyi Óvodában, ahol az intézmény pedagógusai és óvodásai a meghívott vendégek jelenlétében az épület bővülését ünnepelték, egybekötve az eseményt az adventi koszorú első gyertyájának meggyújtásával.
Tovább...
 
Karácsonyi adománygyűjtés a Gárdonyi Géza Művelődési Házban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. december 01.

ImageKarácsonyi adománygyűjtés kezdődött néhány héttel ezelőtt Maroshegyen, a Gárdonyi Géza Művelődési Házban. Az akció keretében magánszemélyek és cégek is tehetnek felajánlásokat egészen december 12-ig.

Tovább...
 
Sakkpalota Konferencia Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2015. december 01.
Sakkpalota konferenciát rendez 2015. december 2-án, szerdán a Székesfehérvári István Király Általános Iskola. Az eseményen Polgár Judit, nemzetközi sakk nagymester, a Sakkpalota módszer megálmodója adja át a referenciaintézményi címet a fehérvári iskolának. A szakmai előadások mellett az érdeklődők bepillantást kaphatnak a sakkpalotás osztályok munkájába.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1241 1242 1243 1244 1245 1246 1247 1248 1249 1250 Következő > Utolsó >>

Eredmények 13707 - 13717 / 20492