Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Erzsébet-utalványok átvételének pótidőpontjai Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. december 01.

Image Székesfehérvár jegyzője tájékoztat minden érintettet, hogy azon rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosultak, akik eddig nem vették át a nekik járó Erzsébet-utalványokat, azok részére pótlólagos átadási időpontot jelölt ki. Így a jogosultak december 2-án vehetik át az utalványokat a Gyermekjóléti Szolgálat Tolnai utca 16. szám alatti hivatalos helyiségében.

Tovább...
 
Minden csepp számít - adjunk együtt az életért Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. december 01.
ImageÖnkéntes véradásra hívnak és ​várnak mindenkit december 2-án 12 óra és 16 óra között a Várkörút 44. szám alatt a Korona Zrt.-nél a Fogyatékos emberek világnapja alkalmából. A véradás a Látássérültek Regionális Közhasznú Egyesülete és a Civil Centrum Közhasznú Alapítvány közös szervezésében, Székesfehérvár Önkormányzata és a Vöröskereszt Fejér Megyei Szervezetének támogatásával valósul meg.
Tovább...
 
Napról napra enyhül az időjárás Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. november 30.

ImageA múlt héten nem kényeztetett el minket az időjárás felelős, sokszor sütött ugyan a nap, de az észak felől beáramló hideg levegő okán napközben is vastagon kellett öltöznie annak, aki nem akart nagyon fázni... Télvíz idején nagy csodák nincsenek, de azért talán kicsit jó hír, hogy a következő napokban enyhülés lesz, a mostani 1- 4 fokról - hétfőtől kezdődően - kora délutánra 10 fok köré melegszik majd fel a levegő.

Tovább...
 
Ünnepi fényekbe öltözött Székesfehérvár Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2015. november 30.

ImageIzgatott és csodálkozó moraj futott végig a téren állók között, amikor Székesfehérvár polgármestere és Bese Marcell felkapcsolta az ünnepi díszvilágítást. Hagyományosan ezzel kezdődött meg az adventi időszak, amelynek során a fehérváriak közösen készülnek a szeretet ünnepére. Már az első vasárnap megtelt a Belváros, a kellemes időben sokan csodálták meg az új fényeket és díszeket, hallgattak bele a két színpadon zajló koncertekbe, vagy álltak sorba kürtőskalácsért.

Tovább...
 
Három testvérkörzet, négy testvérváros - Nagy család, nagy öröm Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2015. november 27.

ImageAz egykori történelmi Vízivárost alkotó területek, a 3., 4., 10. és 11. számú választókörzetek idén is összefogtak. A tavalyi jó tapasztalatok alapján a mostani adventi időszakban is szombaton délutánonként várják a városrészekben élőket advent időszakában a Vízivárosi Általános Iskola aulájában.

Tovább...
 
Advent a kézművesekkel Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. november 27.

ImageAdventi kézműves foglalkozásokat szerveznek a Rác utcában november 28-tól. Négy egymást követő szombaton várják az alkotó kedvű felnőtteket és gyerekeket a Kézművesek Házában 9-től 17 óráig.

Tovább...
 
Adventi játszóházat rendeznek a Munkácsy Iskolában Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. november 27.

ImageFeljött immár a csillag címmel adventi játszóházat rendez nagycsoportos óvodások számára a Munkácsy Mihály Általános Iskola. A karácsonyváró kreatív programot november 28-án szombaton 10 órától tartják meg az intézményben.

Tovább...
 
Kell ez nekem?  konferencia a túlzott fogyasztással szemben Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2015. november 26.

ImageZöld suli konferenciát szervezett a Gaja Környezetvédő Egyesület a Munkácsy Mihály Általános Iskolában. A rendezvényt, ami a Ne vásárolj semmit! naphoz kapcsolódik, Török Szabolcs, a Székesfehérvári Tankerület igazgatója nyitotta meg.

Tovább...
 
Csodaszép alkotásokkal a testvérpárok kapcsolatáért Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2015. november 26.
A „Vigyázó kéz” Gyermekvédelmi Egyesület idén immár negyedik alkalommal szervezi meg azt a kortárs művészeti aukciót, amiből a befolyt összeget állami gondozott gyerekek testvértalálkozóira és testvér-táboroztatására fordít. A kezdeményezés részleteiről ma tartottak sajtótájékoztatót.
Tovább...
 
Katalinok ünnepe Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2015. november 26.
A hagyományokhoz hűen újra nagyszabású ünnepi programon köszöntötték a Katalinokat Székesfehérváron. Szerdán délután a Liszt Ferenc utcában, Kati néni szobránál gyűlt össze a közönség, ahol dr. Cser-Palkovics András polgármester és Földi Zoltán, Felsőváros önkormányzati képviselője üdvözölte a névnapjukat ünneplőket a város nevében.
Tovább...
 
A duális képzés fellegvára Székesfehérvár Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2015. november 26.

ImageVállalati partnerek, cégvezetők, oktatási szakemberek és egyetemi hallgatók részvételével rendezték meg „A duális képzés feltételrendszerének kialakítása a székesfehérvári műszaki felsőoktatásban” című projekt záró konferenciáját az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karán.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1241 1242 1243 1244 1245 1246 1247 1248 1249 1250 Következő > Utolsó >>

Eredmények 13718 - 13728 / 20492