Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
ÖRMÉNY HAGYOMÁNYŐRZŐ ESTET TARTANAK Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. október 23.
2015. október 24-én, szombaton 17.00 órakor Vardanyan Ruben festőművész kiállításnak megnyitójával kezdődik a Székesfehérvári Örmény Nemzetiségi Önkormányzat kulturális estje a független Örmény Köztársaság kikiáltásának 24. évfordulója alkalmából. Ezt követően többek között zenés pillanatképeket tekinthetnek meg az érdeklődők Aznavour, a sanzon királyának életéből.
Tovább...
 
SZOMBATTÓL ELEKTROMOS KISBUSZ KÖZLEKEDIK A BÉLA ÚTI TEMETŐBEN Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskay Gergely   
2015. október 23.
A Székesfehérvár Fejlődéséért Alapítvány szeptember elején indított adományozási akciót annak érdekében, hogy a Béla úti temetőben egy elektromos kisbusz közlekedhessen, megkönnyítve a sírkertet látogató idősek közlekedését. A 14 személyes busz napi négy alkalommal közlekedik és igazodik a 26-os és a 31-es helyi buszok menetrendjéhez. A jármű október 24-től áll forgalomba, mindenszentekkor pedig folyamatosan közlekedik majd.
Tovább...
 
Újabb ingyenes nyílt nap az Új Csóri úti kutyaiskolában Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. október 22.
Újabb ingyenes nyílt napot tart az Új Csóri úti kutyaiskolában Nyakas Gábor kutyaviselkedés-szakértő. Október 25-én, vasárnap a kutyákkal való általános bánásmódról, a viselkedési problémák megoldásáról és a téli felkészülésről kapnak fontos információkat az érdeklődők.
Tovább...
 
Önkéntességgel a közösségért  esélyt egy jobb életre! Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2015. október 22.

Image

Tuját és epret ültettek, valamint festési munkákat végeztek az Alcoa-Köfém Kft. dolgozói a Közösségi Szolgálati Hónap keretében a fehérvári Szent Imre Iskolaházban.
Tovább...
 
Kegyeleti futás és gyaloglás próba 1956 emlékére Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2015. október 22.

Image

A hagyományokhoz hűen idén is megtartották a nemzeti ünnephez kapcsolódóan a kegyeleti futás és gyaloglás próbát. Az eseményen résztvevők a Halesz ligetben teljesíthették a kiírt 1956 méteres távot. Az évek óta megtartott sporteseményen a fiatal és az idősebb generáció egyaránt képviseltette magát, amelyet az ’56-os események tiszteletére és Kürti Csaba testnevelő tanár emlékére szerveznek meg.
Tovább...
 
Irányok, lehetőségek a Belváros fejlesztésére Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2015. október 22.

Image

Székesfehérvár főépítészének előadásával utolsó állomásához érkezett az „Új Belváros – Várkörút rehabilitációja” című pályázathoz kapcsolódó programsorozat. Lantay Attila a Várkörút felújításának eredményeiről és a város fejlődési irányairól tartott prezentációt a Városi Levéltár és Kutatóintézetben. Beszélt többek között a Belváros kiterjesztésének lehetőségeiről, a Várkörút felújításának jelentőségéről, valamint az Árpád-ház program keretében tervezett beruházásokról.
Tovább...
 
Emlékséta az 56-os hősök nyomában Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. október 22.
Október 23-án a Tourinform Iroda újra egy tartalmas sétára invitál mindenkit. Az érdeklődők az 1956-os forradalom és szabadságharc székesfehérvári eseményeinek nyomába erednek, és a különböző helyszíneken felderítik a városunkban történt eseményeket.
Tovább...
 
Takarékosan a tiszta és finom ivóvízért Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2015. október 22.

Image

Ivókutak és takarékos vízcsapok átadására került sor a Székesfehérvári Hétvezér, a Munkácsy Mihály és a Táncsics Mihály Általános Iskolában. Az Alcoa Alapítvány hirdette meg a „Takarékosan a tiszta és finom ivóvízért” című pályázatát, amelyen Székesfehérvár Önkormányzata hozzájárulásával három általános iskola pályázott sikerrel és valósíthatott meg beruházásokat. A Munkácsyban az infrastrukturális korszerűsítés egyben pedagógiai-módszertani fejlesztést is takart.
Tovább...
 
Rangsorolták a digitális piac szereplőit Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. október 22.

Image

A Marketing&Média ebben az évben is összeállította a digitális piac 25 legmeghatározóbb személyiségének rangsorát. 2015-ben a „Top 25 – A Legmeghatározóbb Emberek a Digitális Piacon” listájának élén a tavalyihoz hasonlóan ismét a Prezi alapítói, Árvai Péter, Halácsy Péter és Somlay-Fischer Ádám állnak. Második a Jófogás.hu irányítója, Palocsay-Zubor Géza, a lista történetében először pedig egy hölgy is bekerült az első tízbe, mégpedig Bánhegyi Zsófia, a Magyar Telekom kommunikációs igazgatója.
Tovább...
 
Előadás a finn-magyar nyelvrokonságról Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. október 22.
A SAMPO Székesfehérvári Finnbarátok Körének szervezésében dr. Csepregi Márta, a nyelvtudományok doktora, az ELTE Finnugor Tanszékének tanszékvezető tanára „Eleven hal – kérdések és válaszok a nyelvrokonságról” címmel tart előadást. A kulturális eseményre 2015. október 22-én, csütörtökön 18.00 órakor kerül sor a Vörösmarty Mihály Könyvtár Gyermekrészlegén.
Tovább...
 
Koszorúzás és megemlékezés Pákozdon Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. október 22.
Az 1956. október 23-i forradalom és szabadságharc 59. évfordulója alkalmából Pákozd Nagyközség Önkormányzata, a Honvédség és Társadalom Baráti Kör Székesfehérvári Szervezete és a Katonai Emlékpark Kft. megemlékezést tart 2015. október 22-én 12 órakor a Katonai Emlékpark Pákozd – Nemzeti Emlékhely ’56-os emlékpontján.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1251 1252 1253 1254 1255 1256 1257 1258 1259 1260 Következő > Utolsó >>

Eredmények 13751 - 13761 / 20393