Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
VÉGET ÉRT AZ "AKTÍVAN A MUNKÁÉRT!" - ELNEVEZÉSŰ PROJEKT Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. október 21.
A Türr István Képző és Kutató Intézet egyik legfőbb küldetése a társadalmi felzárkózás elősegítése, valamint a mélyszegénység megszüntetése. Ennek érdekében indította útjára 2012-ben az „Aktívan a munkáért!” projektet, amely a leghátrányosabb helyzetű csoportok munkaerő-piaci esélyeinek növelése érdekében motiváló képzéseket és egyéb támogató szolgáltatásokat nyújtott országszerte.
Tovább...
 
Látás hónapja és Kacsaláb program a Tópartiban Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2015. október 21.

Image

Környezetünk megóvása, gondozása, valamint saját testi épségünk védelme és egészségünk megőrzése jegyében telnek az októberi napok a Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakközépiskolában. A „Kacsaláb” – környezetszépítő program keretében közösségi szolgálatot adtak diákok, szülők és tanárok egyaránt, míg a „Látás Hónapja” jegyében műszeres szemvizsgálaton vesznek részt a pedagógusok.
Tovább...
 
Elégedettek a lakók a feketehegy-szárazréti fejlesztésekkel Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea, Simon Rita   
2015. október 21.
Összességében nagyon pozitívan értékelik a „Szociális város-rehabilitáció Szárazréten” című projekt eredményeit a városrészben élők. Ez derült ki abból a kérdőíves felmérésből, melyet az Echo Szociológiai Kutatóintézet készített Feketehegy-Szárazréten 300 fő bevonásával.
Tovább...
 
25 éves Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2015. október 21.

Image

Ünnepi Díszközgyűléssel tisztelgett Székesfehérvár a város önkormányzata és az önkormányzatiság megalakulásának 25. évfordulója előtt a Vörösmarty Színházban. Az eseményen megjelentek az elmúlt negyedszázad helyi közéletének résztvevői, a városi intézmények, szervezetek vezetői.
Tovább...
 
Performansz a Belváros fejlődési irányairól Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2015. október 21.

Image

A Városi Levéltár és Kutatóintézet ad helyet szerdán annak az előadásnak, amelynek témája a Várkörúton és a Belvárosban megvalósult fejlesztések. A tavaly elnyert pályázat kapcsán eddig teljesült beruházásokról Lantay Attila, Székesfehérvár főépítésze prezentál.
Tovább...
 
Optimista Klub - Be Happy! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. október 21.

Image

Az országban egyre több helyen lehet csatlakozni az Optimista Klub valamelyik csoportjához. Az önkéntesek segítésével szerveződő "csapatokba" bárki beléphet, aki optimistának tartja magát és szeretne optimistákkal találkozni, velük kötetlenül beszélgetni, közös programokon részt venni.
Tovább...
 
EGYÜK MAGUNKAT EGÉSZSÉGESRE - BESZÉLGETÉS A TÁPLÁLKOZÁSRÓL Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. október 20.
Október 20-án kedden 18.30- tól a Művészetek Háza lila termében hallhatnak előadást az érdeklődők a táplálkozásról, civilizációs betegségekről és az evolúciós orvostani szemlélet témaköreiről. Az előadó Dr. Séllei Lajos az evolúciós orvostani szemlélettel még külföldön ismerkedett meg, hazánkban ez az irány mint paleolit táplálkozás válik egyre népszerűbbé.
Tovább...
 
Elnézést kért az E.ON Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2015. október 20.

Image

Soron kívüli egyeztetést tartott Székesfehérvár Önkormányzata és az E.ON. A találkozón az E.ON sajnálatát fejezte ki a fák alvállalkozója általi megcsonkításáért és ígéretet tett arra, hogy hasonló eset a jövőben nem fordul majd elő. Székesfehérvár polgármestere és Tóth Béla, az E.ON Ügyfélszolgálati Kft. ügyvezető igazgatója egyeztetett arról, hogy közösen teremtik meg a lehetőségét egy – a fák védelmét garantáló, ugyanakkor a szolgáltató számára is elfogadható – végleges megoldásnak.
Tovább...
 
Segíts, hogy Téged is segítsenek Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. október 20.

Image

Tejfalussy András okl. villamos mérnök, hatás- mérés-tudományi szakértő, feltaláló lesz a 293. Hétvezér Est vendége. Tejfalussy András munkássága, harca évtizedekre, azaz már a rendszerváltás előtti időkre vezethető vissza. Elsők között emelte fel szavát és bizonyította tudományosan megalapozott mérésekkel a termőföld, az élővizek, a természet károsítását, a túlzó, sőt mértéktelen és helytelen műtrágyázási gyakorlat miatt.
Tovább...
 
Bursa Hungarica Velencén is Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. október 20.

Image

Velence Város Önkormányzata az Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve, az 51/2007. (III. 26.) Kormányrendelet alapján ezennel kiírja a 2016. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot felsőoktatásban résztvevő hallgatók, és abban résztvenni szándékozó fiatalok számára a 2015/2016. tanév második és a 2016/2017. tanév első félévére vonatkozóan.
Tovább...
 
HÉT OLIMPIKON NÉPSZERŰSÍTI AZ ITALOS KARTON SZELEKTÍV GYŰJTÉSÉT Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. október 20.

Image

Kovács „Kokó” István, Csernoviczki Éva, Kovács Katalin, Kammerer Zoltán, Kökény Roland, Nagy Tímea és Pars Krisztián is szelektív hulladékgyűjtésre buzdítja a fiatalokat az Italos Karton Környezetvédelmi Egyesülés (IKSZ) most útnak indított internetes játékában.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1251 1252 1253 1254 1255 1256 1257 1258 1259 1260 Következő > Utolsó >>

Eredmények 13762 - 13772 / 20393