Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
ÍGY ÉLNI JÓ - GONDOLATOK AZ EGÉSZSÉGRŐL Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. október 20.
2015. október 20-án kedden 17 órakor folytatódnak a Fehérvári Civil Központban a hitéleti programok. "Így élni jó!- gondolatok az egészségről" címmel az Alba Pont LISZI szervezésében indul el az ingyenes programok sorozata. Október 20-án Tornyai Gábor katolikus plébános "Mit jelent az, egészségesnek lenni?" címmel tart előadást.
Tovább...
 
Közös érdekünk a Helyi Termékek védelme Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2015. október 19.

Image

A Helyi Termék évének keretében első alkalommal rendezik meg a Fejér Megyei Helyi Termék Mustra és Vásár című kétnapos szakmai és vásári rendezvényt. A program fő célkitűzése, hogy ráirányítsa a figyelmet a kiváló minőségű, helyben előállított, egészséges magyar élelmiszerek fogyasztásának fontosságára.
Tovább...
 
Őrizzük meg a fákat a város számára! Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó, Stettler Zsuzsanna   
2015. október 19.

Image

A Fakopp 3D Akusztikus Tomográf egy magyar fejlesztésű műszer, amely a hanghullámok terjedési idejének elemzésével a fa adott keresztmetszetének állapotát szemlélteti. Egy ilyen, a fák roncsolásmentes vizsgálatát, a rejtett üregek és korhadások feltárását segítő műszert használhatnak ezentúl Székesfehérváron is a szakemberek.
Tovább...
 
Közösségi tér a kereszt tövében Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2015. október 19.

Image

Bruttó 14 millió forintos beruház kezdődött meg az Őrhalmi szőlőkben, a Szőlő utcai keresztnél. A területen játszótér, valamint fitneszpark is kialakításra kerül.
Tovább...
 
Igazi őszi idő vár ránk Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. október 19.

Image

Tipikus szomorkás, esős őszi időjárással indul az előttünk álló hét, majd keddtől lassú javulás kezdődik. Hétfőn országos eső, számottevő mennyiségű csapaték várható, az Észak-Dunántúlon 20 milliméternél is több eső eshet a nap folyamán, s néhol nem lesz több 10 foknál délután sem.
Tovább...
 
Elkezdődtek a székesfehérvári Babahordozó Hét programjai Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2015. október 16.

Image

A Székesfehérvári Babahordozó Klub már nyolcadik alkalommal vállalkozik arra, hogy Nemzetközi Babahordozó Hét keretében színvonalas és gazdag programokat kínáljon a családok számára A Szabadművelődés Házában: a babahordozás ismertetésén és népszerűsítésén túl céljuk, hogy a kisgyermeket tervező, váró és nevelő szülők megismerjék a kötődő neveléshez kapcsolódó alapvető információkat.
Tovább...
 
Volt egyszer egy ARÉV Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2015. október 16.
Megnyílt az Új Magyar Képtárban az a kiállítás, amely Székesfehérvár 50 évvel ezelőtti építkezéseit, a város akkori építészeti beruházásait, fejlesztéseit, valamint az ezeket megtervező és kivitelező egykori ARÉV életének történetét tárja az érdeklődök szeme elé fotók és leiratok formájában.
Tovább...
 
Játék  jótékonysággal! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. október 16.

Image

LEGO, ugrálóvár és mászófal várja a gyerekeket (és szüleiket) október 16-17-18-án Sukorón, a Gémeskút Étterem Rendezvénysátrában. A Sukoró Iskolájáért Közalapítvány által meghirdetett program nemcsak vidám élményekkel gazdagítja a látogatókat, hanem jótékony célja is van: a befolyt összeggel a sukorói iskolásokat és óvodásokat támogatják a szervezők.
Tovább...
 
Fókuszban a munkaerő Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2015. október 16.

Image

A Hiemer-ház Báltermében két napon át a munka kerül a középpontba. A Fehérvári Állásbörzén a város legnagyobb munkáltatói mellett munkaerő kölcsönző és közvetítő cégek vesznek részt, de nagy hangsúlyt kapnak a tanintézmények és a képzésekkel, oktatással foglalkozó vállalkozások is. Sőt, a szerencsések akár álláshoz is juthatnak. Minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők!
Tovább...
 
Zarándoklat és Szentmise a Szőlő utcai keresztnél Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. október 16.

Image

Ünnepi zarándoklat indul vasárnap 14.30 órakora Szent Kristóf Plébániáról, majd 16 órakor Tóth Tamás esperes Szentmisét celebrál a Szőlő utcai keresztnél. Az ünnepi szertartáson részt vesz Mészáros Attila alpolgármester, az 5. számú választókörzet önkormányzati képviselője.
Tovább...
 
Immár a Grundfos is stratégiai partner Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskay Gergely   
2015. október 16.

Image

A DENSO Gyártó Magyarország Kft., az Alcoa-Köfém Kft. és az Alföldi Tej Kft. után a Grundfos a negyedik Fehérváron működő vállalat, mellyel stratégiai megállapodást kötött a kormány. Az erről szóló dokumentumot már alá is írták a Külügyminisztériumban.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1251 1252 1253 1254 1255 1256 1257 1258 1259 1260 Következő > Utolsó >>

Eredmények 13773 - 13783 / 20393