Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Bírósági ülnökök tették le esküjüket a Megyeházán Nyomtatás E-mail
Írta: Róthné Dominkó Anita   
2015. október 15.

Image

A Megyeházán vehették át megbízóleveleiket és tették le esküjüket a szeptemberben a Székesfehérvári Közigazgatási és Munkaügyi Bíróságra megválasztott bírósági ülnökök.
Tovább...
 
Ivóvíz-, szennyvízcsatorna rekonstrukció, csapadékvíz-elvezetés Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2015. október 15.

Image

Befejeződött a víziközmű-rekonstrukció a Rozgonyi Piroska utcában. A több mint 34 millió forintos fejlesztésnek köszönhetően megtörtént az ivóvíz- és szennyvízcsatorna rekonstrukció, a csapadékvíz-elvezetés, és a munkálatok befejezésével helyreállították az utat is.
Tovább...
 
LEKVÁROK, SZÖRPÖK ÉS SAJTOK A KÉZMŰVES ÉS ŐSTERMELŐI VÁSÁRON Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. október 15.

Image

Kézművesek és őstermelők portékái lepik el immár hagyományosan a Fehérvári Civil Központ előtti teret október 15-én csütörtökön délután 15 órától. Lekvárok, szörpök, szószok, sajtok, rétesek, tej, kürtőskalács és kézműves termékek közül válogathatnak a vásárlók. Cecéről friss zöldség, paprika, paradicsom érkezik nagy választékban, valamint pirospaprika és alma vásár is színesíti a kínálatot.
Tovább...
 
I. Fejér Megyei Helyi Termék Mustra és Vásár Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2015. október 15.

Image

Az agrárkormányzat 2015-öt a Helyi Termék évének nyilvánította, ráirányítva a figyelmet a magyar, helyben előállított, vagy megtermelt egészséges élelmiszerek fogyasztásának fontosságára. Ennek érdekében szervezi meg a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, valamint a Jancsárkert Piac és Közösség Egyesület közösen az I. Fejér Megyei Helyi Termék Mustra és Vásár című kétnapos szakmai és vásári rendezvényt.
Tovább...
 
Napokon belül kezdődik a parkolók felújítása Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2015. október 15.

Image

Újabb vízivárosi fejlesztésekről számolt be sajtótájékoztatón dr. Horváth Miklósné önkormányzati képviselő és Bozai István városgondnok. Nemrég fejeződött be két játszótér felújítása a Rákóczi úti 31. és 39. számú épületek előtt összesen több mint négymillió forint értékben. Hamarosan kezdődik 160 parkoló felújítása a Sarló utca teljes hosszában. A munkát ütemezetten, az időjárás függvényében fogják végezni, minderről természetesen előre értesítik a lakosságot, hogy a lehető legkevesebb kellemetlenséget okozzák.
Tovább...
 
Fél évszázados visszatekintő Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2015. október 15.
„Ötven éve történt” címmel nyílik kiállítás a Szent István Király Múzeum és az ARÉV Baráti Kör Egyesület jóvoltából. A tárlat része a Székesfehérvár Önkormányzata fővédnökségével megvalósuló eseménysorozatnak, amelyet a városban elsőként átadott panelház fél évszázados jubileuma kapcsán indítottak útjára.
Tovább...
 
A Táncsics iskola csapata nyerte a Sóstón rendezett Ökolimpiát Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. október 14.
Negyedik alkalommal szervezte meg az „Ökolimpia” programot az Alcoa vállalat-csoport a Gaja Környezetvédő Egyesülettel és a Városgondnoksággal közösen. Múlt pénteken a Sóstón került sor a nagyszabású közösségi rendezvényre, melyet a Székesfehérvári Táncsics Mihály Általános Iskola csapata nyert meg.
Tovább...
 
HELYI VÉDETTSÉG ALATT A MÁRIAMAJORI-ERDŐ ÉS A NAGY-VÖLGY Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskay Gergely   
2015. október 14.

Image

Ebben az évben Székesfehérvár számos tanújelét adta annak, hogy a természet védelme igenis összeegyeztethető egy nagyváros mindennapjaival. Év elején védett lett a Jancsár-völgy és az Aszal-völgy, majd napvilágra kerültek azok a tervek, melyek a Sóstó rehabilitációját, hosszú távú fennmaradását szolgálják, október 9-én pedig a Közgyűlés megszavazta egy újabb értékes természeti kincs, a Máriamajori-erdő és a Nagy-völgy helyi védelmét.
Tovább...
 
Újabb előadással folytatódik a Kodolányi Szabadegyetem Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. október 14.

Image

Újabb előadással folytatódik október 14-én, szerdán a „Kodolányi Szabadegyetem – Harmadik Kor Egyeteme” című programsorozat. Ezúttal „Új hadsereg, új tisztikar?” címmel hallhatnak előadást az érdeklődők.
Tovább...
 
Országos véradó nap a katasztrófavédelmi igazgatóságon Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. október 14.

Image

A Természeti Katasztrófák Csökkentésének Világnapja alkalmából véradó napot tart a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és a Magyar Vöröskereszt október 14-én, szerdán. Az országos váradáson a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság is várja a véradókat a székesfehérvári tűzoltólaktanya második emeleti tornatermében, 9:00 és 12:00 óra között.
Tovább...
 
Családi csődvédelem: közeleg az első határidő Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Megyei Kormányhivatal   
2015. október 14.

Image

2015. október 31-én lejár az első határidő, amely a családi csődvédelemre jelentkezők egy részét érinti. - Szeptember elsején lépett hatályba a természetes személyek adósságrendezéséről szóló törvény, amely lépcsőzetesen vezeti be a csődvédelem lehetőségét az egyes lakossági csoportokra. Célja, hogy a fizetési nehézségekkel küzdő magánszemélyek adóssága szabályozott keretek között rendeződjön.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1251 1252 1253 1254 1255 1256 1257 1258 1259 1260 Következő > Utolsó >>

Eredmények 13784 - 13794 / 20393