Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Alapvető tudnivalók, ha kutyával együtt utazunk az autóban Nyomtatás E-mail
Írta: AEGON   
2015. július 21.

Image

A szép idő beköszöntével egyre több család tervez autós kirándulást, amire legtöbbször a családtagnak számító házőrző négylábút is szívesen magukkal viszik. A kutya autóban való szállításának azonban megvannak a szabályai, melyet a biztonság érdekében be kell tartanunk.
Tovább...
 
Be- vagy népvándorlás, avagy semmi sem az, aminek látszik?! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. július 21.

Image

Boór Ferenc: Bevándorlás vagy népvándorlás, vagy mi más zajlott Európában az első évezredben?
Tovább...
 
KENYERET OSZT A SZETA A RÁSZORULÓKNAK PÉNTEKENKÉNT Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. július 21.

Image

Naponta 13 kg kenyeret oszt szét a rászoruló fehérváriaknak a Szegényeket Támogató Alapítvány. Mindezt az Alba Kenyér Sütőipari Zrt. adományaiból valósítja meg a szervezet. Heti öt napon át a Kríziskezelő Központ kapja meg a felajánlásokat, péntekenként pedig a Szegényeket Támogató Alapítványnál regisztrált családok vehetik át a kenyereket a Rác utca 15-ben.
Tovább...
 
TÖBB TÚRÁT IS SZERVEZNEK A VELENCEI-HEGYSÉGBE Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. július 21.

Image

Augusztus 1-jén a Vízivárosi Lakótelepi Sport Egyesület szervez hagyomános teljesítménytúrát a Velencei-hegység és a Velencei-tó környékén, míg a Fejér Megyei Természetbarát Szövetség éjszakai barangolásra hívja az érdeklődőket szintén a Velencei-hegységbe, az indulás augusztus 1-jén 20 és 24 óra között lesz a sukorói Zsuzsi büfétől.
Tovább...
 
Fehérvári küldöttség a WHO finnországi konferenciáján Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2015. július 20.

Image

Az Egészségügyi Világszervezet konferenciájára idén nemcsak saját tagvárosaik, hanem a WHO-tól függetlenül működő Európai Egészséges Városok Szövetségének tagjai is meghívást kaptak. Székesfehérvárt egy háromfős küldöttség képviselte Östör Annamária egészségügyi és sporttanácsnok vezetésével. A szakmai tanácskozás középpontjában a térség egészségügyi kihívásai és lehetőségei, valamint az egészséges életmód fejlesztéséhez szükséges környezeti és szervezeti kérdések álltak.
Tovább...
 
A hőség enyhítésére ismét locsolják a főbb utakat Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2015. július 17.

Image

Az ország területén elrendelt harmadfokú hőségriasztásra tekintettel Székesfehérváron is több intézkedést vezettek be. Az önkormányzati cégek bevonásával vizet osztanak, locsolják a főbb utakat, megnyitották az utcai tűzcsapokat. Külön intézkedési terv alapján zajlik az akció, amellyel igyekeznek megkönnyíteni a kánikula elviselését Székesfehérváron.
Tovább...
 
Szúnyogirtás Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2015. július 17.

Image

Magyarország Kormánya elrendelte hazánk területén a csípőszúnyog gyérítést. A légi irtásra július 17-én, pénteken napnyugtát megelőzően kerül sor. Rossz idő esetén a tartaléknapok: július 18-a és 19-e. A felhasznált anyag melegvérű állatra és emberre veszélytelen, de kérik, hogy a méhészek tegyék meg a szükséges óvintézkedéseket.
Tovább...
 
Játékos családi nap a felelős állattartás jegyében Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2015. július 17.

Image

Második alkalommal szervez családi napot a felelős állattartás jegyében a HEROSZ Fehérvári Állatotthona és a Fehér Palota Üzletközpont. Július 18-án, szombaton a bevásárlóközpont parkolójába várják a játékos kedvű, állatbarát családokat, akik a versenyfeladatok teljesítésével értékes jutalmakat nyerhetnek, közben pedig a helyszínen megismerkedhetnek a menhely lakóival.
Tovább...
 
Napokig eltart még a zöldhulladék elszállítása Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskay Gergely   
2015. július 17.

Image

Jövő hét végéig biztosan eltart még a vihar által kidöntött fák, leszakított ágak, gallyak eltakarítása a város területéről. A Belvárosból a kertvárosi területek felé haladnak a Városgondnokság dolgozói, akik összesen négy, 25-30 fős csoportban dolgoznak.
Tovább...
 
Vadkilövés Sóstón Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2015. július 17.

Image

A lakossági bejelentésekre reagálva, a rendőrségtől vadgyérítési engedélyt kapott a Sóstói Vízmű Véderdő területén napnyugta és napkelte közötti időszakban a Széchenyi Zsigmond Vadásztársaság, akik július 18-án, szombattól kezdik a vadak kilövését. A szakemberek a közelben lakók megértését és türelmét kérik, a lövésekkel kapcsolatos hanghatások miatt.
Tovább...
 
JÚLIUS 18-ÁN, SZOMBATON LESZ AZ IDEI KÖFÉM-NAP A SPORTPÁLYÁN Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. július 17.

Image

A Köfém Lakóiért és Gyermekeiért Egyesület idén is megrendezi a Köfém-napot július 18-án, szombaton a Köfém Sportpályán. Az egész napos programra mindenkit szeretettel várnak: ebben az évben sem marad el a hagyományos Köfém-nap focikupa, de lesz arcfestés, légvár, trambulin, rendőrségi, tűzoltó és honvédségi bemutató is továbbá játékos vetélkedőkkel is készülnek a szervezők.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1281 1282 1283 1284 1285 1286 1287 1288 1289 1290 Következő > Utolsó >>

Eredmények 14081 - 14091 / 20393