Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Újra a "kispolszkisoké" lesz Agárd Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. július 17.
Idén 11. éve szervez nyári találkozót a Club126, amely belföldi és külföldi résztvevőink szerint nemzetközi viszonylatban is az egyik legjobb hangulatú találkozó. Azonban az elmúlt 10 év után a szervezők úgy érezték, hogy némi változás nem árt, így idén kicsit más jellegű találkozó várható, mint az elmúlt években.
Tovább...
 
Minden építés alapja 2015 Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. július 16.

Image

A beton.hu a Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség (CeMBeton) valamint a Magyar Betonelemgyártó Szövetség (MABESZ) és tagvállalataiknak támogatásával 2015-ben első alkalommal meghirdeti a „Minden építés alapja 2015” elnevezésű pályázatát a betonból tervezett köz- és lakóépületek, üzemek, telephelyek építész tervezői számára. A pályamunkák leadásához még három hét áll rendelkezésre.
Tovább...
 
Módosult a hadigondozásról szóló törvény Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Megyei Kormányhivatal   
2015. július 16.

Image

Módosult a hadigondozásról szóló 1994. évi XLV. törvény (a továbbiakban: Hdt.). A módosítás alapján anyagi támogatás illeti meg azokat is, akiknek férje, édesapja 1938. november 2-a és 1945. május 9-e között a volt magyar királyi honvédség és csendőrség kötelékében szolgált, függetlenül állományviszonyától és rendfokozatától és attól a ténytől, hogy az 1947. február 10-én Párizsban, Magyarország képviselői által aláírt békeszerződés következtében mely ország állampolgárává vált.
Tovább...
 
Elbontották a Széchenyi út 76/A épületet Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2015. július 15.
Székesfehérvár Önkormányzata határozott lépéseket tett a tulajdonában álló Széchenyi út 76. szám alatti, hosszú évek óta súlyos gondokat okozó ingatlan sorsának rendezése ügyében. A telken álló, szociális bérlakásoknak helyet adó két épület közül az „A” tömböt már elbontották, a bérleti jogviszonnyal rendelkezőknek a város más pontjain ajánlottak lakhatást, és a jövőben sor kerül a „B” épület elbontására, majd az ingatlan eladására és a terület hasznosítására is.
Tovább...
 
Börcsök Olivért köszöntötték Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2015. július 15.

Image

Dr. Cser-Palkovics András polgármester fogadta Börcsök Olivért és köszöntötte a közelmúltbeli kulturális versenyeken szerzett eredményei elismeréseképpen. A 2015-ös Versünnep II. helyezettje, a Fejér Megyei Diáknapok hatszoros aranyérmese és a Starfactory Veszprém tehetségkutató különdíjasa lett. A polgármesteri beszélgetésen és a díjátadáson jelen volt Mészáros Attila alpolgármester, valamint a díjazott diák két tanára és családja is.
Tovább...
 
KILÁTÓ ÉS LAKOMATEREM IS LESZ GORSIUMBAN Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskay Gergely   
2015. július 15.

Image

A Gorsium régészeti park területén zajló nagyszabású beruházás, a "Quies Gorsiense - Gorsium a kikapcsolódás antik szigete” című program munkálatait nézhették meg az újságírók. A több mint 650 millió forintos Európai Uniós forrásból megvalósuló beruházás költségeihez Fehérvár több mint 123 millió forintnyi önrésszel járul hozzá.
Tovább...
 
A Balatonon, a Velencei- és a Tisza-tó környékén is megindul a vérszívók gyérítése Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett   
2015. július 15.

Image

Az eddigi sikeres végrehajtás eredményeként a katasztrófavédelem a források átcsoportosításával hazánk nagy tavainak térségeit is beemeli a központi szúnyoggyérítési programba, kiegészítve ezzel a Magyar Turizmus Zrt. és az önkormányzatok által elvégzett munkát. A vérszívók gyérítésének negyedik hetében 47 ezer hektár légi kémiai, mintegy 33 ezer hektár földi kémiai és ezer hektár biológiai kezelése fog megvalósulni országszerte – beleértve a Balatont, a Velencei-tavat és a Tisza-tavat.
Tovább...
 
Vonattal tisztelegnek a hősök előtt Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2015. július 14.

Image

„Isonzó Expressz”névvel indítanak emlék vonatot július 20-23. között azokra az olasz és szlovén helyszínekre, ahol az első világháborúban magyar katonák harcoltak. Az eseménnyel a száz éve, 1915. június 23-án elkezdődött, és több mint két évig tartó összecsapás-sorozat áldozatainak állítottak emléket. Az észak-olaszországi Isonzó folyó mentén, az első világháborúban elesett több mint ötszázezer magyar katona mintegy fele lelte halálát.
Tovább...
 
Teljes hosszában járható a Várkörút Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2015. július 14.

Image

Befejeződött a Várkörút felújítása, az utat vasárnaptól teljes hosszában használhatják a gépjárművek, és keddtől már a menetrend szerint közlekedő helyi járatos buszok is a régi útvonalon járnak.
Tovább...
 
Elkészült a lift és a megsüllyedt földszinti épületrészeket is megerősítették Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2015. július 14.

Image

Az Ybl-program keretében 70 millió forintos fejlesztés valósult meg az Egyesített Szociális Intézmény II. számú Idősek Otthonában. A felújítás helyszínén bejárást tartottak dr. Cser-Palkovics András polgármester, Mészáros Attila alpolgármester, önkormányzati képviselő és Molnár Tamás önkormányzati képviselő részvételével.
Tovább...
 
Újabb megállapodás a duális képzésről Nyomtatás E-mail
Írta: Sas Erika   
2015. július 14.

Image

Az Alcoa-Köfém Kft. együttműködési megállapodást kötött az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karával a 2016 szeptemberében Székesfehérváron induló gépészmérnök, villamos mérnök és mérnök informatikus duális mérnökképzések keretében a gyakorlati képzések biztosítására.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1281 1282 1283 1284 1285 1286 1287 1288 1289 1290 Következő > Utolsó >>

Eredmények 14092 - 14102 / 20393