Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
A kánikula nem csak dehidratáltsággal fenyeget Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. július 10.

Image

A tartósan magas nappali hőmérséklet következményeiről nem lehet elégszer beszélni. Sokat hallhatunk a kiszáradás veszélyeiről, illetve a hőség szív-érrendszerre gyakorolt hatásairól, azonban vannak olyan, keveset emlegetett állapotok is, amikre szintén érdemes felkészülni! A WEBBeteg.hu összeállításában a hőártalommal kapcsolatos ritkább esetekről, valamint a helyes betegellátásról olvashatnak.
Tovább...
 
Tűzoltók és a stressz Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett   
2015. július 10.

Image

A mindennapok és a készenléti szolgálat során felmerülő stresszforrásokról tartott kötetlen beszélgetést a katasztrófavédelem Fejér megyei Területi Egészségügyi, Pszichológiai és Munkabiztonsági Ellátó Központjának szakembere a dunaújvárosi tűzoltólaktanyában. A találkozó elsődleges célja az volt, hogy felhívja a figyelmet a munkavégzés során felmerülő stresszhelyzetekre, a problémák időbeni felismerésére és megoldására.
Tovább...
 
A fehérvári okmányiroda a Malom utcába költözik Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Megyei Kormányhivatal   
2015. július 10.

Image

A Fejér Megyei Kormányhivatal Székesfehérvári Járási Hivatalának a fehérvári Koch László utca 4/b szám alatt működő okmányirodáját - az épület felújítása miatt - július 10-én kezdik költöztetni a fehérvári, Malom u. 1. szám alatti „Tiszti klub” épületébe. Az okmányiroda átköltöztetése miatt július 10-én, pénteken és július 13-án, hétfőn nem lesz ügyfélfogadás. Ezeken a napokon az ügyfeleket a Székesfehérvár, Piac tér 10. szám alatti kormányablak 8-tól 20 óráig fogadja.
Tovább...
 
Internet: gyors, de nem eléggé Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. július 09.

Image

A ZyXEL európai piacon végzett kutatása vegyes képet mutat a háztartások internet szolgáltatóiról. Az általános vélemény szerint a gyors sávszélesség biztosítása már nem elég, elsősorban a problémák kezelésében, valamint a vezeték nélküli lefedettségben kellene fejlődnie a szolgáltatóknak, hogy elkerüljék ügyfeleik lemorzsolódását - írja a Marketing & Média webes kiadása, az mmonline.hu.
Tovább...
 
Business Excellence közönségdíjat nyert Székesfehérvár Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2015. július 08.

Image

Újabb jelentős elismeréssel gazdagodott Székesfehérvár. A királyok városa a vidéki business city kategóriában elnyerte a közönségdíjat a Business Traveller Hungary magazin által indított szavazáson. A júniusban, Budapesten átvett elismerésről és a folyamatosan megújuló városi értékekről sajtótájékoztatón számolt be F. Szegő Krisztina, a Székesfehérvári Turisztikai Kft. ügyvezetője és Brájer Éva alpolgármester.
Tovább...
 
Szúnyogirtás lesz a héten Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. július 08.

Image

A növekvő csípésszám miatt Magyarország Kormánya elrendelte hazánk területén a légi kémiai szúnyogirtást. Ha az időjárás engedi, Székesfehérváron július 8-án, szerdán kerül sor a permetezésre. A felhasznált anyag melegvérű állatra és emberre veszélytelen, de kérik, hogy a méhészek tegyék meg a szükséges óvintézkedéseket.
Tovább...
 
Az egészségügyben dolgozókat köszöntötték Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2015. július 07.

Image

Hagyományosan a Semmelweis-nap tiszteletére szervezett ünnepség keretében köszöntötte az egészségügyben dolgozókat Székesfehérvár Önkormányzata. A rendezvény az Oskola utcai Semmelweis-dombormű megkoszorúzásával kezdődött, majd a Hiemer-ház báltermében folytatódott, ahol elismeréseket adtak át.
Tovább...
 
Tovább fejlődik a 11. számú választókörzet Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2015. július 06.

Image

Sajtótájékoztatón számolt be Deák Lajosné azokról a fejlesztésekről, amelyek a 11. számú választókörzetben az idei esztendőben megvalósulnak. Körforgalom kialakítás, járdafelújítás és több intézményi fejlesztés is szerepel a 2015-ös tervek között.
Tovább...
 
Felújított épületeket adtak át a Fejér Megyei Kormányhivatal ünnepélyén Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2015. július 06.

Image

A Fejér Megyei Kormányhivatal ünnepélyén három felújított épületet adtak át, melyeket a Környezet és Energia Operatív Program pályázaton elnyert támogatásból korszerűsítettek. A megújult épületek a Piac tér 12-14., a Sörház tér 1., valamint a Várkörút 22-24. alatt működő Kormányhivatalok.
Tovább...
 
Több mint hárommilliós felújítás az Alba Civitan-nál Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2015. július 06.

Image

Az alkalmazottak munkakörülményeit és életminőségét jelentősen javító felújítás zajlott a közelmúltban a székesfehérvári Alba Civitan Rehabilitációs Nonprofit Közhasznú Kft-nél. A fogyatékkal élőket és megváltozott munkaképességűeket foglalkoztató cég Fiskális úti épületének valamennyi helyiségét minőségi módon kifestették, valamint mozgássérült mosdókat és az épület udvarán egy rámpát alakítottak ki.
Tovább...
 
Folytatódik a jelzőlámpa-korszerűsítés Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2015. július 06.
Július 8-án, szerdán elindul a jelzőlámpa-korszerűsítési program következő üteme, ezért megváltozik a Várkörút – Budai út forgalmi rendje. Kérik a közlekedőket, hogy fokozott körültekintéssel, a kihelyezett táblákra figyelve közelítsék meg az érintett csomópontokat.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1281 1282 1283 1284 1285 1286 1287 1288 1289 1290 Következő > Utolsó >>

Eredmények 14114 - 14124 / 20393