Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Club Aliga: kalózok és kedvezmény Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. július 04.

Image

Partnerünk, a Club Aliga igazán forró hétvégével számolhat az előttünk álló napokban, s nem csak a nagy kánikula és a hőségriadó okán. Szombaton kerül sor az első EISPRO Aligai Mesés Napra, melynek keretein belül a kalózok lesznek a főszereplők a gyerekek nagy örömére egész nap.
Tovább...
 
Agárdi Cigánymeggy Fesztivál Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. július 03.

Image

Az Agárdi Pálinkafőzde kulturális és gasztronómiai ünnepe a Cigánymeggy Fesztivál, mely 2006 óta minden évben július első szombatján kerül megrendezésre.
Tovább...
 
Felújítási káosz: a Club Aliga segít Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. július 03.

Image

Több helyi lakos, illetve ott pihenő, nyaraló fejezte ki nemtetszését hírportálunknak a balatoni közúti és vasúti fejlesztések kapcsán, amelyek most duplán is érintik Balatonvilágost, illetve Aligát.
Tovább...
 
ELEKTRONIKUS BÍRÓSÁGI ÜGYINTÉZÉS VALAMENNYI POLGÁRI PERES ÜGYBEN Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. július 03.

Image

Megnyílt az elektronikus bírósági ügyintézés lehetősége valamennyi polgári peres ügyben és a büntetőeljárás egy részében is 2015. július 1-től.
Tovább...
 
2017-től szűnik meg a roaming Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. július 02.

Image

Megszületett a megállapodás Brüsszelben az EU soros lett elnöksége és az Európai Parlament között arról, hogy az Európai Unióban eltörlik a barangolási (roaming)díjakat 2017. június 15-től.
Tovább...
 
Nálunk még nem divat a mobilnet Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. július 02.

Image

Hét OECD tagországban haladja meg a lakosság számát a mobil szélessávú internet előfizetések száma - írja az MTI a World Economic Forum hírportáljára hivatkozva. Finnországban 132 mobil szélessávú internet előfizetés jut minden száz lakosra. Sorban utána Japán következik 116 előfizetéssel, majd Ausztrália 115, Svédország 113, Dánia 112, Dél-Korea 105 és az Egyesült Államok 101 előfizetéssel.
Tovább...
 
In memoriam Hrabovszky László Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2015. július 02.

Image

Szomorú kötelességünknek eleget téve adjuk hírül, hogy életének nyolcvanadik esztendejében elhunyt Hrabovszky László, a Fejér Megyei Közgyűlés korábbi képviselője, bizottsági elnöke és korelnöke. Fejér megye díszpolgára az 1956-os forradalom Műegyetemi Forradalmi Bizottság vezetőségi tagja volt, fejlesztőmérnökként számos szabadalom fűződik nevéhez. Hrabovszky Lászlót a Fejér Megyei Önkormányzat és Székesfehérvár Önkormányzata saját halottjának tekinti.
Tovább...
 
Isonzó Expressz  tisztelgés az első világháború hőseire Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2015. július 02.

Image

Ünnepélyes keretek között avatta fel Maruzs Roland alezredes, a Honvédelmi Minisztérium Társadalmi Kapcsolatok és Háborús Kegyeleti Főosztály osztályvezetője, Schvéd Norbert, a MÁV Nosztalgia Kft. ügyvezetője és Bánkúti Ákos, a Budakeszi Kultúra Alapítvány kuratóriumi tagja az első világháború száz éves évfordulója alkalmából 2015. július 20-23. között közlekedő „Isonzó Expressz” személyszállító kocsiját. Az ünnepségen Székesfehérvár alpolgármestere, Róth Péter is részt vett.
Tovább...
 
Szerdán nem lesz ügyfélfogadás Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2015. július 01.

Image

Július elseje szünnap a közhivatalokban és az egészségügyben dolgozók számára. Így a Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadása és a háziorvosi rendelések is szünetelnek aznap
.
Tovább...
 
Július elseje: munkaszüneti nap a megyei kormányhivatalban Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Megyei Kormányhivatal   
2015. július 01.

Image

Munkaszüneti nappá nyilvánítja július elsejét, „a Közszolgálati Tisztviselők Napját” – a korábbi, köztisztviselői törvénnyel összhangban – a hatályos, a közszolgálati tisztviselőkről szóló törvény is. Július elsején ezért zárva lesz a Fejér Megyei Kormányhivatal – annak valamennyi szervezeti egysége, főosztálya, járási hivatala és kormányablaka is szünnapot tart.
Tovább...
 
Második hetébe lép a szúnyoggyérítés Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett   
2015. július 01.

Image

A héten a tervek szerint 84 ezer hektáron lesz gyérítés légi kémiai eljárással, 35 ezer hektáron földi kémiai eljárással, biológiai módszerrel pedig 3400 hektárt kezelnek.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1281 1282 1283 1284 1285 1286 1287 1288 1289 1290 Következő > Utolsó >>

Eredmények 14125 - 14135 / 20393