Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
A D-VITAMIN HIÁNY VESZÉLYEI Nyomtatás E-mail
Írta: Varga Mihály   
2015. július 01.

Image

Köztudomásúvá vált, hogy a magyarok súlyos D-vitamin hiánnyal küzdenek. Mit kell tudni erről a gyakorlatilag hormonként viselkedő anyagról, amelyet elsősorban a napfényből nyerünk, és milyen ételekben találjuk meg?
Tovább...
 
Aratásra készülnek Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett   
2015. július 01.

Image

Folyamatos az aratásban és a betakarításban résztvevő munkagépek tűzvédelmi megfelelőségének vizsgálata. A székesfehérvári katasztrófavédelmi kirendeltség hatósági osztályának szakemberei is részt vettek most egy gépszemlén a megyeszékhelyen.
Tovább...
 
Innováció a Vasvári Pál Általános Iskolában Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. július 01.

Image

A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Vasvári Pál Általános Iskolája 2013-ban sikeres pályázatot nyújtott be a TÁMOP-3.1.4-12/2 kódszámú „Innovatív iskolák fejlesztése” című pályázati felhívásra. Az iskola 200 882 387 Ft összegű támogatást nyert el európai uniós forrásból.
Tovább...
 
SZAKÁCSOK ÉS PINCÉREK MESTERMUNKÁIT ÁLLÍTJÁK KI A GAZDASÁG HÁZÁBAN Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. június 30.

Image

Szakács és pincér mesterjelöltek mutatják be díszmunkáikat 2015. július 7-én kedden 12.30 és 15 óra között a Gazdaság Házában. A mestermunkák megtekintésére lehetőséget biztosít a kamara a szakmai érdeklődőknek, családtagoknak egyaránt. A látogatók a szakmai tapasztalatszerzés mellett konzultálhatnak a mestermunkák készítőivel, ötleteket, megoldásokat kaphatnak formális és informális rendezvényeikhez.
Tovább...
 
Rendelet a fák védelmében Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2015. június 30.

Image

Székesfehérvár közterületein, valamint a Belvárosban és környékén szabályozza a fák kivágását és gallyazását az a rendelet, melyet most fogadott el a Közgyűlés. Fát kivágni ezentúl csak a város jegyzőjének engedélyével lehet, a növényt pótolni kell, vagy pénzben is meg lehet váltani az értékét. Engedélyt kérni legalább 60 nappal a munkakezdés előtt kell
Tovább...
 
Kitüntették dr. Müller Ceciliát Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Megyei Kormányhivatal   
2015. június 30.

Image

Népegészségügyért Emlékéremmel tüntették ki dr. Müller Cecíliát, a Fejér Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztályának vezetőjét az ÁNTSZ Országos Tisztifőorvosi Hivatala budapesti, Semmelweis-napi ünnepségén.
Tovább...
 
Hogyan előzzük meg a kutyák mérgezését? Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. június 30.

Image

Általános viselkedési problémákra és a kutyák mérgezésének megelőzésére is hasznos tanácsokat kapnak a kutyatulajdonosok Nyakas Gábor újabb ingyenes foglalkozásán. Az ismert kutyatréner június 30-án, kedden 18.00 órakor az Új Csóri úti kutyaiskolába várja a gazdikat kedvenceikkel együtt.
Tovább...
 
Bejárás az újjáépülő Gorsiumban Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2015. június 30.

Image

Helyszíni bejárást tartott Gorsiumban a Székesfehérvár – Tác Önkormányzati Társulás Társulási Tanácsa. A régészeti park területén zajló nagyszabású beruházás, a "Quies Gorsiense - Gorsium a kikapcsolódás antik szigete” című projekt nettó 652 millió forintos Európai Uniós forrásból valósul meg. Ennek költségeihez Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata több mint 123 millió Ft önrésszel járul hozzá.
Tovább...
 
Újra nagy sikert aratott a Vízivárosi Kölyök Juniális Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2015. június 29.
Második alkalommal rendezték meg a Vízivárosi Kölyök Juniális című ingyenes, egész napos gyermekrendezvényt a Budai úti Interspar parkolójában. A vízivárosi Lakóközösségi Információs és Szolgáltató Iroda (LISZI) kezdeményezése révén elindított esemény aktív kikapcsolódást kínált minden egyes korosztály számára. A városrészben tavaly meghonosított program elfoglaltságain ebben az esztendőben is több százan vettek részt.
Tovább...
 
Új belgyógyászati blokkal bővül a Szent György Kórház Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2015. június 29.

Image

Sajtótájékoztatón ismertették a Modern Városok program keretében a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház bővítésére vonatkozó terveket. A nemrég átadott diagnosztikai és műtőblokk után egy közel 11 ezer négyzetméter alapterületű, ötszintes, kiemelten a modern kori népbetegségek kezelésére alkalmas belgyógyászati tömb megépítésével folytatódik a fejlesztés.
Tovább...
 
Megszépült az Új Nemzedék Kontaktpont Iroda belső tere Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2015. június 29.
Sajtótájékoztató keretében mutatták be a Colorize graffitis csoport legújabb alkotását. Horváth Benedek és Varga-Márfy Milán háromnapos szorgalmas munkájának jóvoltából az Új Nemzedék Kontaktpont Iroda belső tere szépült meg. A kezdeményezés elindításáról és kivitelezéséről az alkotókkal közösen Molnár Tamás, az Új Nemzedék Iroda vezetője számolt be. A sajtótájékoztatón a fiatalok nyári munkára való felkészítéséről is szó volt.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1281 1282 1283 1284 1285 1286 1287 1288 1289 1290 Következő > Utolsó >>

Eredmények 14136 - 14146 / 20393