Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Sárbogárdi ezüstérem kismotorfecskendő-szerelésben Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett   
2015. június 22.

Image

Sárosdon rendezték meg az V. Országos Kismotorfecskendő Bajnokság negyedik fordulóját a hétvégén. A csapatok „modern”, „retro” és „retro női” kategóriában mérték össze tudásukat és ügyességüket.
Tovább...
 
Húsz év barátságban Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2015. június 22.

Image

Ünnepélyes keretek között mutatták be a Városháza Dísztermében a „Húsz év barátságban” című könyvet, amely a Honvédség és Társadalom Baráti Kör Székesfehérvári Szervezetének 20 éves fennállása alkalmából jelent meg. A jeles alkotás a nemzeti értékek, a honvédelem, a hazafiság, és az értékmegőrzés mentén ismerteti a civil szervezet két évtizedes fennállását.
Tovább...
 
Permetezik a vadgesztenyefákat Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. június 22.

Image

Növényvédelmi munkákat végeznek hétfőtől a Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. megbízásából. A vadgesztenyefák permetezése során felhasználásra kerülő szerek a méhekre nem, a vizekre azonban közepesen veszélyesek.
Tovább...
 
Jót, jó áron a Balatonnál - Oázis Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. június 22.

Image

Alig kezdődött el a nyár, mégis voltak már igen komoly kánikulai napok, egy majd kéthetes hőhullám, amiből az előrejelzések szerint lesz még néhány a következő hetekben szeptemberig. Sok lehetőség van a nyaralásra, pihenésre, strandolásra szerte az országban, kiváltképp a Balatonnál, ám az, aki nem tervezi meg és nem foglalja le előre szálláshelyét, az könnyen hoppon maradhat a legforróbb napokon, amikor vízközelbe húzódna.
Tovább...
 
Jógázz! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. június 19.

Image

India miniszterelnöke, Narenda Modi kérésére az ENSZ Közgyűlése június 21-ét a Jóga Világnapjává nyilvánította. Így mostantól ezen a napon, minden évben együtt jógázhatunk egy időben. A Jóga Világnapjának rendezvényei ingyenesek, és Székesfehérváron is elérhetők mindenki számára.
Tovább...
 
Hamarosan kezdődnek a városi szervezésű nyári táborok Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2015. június 19.

Image

Az előző esztendőkhöz hasonlóan idén is szeretettel várják a székesfehérvári általános iskolákban tanuló diákokat az önkormányzat által szervezett nyári táborokba.
Tovább...
 
Tűzzel  Vassal Fesztivál Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2015. június 19.

Image

Nyitott portákkal, kézműves mesterek kiállításaival és bemutatóival, vásári forgataggal, a 2015-ös Székesfehérvári Királyi Napok „főszereplőjéről”, Könyves Kálmánról szóló előadással, gyermekprogramokkal és számos egyéb érdekességgel várja vendégeit a XII. Tűzzel-Vassal Fesztivál június 20-án, szombaton.
Tovább...
 
ÚJRA LESZ MESÉS VÁRLÁTOGATÁS A BORY VÁRBAN Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. június 19.

Image

Vasárnap,június 21-én 9-13 óráig a Bory-várban tarja 'Mesés várlátogatás a Bory -várban' című családi rendezvényét az Otthon Segítünk Alapítvány. A program az egészség jegyében zajlik.10 különböző mese elevenedik meg, ahol a gyermekek beleképzelhetik magukat a mesék varázslatos világába.
Tovább...
 
A móri Geszler Pincészet hozta el a legtöbb aranyat Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. június 18.

Image

Magyarország legrangosabb borversenyén remekeltek a Móri Borvidék pincészetei. A „Legeredményesebb fiatal borász” címet a móri Geszler Családi Pincészet borásza, Geszler Tamás kapta meg, s Pincészete hozta el a megyéből a legtöbb aranyat is. Geszleréken kívül a csákberényi Sáfrán Pince Sauvignon bora és a móri Molnár Borház pezsgője is aranyat érdemelt.
Tovább...
 
ELHUNYT KISS JÓZSEF AZ ARÉV EGYKORI VEZÉRIGAZGATÓJA Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. június 18.
Életének 90. évében elhunyt Kiss József, az ARÉV egykori vezérigazgatója, az ARÉV Baráti Kör Egyesület volt elnöke, akinek kiemelkedő városépítői tevékenységét a közgyűlés Pro Civitate kitüntetéssel ismerte el. Kiss Józsefet Székesfehérvár Önkormányzata saját halottjának tekinti. Búcsúztatásáról a gyászoló családdal közösen később adnak hírt.
Tovább...
 
Új-zélandi barátságok köttettek Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2015. június 18.
Az új-zélandi Christchurch városából érkezett vendégeket köszöntöttek a székesfehérvári Városházán. A nyugdíjas korúakból álló csoport tagja a Friendship Force nemzetközi szervezetnek, melynek célja a különböző kultúrák és emberek közötti kapcsolatteremtés és a barátkozás.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1281 1282 1283 1284 1285 1286 1287 1288 1289 1290 Következő > Utolsó >>

Eredmények 14169 - 14179 / 20393