Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Idén is lesz napközis tábor a Bregyóban - Velencén pedig négy turnust szerveznek Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. április 05.
A Bregyó-közi Ifjúsági és Sportközpontban idén nyáron is lesz városi napközis tábor 2024.06.24 és 2024.08.16. között. Nyolc héten át gazdag programokkal, remek nevelőkkel várják a táborozókat. A Velencei Ifjúsági Táborban 2024. június 30. és július 26. között négy turnusban (turnusonként 5 éjszaka időtartamban) lesz lehetősége táborozni a gyerekeknek.
Tovább...
 
A Székesfehérvári Szív Egyesület tagjaival találkozott dr. Cser-Palkovics András polgármester Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. április 05.
Nyolc éve működik a Székesfehérvári Szív Egyesület, melynek tagjai hetente két alkalommal tartanak gyógytornát egészségük védelme érdekében. Egy ilyen alkalomra látogatott el dr. Cser-Palkovics András polgármester és Molnár Tamás önkormányzati képviselő a Székesfehérvári SZC Deák Ferenc Technikum és Szakképző Iskola tornatermébe. A találkozón az Egyesület köszönetét fejezte ki Székesfehérvár Önkormányzatának támogatásáért.
Tovább...
 
Válj profivá! - Tortadíszítő workshop Emesével! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2024. április 04.
Csodás tortákat szeretnél készíteni? Próbálkozol - de nem igazán sikerül a tökéletesnek szánt díszítés? Most itt a lehetőség arra, hogy megtanuld az apró fortélyokat!
Tovább...
 
Emlékkőavatás Varga Gábor tiszteletére Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. április 04.
A Gaja Környezetvédő Egyesület egykori elnökére emlékezik Székesfehérvár közössége. Az egyesület a város önkormányzatával közösen az alsóvárosi pihenőparkban április 5-én, pénteken 14 órakor avatja fel a Varga Gábor emlékkövet.
Tovább...
 
Kutatás: így képzelik el a magyarok a jövőt Nyomtatás E-mail
Írta: Juhász Fanni   
2024. április 04.
Minden ötödik magyar szerint elképzelhető, hogy a műtéteket teljes mértékben robotok végzik majd, és közel felük kíváncsian várja hogyan fogja megváltoztatni közlekedési szokásainkat az önvezető vagy éppen repülő autók a jövőben – derült ki a National Geographic országos reprezentatív felméréséből. A kutatás arra kereste a választ, hogyan képzelik el a jövőt a magyarok: milyenek lesznek az életkörülmények a Földön, mit gondolnak az űrturizmus fejlődéséről, illetve milyen szerepe lehet a mesterséges intelligenciának a mindennapi életükben. A kérdőív arra is rámutatott, hogy a válaszadók több mint kétharmada elképzelhetőnek tartja, hogy más bolygókat is meghódítsunk.
Tovább...
 
Támogassa adója 1 %-val a székesfehérvári Nemes Motormúzeum Alapítványt! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2024. április 04.
Tovább...
 
Fehérvári származású művész alkotásai a 60. Velencei Képzőművészeti Biennále Magyar Pavilonjában Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2024. április 04.
A székesfehérvári születésű képzőművész, Nemes Márton összművészeti alkotásai töltik be a Magyar Pavilon tereit az április 20-án nyíló, 60. Velencei Képzőművészeti Biennálén. Lézervágott acél, autófesték, vetítés, hangszórók, ventilátorok értelmezik újra a festészeti palettát az alkotó Techno Zen projketjében.
Tovább...
 
A Török udvarban épül Székesfehérvár első esőkertje a Grundfos támogatásával Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. április 04.
Már épül Székesfehérvár első esőkertje a Török udvarban, a Grundfos Magyarország Gyártó Kft. támogatásával. A rossz minőségű, homogén fű helyére mintegy 1000 darab, mutatós, évelő növényt telepítenek, melyeket a környező épületekről levezetett esővízzel öntöznek majd önfenntartó módon. Az erdők természetes vízgyűjtő medencéit utánzó esőkert szép éke lesz a történelmi Belvárosnak – hangzott el a projektindító sajtótájékoztatón.
Tovább...
 
Kosarasok a kosárban – családi a nap a tűzoltóságon az Arconic-Alba Fehérvárral Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2024. április 04.
A Fejér Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság meghívására interaktív családi napon vettek részt az Arconic-Alba Fehérvár kosarasai szerdán délután. A székesfehérvári tűzoltóságon a játékosok kipróbálhatták többek között a tűzoltórudat, valamint próbakört is mehettek a tűzoltók 17 tonnás, különleges járművével.
Tovább...
 
Április 29-e és május 3-a között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékben Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. április 03.
Felvételt hirdetnek a Székesfehérvár Önkormányzata fenntartásában működő bölcsődék a 2024/2025-ös nevelési évre. Az intézményekbe a 2021. augusztus 31-e után született gyerekeket lehet felvenni, a jelentkezés és a beíratás április 29-e és május 3-a között 8.00 órától 15.00 óráig tart.
Tovább...
 
Tavaszi anya-lánya program szombaton Öreghegyen Nyomtatás E-mail
Írta: Fiáth Beáta   
2024. április 03.
Anyákat és lányaikat várja a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ (SZKKK) az Öreghegyi Közösségi Házba a Helló, tavasz! programra – az esemény igazi csajos kikapcsolódást kínál az érkező vendégeknek április 6-án, szombaton délelőtt 9 órától. Stílus- és sminktanácsadás, arctorna, szelfipont, textil nyaklánc készítése és limonádé – ezek gondoskodnak majd a hangulatról.
Tovább...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 144 - 154 / 20344