Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Társasjáték 650 gyerekkel, 100 felnőttel három napban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. január 28.
Osztályharc és trónfoglaló, sport, tanulmányi és bécsi keringő-verseny is szerepel a Ciszterci Szent István Gimnázium diáknapi programsorozatában. A „Ciszterci Diáknapok 2015” ünnepélyes megnyitójára szerdán 15.00 órakor kerül sor.
Tovább...
 
Megtekinthető a tervmódosítások dokumentációja Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2015. január 28.

Image

Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata tervmódosításokat indított el a Székesfehérvártól déli irányban kivezető Börgöndi út mellett, az M7 autópályától délre eső területre vonatkozóan, új 132/22 kV-os táppont és az azt megtápláló 132 kV-os vezetékek létesítése céljából. Az előzetes tájékoztatási szakasz dokumentációja, valamint a véleményezés módja és határideje a város honlapján és a Főépítészi Iroda előtti (Városház tér 1. fsz.) hirdetőtáblán is megtekinthető.
Tovább...
 
MEGKEZDŐDIK AZ ÚJ, MODERN AUTÓBUSZ-PÁLYAUDVAR ÉPÍTÉSE MÓRON Nyomtatás E-mail
Írta: Fenesi András   
2015. január 27.

Image

A közösségi közlekedés fejlesztésére Mór Város Önkormányzata sikeresen pályázott a Közép- Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökséghez (KDRFÜ), és az Európai Unió által támogatást nyert. „A közösségi közlekedés feltételeinek javítása a Móri kistérségben” - KDOP-4.2.3-11-2012-0005 – című projektre benyújtott pályázaton Mór Város Önkormányzata a járási önkormányzatokkal (Bodajk, Balinka, Csákberény, Isztimér, Kincsesbánya, Magyaralmás, Pusztavám, Söréd) konzorciumban 399 974 726 forint támogatás kapott, amelyet saját erővel kiegészítve több, mint 500 millió forintból megvalósul közel 5000 négyzetméteren Mór városában az új autóbusz-pályaudvar, a környező településeken pedig modern buszvárókat létesítenek.
Tovább...
 
KOSZORÚZÁS SIPOS GYULA ALTÁBORNAGY SÍRJÁNÁL Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2015. január 27.
A Honvédség és Társadalom Baráti Kör Székesfehérvári Szervezete megemlékezést és koszorúzást szervezett hétfőn délután a Farkasréti temetőben Márkosfalvi Sipos Gyula altábornagy, a Magyar Királyi 17. honvéd gyalogezred egykori parancsnokának, Székesfehérvár Város Díszpolgárának sírjánál. Az eseményen megemlékező beszédet mondott dr. Cser-Palkovics András polgármester.
Tovább...
 
Cégvezetőket tájékoztattak a duális egyetemi képzésről Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2015. január 27.

Image

Az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kara duális képzéséhez kapcsolódó cégek képviselőit fogadták ma délelőtt a székesfehérvári Városházán. A találkozó résztvevőit dr. Cser-Palkovics András polgármester és az egyetem vezetői tájékoztatták a képzés megszervezéséről, és a következő hetek, hónapok kulcsfontosságú gyakorlati feladatairól.
Tovább...
 
CSICSERGŐ KLUB LEENDŐ ELSŐSÖKNEK A HÉTVEZÉR ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. január 27.

Image

Ismét megrendezi a „Csicsergő klub” iskolába hívogató programsorozatát a Hétvezér Általános Iskola. Az első foglalkozást 2015. január 28-án, szerdán 16.30 órától tartják, melyen az intézményben folyó pedagógiai munkáról tájékoztatják a szülőket. Februárban és márciusban két-két alkalommal, szintén szerdai napokon folytatódik a Csicsergő Klub.
Tovább...
 
UTOLSÓ ELŐADÁSÁHOZ ÉRKEZIK A SEUSO KEDD Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. január 27.
A szabadbattyáni épület feltárásáról szól a „Seuso Kedd” programsorozat utolsó előadása. A Szent István Király Múzeum régésze, Nádorfi Gabriella 2015. január 27-én, kedden délután 17 órától szól a több éven át zajló ásatás eredményeiről, a freskóról, valamint az épület rekonstrukciójának elkészítéséről is. A kiállítás még február 1-jéig naponta 10 és 20 óra között látogatható.
Tovább...
 
Idén is lesz katasztrófavédelmi ifjúsági verseny Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett   
2015. január 26.

Image

Az Országos Katasztrófavédelmi Ifjúsági Verseny helyi fordulóiba várja a csapatok jelentkezését a székesfehérvári és a dunaújvárosi katasztrófavédelmi kirendeltség. A felmenő rendszerű vetélkedőt idén már huszonkettedik alkalommal hirdették meg. A verseny célja, hogy a résztvevő tanulók elméletben és gyakorlatban, játékos formában, az életkori sajátosságoknak megfelelően adjanak számot a tanév során elsajátított veszélyhelyzeti ismereteikről, az ön- illetve más személy mentésében való jártasságukról.
Tovább...
 
A 255. Hétvezér Est vendége: Fehér István Felvidékről Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. január 26.
„A legszebb dolog életemben, hogy magyar lehetek” - beszélgetés Fehér Istvánnal. - Egy felvidéki tanárember lesz a Fejér szövetség 255. Hétvezér Estjének vendége.
Tovább...
 
GYÓGYÍTÁSRÓL, KULTÚRÁRÓL - BESZÉLGETÉS DR. ALTORJAY ANDRÁSSAL Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. január 26.
2015. január 26-án, hétfőn kezdődik a Gyógyításról, kultúráról című beszélgetés a Királykút Emlékházban (Székesfehérvár, Mikszáth utca 25.). Az eseményen az est házigazdájának, Bakonyi Istvánnak a vendége Dr. Altorjay András kardiológus lesz. A hétfőn este 18 órakor kezdődő programra sok szeretettel várnak minden érdeklődőt a szervezők.
Tovább...
 
FEBRUÁR 1-TŐL CSAK A 2015 PARKOLÓBÉRLET HASZNÁLHATÓ Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. január 26.

Image

Már december végén elkezdődött a 2015-ös évre szóló parkolóbérletek árusítása a Városgondnokság ügyfélszolgálatán, hogy a január 31-én lejáró tavalyi bérleteket mindenki időben le tudja cserélni az újra. Áremelés nem történt idén sem, így a fizetőövezetekbe továbbra is nyolcszáz forintért váltható lakossági bérlet, amihez a lakcímkártya és a saját tulajdonú gépjármű forgalmi engedélyének bemutatása szükséges.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1321 1322 1323 1324 1325 1326 1327 1328 1329 1330 Következő > Utolsó >>

Eredmények 14521 - 14531 / 20402