Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
LÁTOGATÁSI TILALOM LESZ PÉNTEKTŐL A SZENT GYÖRGY KÓRHÁZBAN IS Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. január 23.

Image

Péntektől kórházi látogatási tilalmat rendeltek el Fejér megye valamennyi fekvőbeteg-ellátást nyújtó intézményének minden osztályán, mert az influenzafigyelő-szolgálat adatai szerint a 100 ezer lakosra vonatkoztatott megbetegedési arány valamennyi járás területén jelentősen meghaladta a küszöbértéket – közölte a Fejér Megyei Kormányhivatal népegészségügyi szakigazgatási szerve szerdán az MTI-vel.
Tovább...
 
Megemlékezés a Magyarországról elhurcolt és kitelepített németekről Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2015. január 23.
A Székesfehérvári Német Nemzetiségi Önkormányzat megemlékezést tart 2015. január 24-én, szombaton 15.00 órakor a Királykút Emlékházban a Magyarországról elhurcolt és kitelepített németek emléknapja alkalmából.
Tovább...
 
II. FEHÉRVÁRI KOLBÁSZTÖLTŐ FESZTIVÁL A JANCSÁRKERTBEN Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskay Gergely   
2015. január 22.
Február 14-15-én tartják a II. Fehérvári Kolbásztöltő Fesztivált a Jancsárkertben, amelynek keretében kiderül, melyik csapat készíti a legfinomabb kolbászt a városban. A zsűri az értékeléskor az ízélményt, a munkaasztal tisztaságát, a receptúra közreadását, a humoros bemutatkozást, valamint a csapatok megjelenését is díjazza. A szervezők nagy hangsúlyt fektetnek a hagyományőrzésre, ezért lesz disznóperzselés-feldolgozás, sőt kocsonya-és fánkverseny is.
Tovább...
 
Elindult a Székesfehérvári Egyházmegye hivatalos facebook oldala Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. január 22.

Image

Elindult a Székesfehérvári Egyházmegye hivatalos facebook oldala, a https://www.facebook.com/szfvaregyhazmegye.
Tovább...
 
Együttműködés a jól képzett munkaerő megtartásáért Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2015. január 22.

Image

Szorosan együttműködik Székesfehérvár Önkormányzata és a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara annak érekében, hogy vonzóvá tegyék a várost a fiatal, képzett és megbízható munkaerő számára. Dr. Cser-Palkovics András polgármester és Radetzky Jenő, az FMKIK elnöke szándéknyilatkozatot írtak alá a „Munkaerő vonzóképesség erősítéséhez szükséges infrastruktúra (lakókörnyezet) megteremtése” kulcsprojekt kapcsán. Az együttműködés nagyban segíti a projekt kidolgozását és megvalósítását.
Tovább...
 
Elkészült a Sziget utcai iskolaépület teljes tetőfelújítása Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2015. január 22.

Image

Bejáráson tekintette meg a Teleki Blanka Gimnázium és Általános Iskola Sziget utcai épületének felújított tetejét dr. Cser-Palkovics András polgármester és Farkas László önkormányzati képviselő. A szeptember eleji nagy esőzések miatt az egyébként is tervezett munkálatokat előrehozták.
Tovább...
 
A Diáktanács is népszerűsíti az Óbudai Egyetem duális képzését Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2015. január 21.
A Székesfehérvári Diáktanács közreműködésével is népszerűsíti a 2015 szeptemberétől induló duális képzését az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kara. A szervezet által delegált tagok számára tájékoztatót tartottak a Teleki Blanka Gimnáziumban a speciális, gyakorlatorientált, és a munkaerőpiaci elhelyezkedést nagyban segítő képzési formáról, továbbá az egyetem által kínált egyéb továbbtanulási lehetőségekről. A programon részt vett dr. Györök György, a kar dékánja és dr. Cser-Palkovics András polgármester.
Tovább...
 
Téli játszúház a Széna Téri Általános Iskolában Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. január 21.

Image

A Székesfehérvári Széna Téri Általános Iskola téli játszóházba hívja az érdeklődő nagycsoportos óvodásokat 2015. január 22-én, csütörtökön, 16: 30-kor. A leendő elsős tanító nénik tájékoztatják a szülőket az iskolában folyó tevékenységekről a tanóráktól a játékos foglalkozásokig.
 
Nemes Nagy Ágnes-hét a székesfehérvári kollégiumban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2015. január 19.
Rendhagyó irodalomóra, regionális szépirodalmi és képzőművészeti versenyek és kiállítás is szerepel az idei Nemes Nagy Ágnes-hét programjai között. A székesfehérvári kollégiumban tizenkilencedik alkalommal rendezik meg a hagyományos ünnepi hetet.
Tovább...
 
Szórakozva segítenek Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2015. január 16.

Image

A gyógyíthatatlan sclerosis multiplexes betegeket országosan képviselő Magyar SM Társaság január 24-én szombaton jótékonysági bálba hív mindenkit Székesfehérvárra. Az este bevétele az SM betegeket segíti, ám a rendezvény nem a betegségről szól: vállalkozók, vállalatok, magánemberek, párok és baráti társaságok vesznek részt a gasztronómiai élmény mellett színvonalas szórakozást, zenei programot, báli hangulatot kínáló, tombolával és meglepetéssel is színesített esten. Néhány asztal még szabad, érdemes gyorsan foglalni, s szórakozva segíteni.
Tovább...
 
Új szemlélet a székesfehérvári iskolai egészségfejlesztésben Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2015. január 16.

Image

Börzéket, workshopokat szervez a Székesfehérvári Kábítószerügyi Egyeztető Fórum a város általános és középiskoláiban. A március végéig tartó programsorozatban három, drogprevencióval foglalkozó szakmai szervezet mutatja be tevékenységét az iskolák pedagógusai, ifjúságvédelmi szakemberei számára. A sorozat megvalósításában a KEF szorosan együttműködik a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Székesfehérvári Tankerületével. – hangzott el a részleteket ismertető sajtótájékoztatón.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1321 1322 1323 1324 1325 1326 1327 1328 1329 1330 Következő > Utolsó >>

Eredmények 14532 - 14542 / 20400