Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Hagyományőrző Hét a Felsővárosi Általános Iskolában Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. január 16.

Image

Szent Sebestyén tiszteletére hagyományőrző hetet szerveznek 2015. január 19-től a Felsővárosi Általános Iskolában. A háziversenyek mellett sport- és egészség programot, valamint házi és városi tanulmányi versenyeket rendeznek a gyermekeknek. Az eseménysorozatot az országos Szent Sebestyén Röplabda Kupa zárja.
Tovább...
 
JÁTÉKOS TUDOMÁNY - ISMERETTERJESZTŐ PROGRAMOK Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. január 16.

Image

2015. január 19-től 31-ig minden nap 10 és 18 óra között "Játékos Tudomány - A fizika csodái" címmel érdekes programokat szerveznek a fehérvári Koronás Parkban. Az érdeklődő fiatalokat többek között fizikai jelenségeket bemutató eszközök, ügyességi játékok, érzéki csalódások galériája és otthon is elkészíthető kísérletek várják. A programra szeretettel várnak minden látogatót a szervezők.
Tovább...
 
Az Év sportolóit fogadták a Városházán Nyomtatás E-mail
Írta: J. Mező Éva   
2015. január 14.

Image

A sportvilágban évtizedek óta az esztendő ünnepélyes lezárásának számít az Év sportolóinak megválasztása. Minden szakágban megmérettetnek a versenyzők és nagy öröm, hogy idén öt székesfehérvári sportoló is az élen végzett. Ez alkalomból Kovács Sarolta öttusázót, Huszti Katalin rögbi játékost, Juhász Roland labdarúgót, Hetényi Zoltán jégkorongkapust és Szakolczi Hunor sumo birkózót dr. Cser-Palkovics András polgármester és Mészáros Attila alpolgármester köszöntötte a Városházán.
Tovább...
 
Megújult a Szárazréti Óvoda Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2015. január 14.

Image

Sajtótájékoztató keretében mutatta be az újságíróknak a megújult Szárazréti Óvodát dr. Cser-Palkovics András polgármester és Szigli István, Feketehegy-Szárazrét területi képviselője. A 100 millió forintot is meghaladó beruházás a Szociális város-rehabilitáció Szárazréten elnevezésű, uniós támogatású projekt keretében valósult meg.
Tovább...
 
Korszerűsítik a közvilágítást Maroshegyen és Alsóvárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2015. január 14.
Egy újabb nyertes pályázatnak köszönhetően korszerűsítik a közvilágítást Székesfehérvár két városrészében, Maroshegyen és Alsóvárosban. Székesfehérvár Önkormányzata csaknem 200 millió forint uniós támogatást nyert a Környezet és Energia Operatív Program keretében.
Tovább...
 
INGYENES NYELVTANFOLYAMOK Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. január 10.

Image

Egy évvel meghosszabbítják a diplomamentő programot, így 2015. január 12-től, ismét lehet jelentkezni a képzésekre, amelyek februárban indulnak - adott tájékoztatást Pákozdi Szabolcs, a programot megvalósító Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. (OFA) ügyvezető igazgatója.
Tovább...
 
Segít az Alba Pont LISZI az Erzsébet-program pályázóinak Nyomtatás E-mail
Írta: Simon Rita   
2015. január 10.

Image

Az Alba Pont Lakóközösségi Információs Szolgáltató Iroda munkatársai segítenek az Erzsébet-program pályázati anyagának elkészítésében. A Fehérvári Civil Központban található Alba Pont LISZI iroda munkatársai hétköznapokon 7.30-16.00 óra között fogadják a pályázókat, segítenek az adatlapok kitöltésében, a regisztrációban, adminisztrációban, és tanácsokkal látják el a jelentkezőket.
Tovább...
 
AZ ÖREGHEGYI DISPUTA KÖVETKEZŐ VENDÉGE - BENCZE ANDRÁS EVANGÉLIKUS LELKÉSZ Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. január 09.
2015. január 13-án, kedden a Vörösmarty Társaság és az Öreghegyi Közösségi Ház várja közös rendezvényére az érdeklődőket. Az Öreghegyi Közösségi Házban Bencze András evangélikus lelkésszel beszélget ünnepekről, hitről és irodalomról Bobory Zoltán, a Vörösmarty Társaság elnöke. A délután 18 órakor kezdődő eseményre sok szeretettel várnak mindenkit.
Tovább...
 
SZOMBATON DÉLELŐTT IS VÁRJA AZ ÜGYFELEKET A PARKOLÁSI CSOPORT Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. január 09.

Image

Január elején elkezdődött a 2015-ös évre szóló parkolóbérletek cseréje a Városgondnokság parkolási csoportjának ügyfélszolgálatán. Január 10-én szombaton reggel nyolc és déli 12 óra között is nyitva tart az ügyfélszolgálat, hogy zökkenőmentes legyen január 31-ig a több ezer parkolóbérlet cseréje. Áremelés nem történt, így például a fizető övezetekbe 800 forintért váltható lakossági bérlet, amelyhez a lakcímkártya és a saját tulajdonú gépjármű forgalmi engedélyének bemutatása szükséges.
Tovább...
 
KATOLIKUS CSALÁDI ÉS HITÉLETI PROGRAM A FEHÉRVÁRI CIVIL HÁZBAN Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. január 08.
Január 8-án csütörtökön 17.30 órakor folytatódik az Alba Pont Lakóközösségi Információs Szolgáltató Iroda hitéleti programja a Fehérvári Civil Központban. Az Alba Pont LISZI kiemelendő célként kezeli, hogy a területen élő lakóközösségeknek megfelelő teret adjon a családok hitéletének ápolására. A január 8-i téma: A sötét időszakokról, nehézségekről. A programot Tornyai Gábor, az Öreghegyi Egyházközség plébánosa tartja.
Tovább...
 
ÜGYFÉLFOGADÁST TART FEJÉR MEGYE EGYENLŐ BÁNÁSMÓD REFERENSE Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. január 08.

Image

Szatmári Éva, Fejér megyei egyenlő bánásmód-referens ingyenes ügyfélfogadását tart január hónap valamennyi szerdáján Székesfehérváron a Székesfehérvári Regionális Álláskeresők Egyesületénél, illetve a Fejér Megyei Esélyteremtési Irodában. Az Egyenlő Bánásmód Hatóság a diszkriminációt, a hátrányos megkülönböztetést szankcionálja.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1321 1322 1323 1324 1325 1326 1327 1328 1329 1330 Következő > Utolsó >>

Eredmények 14543 - 14553 / 20400