Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
KATOLIKUS CSALÁDI ÉS HITÉLETI PROGRAM A FEHÉRVÁRI CIVIL HÁZBAN Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. január 08.
Január 8-án csütörtökön 17.30 órakor folytatódik az Alba Pont Lakóközösségi Információs Szolgáltató Iroda hitéleti programja a Fehérvári Civil Központban. Az Alba Pont LISZI kiemelendő célként kezeli, hogy a területen élő lakóközösségeknek megfelelő teret adjon a családok hitéletének ápolására. A január 8-i téma: A sötét időszakokról, nehézségekről. A programot Tornyai Gábor, az Öreghegyi Egyházközség plébánosa tartja.
Tovább...
 
ÜGYFÉLFOGADÁST TART FEJÉR MEGYE EGYENLŐ BÁNÁSMÓD REFERENSE Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. január 08.

Image

Szatmári Éva, Fejér megyei egyenlő bánásmód-referens ingyenes ügyfélfogadását tart január hónap valamennyi szerdáján Székesfehérváron a Székesfehérvári Regionális Álláskeresők Egyesületénél, illetve a Fejér Megyei Esélyteremtési Irodában. Az Egyenlő Bánásmód Hatóság a diszkriminációt, a hátrányos megkülönböztetést szankcionálja.
Tovább...
 
AZ ÚJ SZABÁLYOK NAGY RÉSZE FEHÉRVÁRON MÁR BEVETT GYAKORLAT Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. január 08.

Image

Új szabályok érvényesek a szemétszállításra január elsejétől, a rendelet azt is szabályozza, hogy hogyan kell elhelyezni a használt kartondobozokat a kukáknál. Székesfehérváron a szolgáltató a legtöbb esetben már korábban bevezette a most előírt szabályokat, azonban a szeletív hulladékgyűjtéssel kapcsolatban a lakóknak ír elő feladatokat. Az új szabályok jelentős része már bevett gyakorlat évek óta Székesfehérváron.
Tovább...
 
Sok esetben használt a mikrochip Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2015. január 08.

Image

Számos bejelentés érkezett a székesfehérvári állatvédő szervezetekhez a szilveszteri hangoskodáskor megriadt és elkóborolt kutyák kapcsán. Az Alpha Segítő Kéz Állatkórházi Alapítvány és a HEROSZ Fehérvári Állatotthona munkatársai igyekeznek mindent megtenni azért, hogy állatokat megtalálják, és minél előbb hazajuttassák.
Tovább...
 
Fejlesztések az új évre Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2015. január 08.

Image

Az autósok már az új év első napjaiban érzékelhették a város több útján, hogy a „zöldhullám” beállításával folyamatossá vált a közlekedés. A lámpák összehangolása elsőként a Budai úton készült el. Ezzel egy időben elkészültek a gyalogosok biztonságát jelentő zebrák, több átkelő jelzőlámpás biztosítást is kapott.
Tovább...
 
Székesfehérvár Zenei Nevelésért Díj Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2015. január 07.

Image

A Mihályi Gyuláné Eszti néni emlékére létrehozott Zenei Nevelésért Közhasznú Alapítvány díjat alapított a Székesfehérvár város zenei életében kiemelkedő teljesítményt nyújtó személyek, közösségek elismerésére. Idén immár hetedik alkalommal kerül sor az elismerés átadására, a díjazottak személyére 2015. február 15-ig lehet javaslatot tenni.
Tovább...
 
JANUÁR 22-IG LEHET SZAVAZNI AZ ÉV PÉLDAKÉPÉRE Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskay Gergely   
2015. január 06.

Image

A Példakép Alapítvány civil kezdeményezés azzal a céllal jött létre, hogy megismertesse és elismertesse a nyilvánossággal a sikeres fiatal magyar vállalkozókat. Az Év Példaképét szakmai zsűri választja ki az 50 jelölt közül, de zajlik egy közönségszavazás is, amelynek nyertese különdíjas példakép lesz. A mostani megmérettetésen két székesfehérvári jelöltre is lehet szavazni.
Tovább...
 
ISKOLANYITOGATÓ FOGLALKOZÁS Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. január 06.

Image

A Székesfehérvári Széna Téri Általános Iskola Téli mocorgóra hívja az érdeklődő nagycsoportos óvodásokat 2015. január 8-án. Az intézménybe csütörtökön, 16.30-kor ellátogató nagycsoportosok játékos sorversenyeken vehetnek részt. A program keretén belül a gyerekek találkozhatnak a leendő elsős tanító nénikkel is. A Téli mocorgóra a nagycsoportos óvódások szüleit is várják a pedagógusok.
Tovább...
 
TELJES KIHASZNÁLTSÁGGAL MŰKÖDIK A HAJLÉKTALANSZÁLLÓ Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. január 06.

Image

A Kríziskezelő Központ Nappali Melegedő Centruma és az éjszakai szállások is szinte teljes kihasználtsággal működnek. A héten ismét rendkívül hideg lesz éjszakánként, így a központ utcai szolgálatának munkatársai minden nap felkeresik azokat, akik nem mennek be a hajléltalanszállóra.
Tovább...
 
Elkezdődött az éves parkolóbérletek cseréje Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2015. január 06.

Image

Elkezdődött a 2015-ös évre szóló parkolóbérletek cseréje a Városgondnokság ügyfélszolgálatán. Áremelés nem történt, így például a fizető övezetekbe 800 forintért váltható lakossági bérlet, amelyhez a lakcímkártya és a saját tulajdonú gépjármű forgalmi engedélyének bemutatása szükséges. Nagy az érdeklődés a Szent Vendel utca 17/a szám alatti ügyfélszolgálati irodában, hiszen a 2014-es bérletek 2015. január 31-ig érvényesek – mondta Márkus Tibor, a parkolási csoport vezetője.
Tovább...
 
Több mint egy év a lakóközösségért Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2015. január 05.
Az Alba Pont Lakóközösségi Információs Szolgáltató Iroda 2013 novemberében kezdte meg a működését, az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért égisze alatt, mint a József utcai lakótelepek lakóközösségét összefogó központ. Az iroda programokkal, klubokkal és tanácsadásokkal járul hozzá a közösségépítéshez, illetve az ott élők számára kínál lehetőséget a szabadidejük hasznos eltöltésére. A projekt 2015. január 31-ig tart.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1321 1322 1323 1324 1325 1326 1327 1328 1329 1330 Következő > Utolsó >>

Eredmények 14554 - 14564 / 20402