Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Lakossági vélemények a Fehérvári Adventről és a Seuso- kiállításról Nyomtatás E-mail
Írta: Simon Rita   
2014. december 15.
Népszerű a székesfehérváriak körében a Fehérvári Advent programsorozat. A város idén is rendkívül gazdag összeállítással készült a karácsonyt megelőző időszakra. A több helyszínen folyó programokat szívesen látogatják a székesfehérváriak. Ez derül ki az Echo Szociológiai Kutatóintézet legújabb Alba Radar felméréséből. A részleteket sajtótájékoztató keretében ismertette Brájer Éva, Székesfehérvár Megyei Jogú Város alpolgármestere és Turzó- Németh A. Violetta, a Kutatóintézet szociológusa.
Tovább...
 
KARÁCSONYI RINGATÓ Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. december 15.

Image

2014. december 20-án, szombaton Karácsonyi Ringató névvel szerveznek programot az Öreghegyi Közösségi Házban (Székesfehérvár, Fiskális út 93.). Az esemény szervezői sok szeretettel várnak minden kisgyermekes családot egy nagy éneklésre és közös játékra délelőtt 10-től 11 óráig. A program vendégei Varró János népzenész, Gábor Erzsébet, Himberger Edit és Nyirs Annamária Ringató foglalkozásvezetők lesznek. A rendezvényre ingyenes lesz a belépés.
Tovább...
 
Ifj. Major István József pályázatát támogatják Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2014. december 15.

Image

Sor került az Alba Regia Szimfonikus Zenekar igazgatói helyére pályázatot beadók meghallgatására. A jogszabályi előírásoknak megfelelően az értékelő szakmai bizottság személyesen találkozott a jelöltekkel. Ezt követően alakult ki az egyhangú értékelés: ifj. Major István József pályázatát támogatják. A végső döntést december 19-i ülésén a város közgyűlése hozza majd meg.
Tovább...
 
Erzsébet-utalványok pótlólagos átadása Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2014. december 15.

Image

Székesfehérvár Megyei Jogú Város Jegyzője ezúton is tájékoztat minden érintettet, hogy a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosultak számára - a jogszabályban előírtak szerint – 2014. november hónapban esedékes Erzsébet-utalványokat pótlólagosan adják át decemberben.
Tovább...
 
166 fehérvári családnak segítenek kivágott fákkal Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2014. december 12.

Image

Idén már ötödik éve tűzifával segíti a fehérvári rászorulókat a Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. az önkormányzattal közösen. A Humán Közszolgálati Szakbizottság döntése alapján ebben az évben 166 családot támogatnak a közterületen lévő fák kivágásából származó tüzelővel. A Városgondnokság a rönköket felfűrészelte hasábokra, és kiszállítja a rászorulóknak. A szállítások már elkezdődtek, erről sajtótájékoztatón számolt be Bozai István városgondnok és Dr. Dienesné Fluck Györgyi szociális tanácsnok.
Tovább...
 
Főnix: versenyek után "Hópihe" Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2014. december 12.
Kemény és eredményes versenyidőszakon vannak túl a Főnix Rock and Roll Sporttánc Egyesület formációi. A székesfehérvári egyesület képviselői a területi viadalokon sok-sok érmet, az országos bajnokságokon és immár nemzetközi megmérettetéseken pedig számtalan értékes helyezést szereztek. Jellemző fejlődésükre, hogy minden formációjuk az első 10-ben található az országos- és dobogón a területi ranglistákon. Az évet - a versenyszezont tekintve félévet- az immár hagyományos "Hópihe gálával" zárják december 14-én Benedek Dóra elnök-edző tanítványai.
Tovább...
 
Legyen más a szenvedélyed! Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2014. december 11.

Image

Az új nemzeti drogmegelőzési stratégia része az a március végén indult országos roadshow, amelynek keretében sikeres sportolók és művészek saját példájukon keresztül mutatnak példát a fiataloknak a szabadidő hasznos és tartalmas eltöltésére. A „Legyen más a szenvedélyed!” elnevezésű program december 11-én, csütörtökön 12.30 órakor Székesfehérvárra érkezik. A helyszín az ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnok lesz.
Tovább...
 
Nagykorúságát ünnepli a Székesfehérvári Vadmadárkórház Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2014. december 11.

Image

Nagyszabású rendezvényt szervez a Székesfehérvári Vadmadárkórház december 16-án, kedden 17.00 órától a Köfém Művelődési Házban. Megünneplik az intézmény fennállásának 18 éves évfordulóját, illetve kihirdetik a 2014-es „Madármentés – Lélekmentés” országos gyermekrajzpályázat eredményeit.
Tovább...
 
A hétvégén az eső sem riasztotta el a karácsonyvárókat Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2014. december 08.

Image

Az esős idő nem szegte kedvét a fehérváriaknak: több ezren látogattak el a Székesfehérvári Advent hétvégi rendezvényeire - leginkább esernyő alatt állva élvezték a színvonalas szórakozást nyújtó programokat.
Tovább...
 
Adventi Udvar a püspökségen - II. Adventi gyertyagyújtás Nyomtatás E-mail
Írta: Bertáné Pintér Katalin   
2014. december 08.

Image

A székesfehérvári püspökség ismét több ajándékkal és meglepetéssel várta a családokat és a kisgyermekeket a gyönyörűen feldíszített adventi udvarba a Betlehemmel és a Három Királyok útjával. A bicskei Szent László tagiskola tanulóinak adventi műsorára a sűrű eső ellenére is sokan érkeztek Fehérvár határain túlról is.
Tovább...
 
Elindult a Téli Alma Napok! Nyomtatás E-mail
Írta: Téli Alma Napok   
2014. december 08.

Image

December elsejével indult és év végéig tart a Téli Alma Napok programsorozat. A szervezők többek között különleges kóstolókkal, közösségi médiakampánnyal és kisfilmpályázattal népszerűsítik az alma fogyasztását. Az országos kampány Advent első vasárnapján, a Fejér megyei Nagykarácsonyból indult útjára az „Almát minden Mikuláscsomagba” akcióval. A Mikulás megígérte: idén minden ajándékcsomagba kerül alma.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1321 1322 1323 1324 1325 1326 1327 1328 1329 1330 Következő > Utolsó >>

Eredmények 14576 - 14586 / 20402