Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Kulcsátadás a Hosszúsétatér 64. új lakóinak Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2014. december 03.

Image

A Hosszúsétatér 64. szám alá beköltözők közül az első négy családnak adta át  a lakások kulcsait dr. Cser-Palkovics András polgármester és Mészáros Attila alpolgármester, az 5. számú választókörzet önkormányzati képviselője. A város saját beruházásában, mintegy 80 millió forint ráfordításával újította fel az épületet, amelyben nyolc, akadálymentesített lakást alakítottak ki.
Tovább...
 
FOLYTATÓDIK A MANÓ KLUB A TÁNCSICS ISKOLÁBAN Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. december 03.

Image

Folytatódik a Manó Klub iskolába hívogató programsorozat a székesfehérvári Táncsics Mihály Általános Iskolában. December 4-én, csütörtökön 17.00 órakor „...Szakad a hó, fúj a szél, Kabátomba bújt a tél..." mottóval zajlik rendezvény, melynek keretében leendő elsősök megnézhetik a 4. osztályosok mikulásváró műsorát, majd kézműves foglalkozáson vehetnek részt. A programra szeretettel várják a nagycsoportos óvodásokat és szüleiket!
 
VÖRÖSKERESZTES ÖNKÉNTESEK VÁRJÁK AZ ADOMÁNYOKAT Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. december 03.

Image

A Magyar Vöröskereszt idén első alkalommal csatlakozott a Coca-Cola Karácsonyi Karavánjához. A szervezet önkéntesei és munkatársai december 12-én csütörtökön 15 órától Fehérváron, az Auchan áruház parkolójában várják az adományokat. Az összegyűlt tartós élelmiszereket és szaloncukrokat a Vöröskereszt Fejér megyei szervezete juttatja el a legrászorultabbaknak.
Tovább...
 
DIPLOMAMENTŐ PROGRAM Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. december 03.

Image

A kormány által támogatott „Diplomamentő” program azoknak szól, akik már sikeresen államvizsgáztak, de diplomájukat nyelvvizsga hiányában még nem kaphatták meg. A képzések többsége angol nyelvű, de indulnak német és kisebb számban francia képzések is. A tanfolyamok kétharmada 240 órás, emellett 120 és 180 órás tanfolyamok is elérhetők.
Tovább...
 
Polgármesteri látogatás a Kikindai úti gyermekotthonban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2014. december 02.
A Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ 7. és 8. számú szakmai egységébe látogatott el tegnap Székesfehérvár polgármestere. Dr. Cser-Palkovics Andrást a Kikindai utcai gyermekotthonban az ott dolgozó szakemberek és az otthon lakói várták, akikkel többek között a jelen kihívásairól és a jövőbeni tervekről, feladatokról beszélgettek.
Tovább...
 
Adventi Udvar a püspökségen - megnyitás Nyomtatás E-mail
Írta: Bertáné Pintér Katalin   
2014. december 01.

Image

Idén is megnyitotta kapuit a székesfehérvári püspöki palota. Az adventi hétvégeken elsősorban a lélek készülődésére figyelve állították össze a programokat a Püspökség munkatársai Ugrits Tamás irodaigazgató irányításával.
Tovább...
 
IDÉN IS LESZ KORILIGET SZÉKESFEHÉRVÁRON Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. december 01.

Image

A borongós, esős, éppen nulla fok fölötti időben nehéz elképzelni, de hamarosan nyit a tél egyik legjobb fehérvári attrakciója a Koriliget. A pálya felépítése már javában tart a Zichy-ligetben, ami idén is a Zenepavilon köré épült. Csakúgy mint tavaly, hétszáz négyzetméteren várja majd a látogatókat. A pihenő, kiülő rész változik, új fa asztalokra és székekre lehet számítani.
Tovább...
 
ÉLELMISZERI HULLADÉKOK KEZELÉSE Nyomtatás E-mail
Írta: Depónia   
2014. december 01.
A használt olajok és zsírok körültekintés nélküli felhasználása egészségkárosodással, felelőtlen kidobása, kiöntése súlyos környezetszennyezéssel járhat. Mit tehetünk a háztartásunkban keletkezett fáradt olajjal és zsírral?
Tovább...
 
Télapó itt van - a Tóvárosi iskolában! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. december 01.

Image

Meglepetéssel várja a Tóvárosi Általános Iskolában a nagycsoportos óvodásokat és szüleiket a Mikulás 2014. december 5-én, pénteken 16.30 órakor. A műsort követően táncházba hívják az érdeklődőket.
Tovább...
 
Áll a betlehem a Díszudvarban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. december 01.

Image

Már áll a Polgármesteri Hivatal Díszudvarában az embermagasságú betlehem. Mint minden évben, idén is megújult a betlehemi jászol és a Kis Jézus születésének örömére összesereglett Három Királyok és Pásztorok figuráinak ünnepivé varázsolt környezete.
Tovább...
 
Közmeghallgatást tartanak a Városházán Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2014. november 28.

Image

December 5-én, pénteken 08.00 és 10.00 óra között közmeghallgatást tart Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése a Városháza Dísztermében.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1321 1322 1323 1324 1325 1326 1327 1328 1329 1330 Következő > Utolsó >>

Eredmények 14598 - 14608 / 20400