Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Megváltozik a kormányablakok ügyfélfogadási rendje Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Megyei Kormányhivatal   
2014. november 28.

Image

Új nyitva tartással várják az ügyfeleket a kormányablakok 2014. december 1-jétől hazánkban, így Fejér megyében is. Az állampolgári igényeket továbbra is magas szinten kiszolgáló, új ügyfélfogadási rendnek köszönhetően az ügyfelek akár reggel, munkaidő előtt is felkereshetik a kormányablakokat, miközben a késő délutáni ügyintézésre is lehetőségük marad. A módosításnak köszönhetően az állampolgárok igényeihez igazodva a legforgalmasabb időszakokban a lehető legtöbb ügyintéző állhat a rendelkezésükre, csökkentve a várakozási időket.
Tovább...
 
HÁROM ÉVES A FEHÉRVÁRI AJÁNDÉKBOLT Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. november 28.

Image

Meglepetésekkel várják a betérőket advent első hétvégéjén a Fehérvári Ajándékboltban, amely idén ünnepli harmadik születésnapját. Az advent ideje alatt a megszokottnál hosszabb ideig 09.00 és 20.00 óra között tart nyitva a hét minden napján a Fehérvári Ajándékbolt, amely a szívből jövő, egyedi kézműves termékek tárháza.
Tovább...
 
DECEMBER 1-TŐL TEKINTHETŐ MEG A HERMAN OTTÓ VÁNDORTANÖSVÉNY Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. november 28.

Image

A Gárdonyi Géza Művelődési Házban december 1-je és december 4-e között lehetőség nyílik a Herman Ottó vándortanösvény megtekintésére és kipróbálására előzetes bejelentkezés alapján. Szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt, óvodák, általános iskolák és középiskolák csoportos jelentkezését. Bemutatják az utolsó magyar polihisztor életpályáját, tudományos kalandozásainak egy-egy állomását a gyerekek nyelvére lefordítva.
Tovább...
 
Ajándék a közösség számára Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2014. november 28.

Image

Az elmúlt évek hagyományait követve a Székesfehérvári Egyházmegye és Székesfehérvár városa ismét együtt készül az adventi időszakra, melynek programjait sajtótájékoztatón ismertették a Püspöki Palotában. Újra megnyitják a Püspökség Adventi Udvarát, ahol vásárral és szombatonként gyertyagyújtással várják az érdeklődőket, illetve újdonságként karácsonyi fényüzeneteket küldhetünk szeretteinknek a palota homlokzatán.
Tovább...
 
Vízivárosi Advent  Nagy család, nagy öröm Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsa   
2014. november 28.

Image

Testvérkörzetek fognak össze idén, hogy az advent heteiben a nemrég megújult Vízivárosi Általános Iskola melletti tér is ünnepváró hangulattal teljen meg. Az egykori történelmi Vízivárost alkotó területek – a 3., 4., 10. és 11. számú választókörzetek önkormányzati képviselői kezdeményezték a négyhetes programsorozatot, amely szombatonként 15 és 19 óra között zajlik majd.
Tovább...
 
Megtekinthető a záródokumentáció Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2014. november 27.

Image

Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata elkészítette a Székesfehérvár 7329 hrsz-ú sportpálya (Sóstói Videoton Stadion) és annak tágabb környezetére vonatkozóan a helyi építési szabályzat és a szabályozási terv módosítását. A jogszabályi előírásoknak megfelelően, a teljes körű nyilvánosság biztosítása érdekében a város honlapján és a Főépítészi Iroda előtti (Városház tér 1. fsz.) hirdetőtáblán is megtekinthető a partnerségi egyeztetés lezárásának dokumentációja.
Tovább...
 
Pályázat - az Új Belváros / Várkörút rehabilitációja pályázathoz kapcsolódóan Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2014. november 27.

Image

Székesfehérvár Megyei jogú Város Önkormányzata 567,5 millió forint támogatásban részesült az „Új Belváros – Várkörút rehabilitációja” című pályázat megvalósításához. A tervezett beruházásokon túl számos kísérőprogram megvalósítására is lehetőséget ad a projekt. Ezen tevékenységek egy részét a Városi Levéltár és Kutatóintézet valósítja meg, a többiben pedig civil szervezetek pályázhatnak.
Tovább...
 
A jövő záloga a duális képzés bevezetése a felsőoktatásban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2014. november 27.

Image

Stratégiai partnerségi megállapodást kötött a legnagyobb hazai magántulajdonban lévő ipari vállalatcsoport, a Videoton Holding Zrt. és az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kara. A felek felismerve az innovációban, a gazdaságfejlesztésben meghatározó szerepüket, a megállapodás aláírásával elismerték hosszú távú stratégiai partnerségüket, kifejezték elköteleződésüket Székesfehérvár és térsége társadalmi-gazdasági fejlődése iránt. Az eseményen részt vett Mészáros Attila, Székesfehérvár alpolgármestere is.
Tovább...
 
Téli felkészülést és gyakorlatot tartott a megyei védelmi bizottság Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Megyei Védelmi Bizottság   
2014. november 27.

Image

A Fejér Megyei Védelmi Bizottság, az operatív munkaszervezete és a helyi védelmi bizottságok bevonásával, a téli, rendkívüli időjárási helyzetek kezelésére felkészülést és megyei törzsvezetési gyakorlatot tartott.
Tovább...
 
Katalinok köszöntése Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2014. november 26.

Image

A hagyományok szerint egy-egy szál virággal és zenés műsorral köszöntötte dr. Cser-Palkovics András polgármester és Földi Zoltán, Felsőváros önkormányzati képviselője idén is a Katalinokat Kati néni szobránál a Belvárosban. A Tilinkó zenekar és az Alba Regia Táncegyüttes senior csoportja gondoskodott a jó hangulatról, és látta vendégül az ünnepre érkezőket. Ezt követően az ünneplők a Szedtevette Zenekar felvezetésével a városon át a Szent Sebestyén templomhoz vonultak, ahol Vargha Tamás államtitkár, országgyűlési képviselő köszöntötte őket.
Tovább...
 
Mikulásváró foglalkozás a Széna Téri Általános Iskolában Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. november 26.

Image

A Székesfehérvári Széna Téri Általános Iskola szeretettel vár minden érdeklődő nagycsoportos óvodást 2014. december 4-én, csütörtökön, 16:30 órakor a „Zsák, zsák, teli zsák” című Mikulásváró foglalkozására.
 
<< Első < Előző 1321 1322 1323 1324 1325 1326 1327 1328 1329 1330 Következő > Utolsó >>

Eredmények 14609 - 14619 / 20400