Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Megváltozott az ügyfélfogadási idő Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2014. március 27.

Image A Fejér Megyei Kormányhivatal Rehabilitációs Szakigazgatási Szerv Székesfehérváron, a József Attila u.42 szám alatt működő ügyfélszolgálata 2014. április 1-jétől június 30-ig szerdai napokon 8-tól 16 óráig fogadja az ügyfeleit. A hét többi napján a kormányablakban (Székesfehérvár, Piac tér 10.) veszik át a megváltozott munkaképességű személyek kérelmeit. A foglalkozási rehabilitációs ügyintézők ügyfélfogadási ideje nem változik.

 
NITnikék Nyomtatás E-mail
Írta: Borsos Eszter   
2014. március 27.

Image NITnikék címmel ifjúsági találkozót tartott a Nemzeti Ifjúsági Tanács tegnap délelőtt a Városházán. A Székesfehérvári Diáktanáccsal közösen szervezett rendezvényen a fiatalokat érintő fontosabb témák kerültek szóba, mint a pályázati lehetőségek, az iskolai közösségi szolgálat, valamint a kulturált szórakozás kérdése.

Tovább...
 
Tavaszi ülését tartotta a Fejér Megyei Védelmi Bizottság Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Megyei Védelmi Bizottság   
2014. március 27.

Image Megtartotta tavaszi rendes ülését a Fejér Megyei Védelmi Bizottság tegnap dr. Galambos Dénes kormánymegbízott, a megyei védelmi bizottság elnöke vezetésével. A testületi ülésen részt vettek a bizottság állandó és meghívott tagjai, valamint a meghívott vendégek.

Tovább...
 
Tábla őrzi a hős ciszterci tanárok és diákok emlékét Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2014. március 27.
Emléktáblát avattak tegnap délután a Ciszterci Szent István Gimnáziumnál az I. világháborúban elhunyt tanárok és diákok tiszteletére. A katonai tiszteletadás mellett lezajlott eseményen köszöntőt mondott Dékány Árpád Sixtus zirci főapát és dr. Cser-Palkovics András polgármester. A Honvédelmi Minisztérium Társadalmi Kapcsolatok és Háborús Kegyeleti Főosztálya, illetve a gimnázium közös ünnepségén koszorúzásokra is sor került.
Tovább...
 
Prevenciós kiadvány és a készülő drogstratégia Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2014. március 27.

Image A „Vigyázzunk a kincseinkre! Gyermekeink drogveszélyben” című drogprevenciós kiadványról és a város új drogstratégiájának megalkotásáról volt szó a Székesfehérvári Kábítószerügyi Egyeztető Fórum tegnapi ülésén.

Tovább...
 
Az Autizmus Világnapján zárul a Kapocs Központ  a családokért projekt Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2014. március 26.

Konferenciával, szabadtéri programokkal és közös figyelemfelhívó sétával zárul a Más Fogyatékos Gyermekekért Alapítvány által megvalósított kétéves program az Autizmus Világnapján, április 2-án, szerdán. A Világnapról és a most záruló projektről sajtótájékoztató keretében számolt be Mahlerné Köfner Anikó, az Alapítvány kuratóriumi elnöke és Spányi Antal megyés püspök.

Tovább...
 
Marketingtrend-kutatás - Országos Nagykereskedelmi és Gyártói Konferencia Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. március 26.

Image Idén márciusban a Kereskedelmi Marketing Trendek Kft. ismét megrendezte a hagyományosan nagy érdeklődéssel várt szakmai találkozót, a III. Országos Nagykereskedelmi és Gyártói Konferenciát, amely Magyarország egyetlen, nagykereskedő és gyártó cégekre specializálódott szakmai rendezvénye. A közönség soraiban a hazai gyártói és nagykereskedelmi szféra legjelesebb képviselői foglaltak helyet, míg az előadólistáról közismert és népszerű szakemberek, tanácsadók neve köszönt vissza

Tovább...
 
A NYUGATI ELKERÜLŐ ÚT ÉPÍTÉSÉRŐL Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. március 26.

Image A hagyományoknak megfelelően lakossági fórumot tart az elmúlt esztendőben elvégzett munkákról, illetve az idei esztendő terveiről Szigli István, a 9. számú választókörzet önkormányzati képviselője. A fórumon, amelyen szó lesz a Székesfehérvár nyugati elkerülő út építésének megkezdéséről is, jelen lesz dr. Cser-Palkovics András polgármester is.

Tovább...
 
A műemléki topográfia időszerűsége és stratégiai feladatai Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2014. március 26.

Image Műhelykonferenciát szervezett az Agóra Vidékfejlesztési Alapítvány a TÁMOP-1.4.3-12/1-2012-0099 számú „Társadalmi vállalkozás fejlesztése a műemléki topográfiai feladatok ellátására” elnevezésű pályázat keretében  Székesfehérváron. A rendezvény témája a műemléki topográfia időszerűsége és stratégiai feladatai volt.

Tovább...
 
Hadgyakorlatot tartanak Várpalota térségében Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2014. március 24.

Image Felhívjuk a túrázni indulók figyelmét, hogy jelenleg is tart a „Várpalota Challenge 2014” nevű holland vezetésű katonai gyakorlat Várpalota térségében a Magyar Honvédség Bakony Harckiképző Központ gyakorlóterén. Akik a térségben terveznek kirándulni április 22-ig, legyenek szívesek elkerülni a katonai gyakorlótér területét, mert fokozott tehergépjármű forgalom várható a környéken.

Tovább...
 
A különbség kisebb, mint gondolnád Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2014. március 24.

„A különbség kisebb, mint gondolnád” mottóval idén hatodik alkalommal szervezett társadalmi célú programokat a Down Egyesület a Nemzetközi Down Világnap alkalmából. Az előző esztendőkben csak a budapesti Vígszínház adott otthont a rendezvényeknek, ám ettől az évtől országos lett a kezdeményezés, melynek első állomásául Székesfehérvárt választották.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1381 1382 1383 1384 1385 1386 1387 1388 1389 1390 Következő > Utolsó >>

Eredmények 15181 - 15191 / 20496