Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
PÉNTEKTŐL LÁTOGATÁSI TILALMAT RENDELTEK EL A KÓRHÁZBAN Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2014. február 21.

Image Február 21-én, péntektől látogatási tilalom van érvényben a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházban, valamint a megye összes fekvőbeteg ellátást nyújtó intézményében. Az intézkedésre azért volt szükség, mert a megye területén az influenzaszerű megbetegedések aránya jelentősen meghaladja a járványos küszöb értéket és a megye területéről származó légúti mintákból már kimutatásra került az influenza. A látogatási tilalom visszavonásig lesz érvényben.

Tovább...
 
az Önkormányzat elkötelezett a Sóstói tanösvény sértetlensége mellett Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2014. február 21.

Image Székesfehérvár Önkormányzata nem támogatja, hogy a kalandpark miatt a Sóstó természetvédelmi területet bemutató tanösvény nyomvonala módosításra kerüljön. A város mindent megtesz a terület teljes rehabilitációjának megvalósulásáért és reméli, hogy a továbbiakban is a természetvédőkkel közösen támogathatják ezt a célt. A kalandpark kialakítása, amelyet eddig a Gaja Egyesület is támogatott, ráirányíthatja a figyelmet a természetvédelmi területre és még több érdeklődőt vonzhat Sóstóra.

Tovább...
 
Kolbásztöltő fesztivál a Jancsárkertben Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. február 21.
Kolbásztöltő fesztivált szerveznek február 23-án reggel 9 órától a Jancsárkerben. A rendezvényt hagyományteremtő szándékkal indítja útjára a Fehérvári Polgárok Egyesülete. A szervezők 25 csapat jelentkezésére számítanak, csapatonként 4-5 fővel.
Tovább...
 
Novodomszky Éva az Élelmiszerlavina program nagykövete Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. február 19.

Image Novodomszky Éva, a köztelevízió népszerű műsorvezetője jótékonysági nagy-követként segíti ettől az évtől a Magyar Élelmiszerbank Egyesület és a Syngenta Élelmiszerlavina programját, melybe e hónap végéig várják önkormányzatok és társadalmi szervezetek jelentkezését.

Tovább...
 
Szemle Martonvásáron Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Megyei Kormányhivatal   
2014. február 19.

Image Április elejéig 46 új típusú kormányablakot adnak át az országban. A korábbi 150 helyett több mint 250 ügytípust integráló ügyintézési pontok fizikai megjelenésükben, tartalmukban is egyformák, és akadálymentesítettek lesznek.

Tovább...
 
Idegenforgalmi szakemberek Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. február 19.

Image A Székesfehérvári Turisztikai Közhasznú Nonprofit Kft. az elmúlt években nagy hangsúlyt fektetett Székesfehérvár bemutatására a hazai és külföldi turizmusban dolgozó szakemberek számára. 2014-ben is több tanulmányút megszervezését tűzte ki célul a szervezet. Az első szakmai látogatásra február 19-én, szerdán kerül sor, ezen a napon az Országos Idegenvezetői Címjegyzék (OIC) tagsága látogat el Székesfehérvárra.

Tovább...
 
Iskolanyitogató foglalkozások Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. február 18.

Image Iskolanyitogató foglalkozásokat szerveznek nagycsoportos óvodásoknak és szüleiknek a város általános iskoláiban. Sport- és kézműves programok, farsangi mulatság, tájékozódási játék, nyílt órák és szülői fórum is szerepel a palettán.

Tovább...
 
Átadták a Székesfehérvár Fejlődéséért Ösztöndíjakat Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2014. február 18.

Image Második alkalommal ítélt oda ösztöndíjat hat tehetséges, székesfehérvári fiatal részére a Székesfehérvár Fejlődéséért Alapítvány. Tegnap a Városházán köszöntötték a díjazottakat és adták át a támogatás elnyerését igazoló dokumentumokat. A kiválasztás szempontjait Laufer Tamás elnök ismertette, az ösztöndíjasokat dr. Cser-Palkovics András polgármester köszöntötte.

Tovább...
 
Önkéntes tűzoltók megyei konferenciája Nyomtatás E-mail
Írta: Farkas-Bozsik Gábor tűzoltó százados   
2014. február 17.

Image Jól szervezett, magas szakmai színvonalon álló önkéntes tűzoltók nélkül nem beszélhetünk hatékony tűzvédelemről. A Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság meghívta megyénk önkéntes tűzoltó egyesületeinek képviselőit, hogy közvetlenül kapjanak tájékoztatást a szabályozás jelenlegi állapotáról és a 2014-es év tervezett feladatairól, valamint a felmerült kérdésekre is választ kapjanak.

Tovább...
 
Mi várható 2014-ben a táborok világában? Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. február 17.

Image Még a farsangi időszak zajlik, miközben többen már gőzerővel a nyáron gondolkodnak. A táborszervezők már az idei, 2014-es táborok véglegesítésén dolgoznak, többen már közzé is tették az idei időpontokat, programokat. A gyermektáborokat összehasonlító www.taborfigyelo.hu oldal ennek kapcsán közel 100 tábor részvételével zajlott kutatást tartott az elmúlt esztendei és az idei táborokról.

Tovább...
 
Grandpierre Attila: Tárih-i Üngürüsz Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. február 17.
Ismét Grandpierre Attila, csillagász, zenész, őstörténet kutatató lesz a Fejér Szövetség vendége a Hétvezér Esték 208. rendezvényén.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1381 1382 1383 1384 1385 1386 1387 1388 1389 1390 Következő > Utolsó >>

Eredmények 15258 - 15268 / 20496