Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Adomány Expressz először Fehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2013. december 07.
Image A Magyar Vöröskereszt Fejér Megyei Szervezete és az Alba Plaza Bevásárlóközpont közös jótékonysági akciója, az Adomány Expressz 2013. december 7-én indul. A szervezők a Plazában működő Gyűjtőállomáson (a fenyőfa mellett) várják a tartós élelmiszer, játék-, könyv-, és ruhanemű felajánlásokat, az adományozók pedig nyereményjátékon vehetnek részt, és felszállhatnak az Adomány Expresszre is.
Tovább...
 
Javult a betegek egészséggel kapcsolatos attitűdje Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. december 06.

Image Az orvosok szerint javult a betegek egészséggel kapcsolatos attitűdje az elmúlt 5 évben.

Tovább...
 
Egyházi kapcsolattartókkal találkoztak a rendőri vezetők Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. december 06.

Image Kerekasztal beszélgetésre hívta a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a Fejér megyei hitközösségek képviselőit.

Tovább...
 
Véleményezhető a a Fejér Megyei Területfejlesztési Koncepció Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. december 06.
Elhelyezték a Fejér Megyei Önkormányzat honlapján a Fejér Megyei Területfejlesztési Koncepció környezeti értékelését. A környezeti értékeléssel kapcsolatos véleményeket várják a megadott elérhetőségeken.
Tovább...
 
Szaloncukrot vitt az ovisoknak Rendőr Robi Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. december 06.

Image A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai Rendőr Robi kíséretében látogattak el a székesfehérvári Árpád Úti Óvodába. Az Ovi-Zsaru bűnmegelőzési foglalkozást követően a gyerekeknek ajándékokat is osztottak.

Tovább...
 
Hinni kell a csodában! Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2013. december 06.

Image Miklós nap előtt egy nappal a Mikulás nagykövete és a vajdasági Martonoson élő, betegségből gyógyult Dávid Kitti kiskövet különleges osztályfőnöki órát tartott a Székesfehérvári István Király Általános Iskolában. A rendezvényen részt vett Viza Attila önkormányzati képviselő.

Tovább...
 
Kincskeresés a királyok városában Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2013. december 05.

Image Sajtótájékoztató keretében mutatták be a „Kincskeresés a királyok városában” című, 10-12 éveseknek szóló történelmi munkafüzetet, melyet a Hétvezér Általános Iskola készített a 2013-as Szent István Emlékév tiszteletére. A gyerekek különféle feladatok megoldásán keresztül ismerhetik meg Székesfehérvár nevezetességeit, szépségeit. A kiadványok néhány példányát holnap jelképesen, ünnepélyes keretek között adják át az iskolák képviselőinek a Városház téri karácsonyi színpadon, jövő héten pedig valamennyi negyedik és ötödik osztályos diák megkapja a munkafüzetet.

Tovább...
 
Ünnepnapok: változások a munkarendben Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. december 05.

Image Ünnepnapok közelednek. Mint ismeretes, hazánkban munkanap-áthelyezések lesznek e héten és karácsony előtt is, hiszen december 24-e, kedd és december 27-e, péntek is pihenőnap.

Tovább...
 
Erzsébet-utalványok pótlólagos átadása Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2013. december 03.

Image Székesfehérvár Megyei Jogú Város Jegyzője ezúton is tájékoztat minden érintettet, hogy a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosultak számára - a jogszabályban előírtak szerint – 2013. november hónapban esedékes Erzsébet-utalványokat pótlólagosan adják át decemberben, azon jogosultaknak, akik az utalványaikat 2013. november utolsó hetében nem vették át.

Tovább...
 
Diákok készítettek kisfilmeket a vészkorszakról Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. december 03.

Image A középiskolai történelemtanításban alternatív oktatási módszert jelenthet a digitális történetmesélés, derült ki a „Mindenkinek van egy filmje” – Digitális történetmesélés: oktatás – önismeret – önkifejezés című tematikus rendezvényen, ahol bemutatták azokat az egy-két perces kisvideókat is, amelyeket középiskolás diákok készítettek a vészkorszakról.

Tovább...
 
Országos gyakorlaton bizonyította megyénk a felkészültségét Nyomtatás E-mail
Írta: Farkas-Bozsik Gábor tűzoltó százados   
2013. december 03.

A rendkívüli téli időjárási helyzetek kezelésére irányuló országos törzsvezetési gyakorlaton Fejér megye is részt vett. A feltételezett események kezelésében a megyei- és helyi védelmi bizottságok, valamint a társhatóságok és szervezetek is bekapcsolódtak Székesfehérváron és a megye valamennyi járásában.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1381 1382 1383 1384 1385 1386 1387 1388 1389 1390 Következő > Utolsó >>

Eredmények 15280 - 15290 / 20402