Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
TEMETŐI SÉTA A VÁROSSZÉPÍTŐ- ÉS VÉDŐ EGYESÜLETTEL Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. október 04.

Image A Székesfehérvári Városszépítő- és Védő Egyesület október 4-én, pénteken 16 órakor rendhagyó történelemórára várja az érdeklődőket a Hosszútemetőben. Poklosi Péter tanár úr az ott nyugvó neves személyiségek síremlékeivel és a temető művészi értékű alkotásaival ismerteti meg a résztvevőket.

Tovább...
 
MAGYAR KISÁLLATFAJTÁK NAPJA SZÉKESFEHÉRVÁRON Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. október 04.
A fennállásának 55. évfordulóját ünneplő V–061 Alba Regia Galamb- és Kisállat Tenyésztő Egyesület Székesfehérvár október 5-én rendezi meg a IV. Magyar Kisállatfajták Napját. A szakmai előadásoknak a Városháza felújított Díszterme ad otthont. Az esemény a Szent István Emlékév kulturális rendezvényeinek sorába illeszkedik.
Tovább...
 
Szent Mihály-napi Sokadalom Demjén koncerttel szombaton Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2013. október 04.

Image Ötödik alkalommal rendezik meg Feketehegy-Szárazrét hagyományos őszi programkavalkádját, a Szent Mihály-napi Sokadalmat. Október 5-én, szombaton kora délutántól várják a vendégeket a Farkasvermi úti általános iskola udvarára, ahol többek között fellépnek a városrész gyermek és felnőtt művészeti csoportjai, ovisai, iskolásai. Óriási érdeklődésre számítanak a 19.30 órakor kezdődő élő Demjén koncerten, amely előtt Székesfehérvár polgármestere köszönti a vendégeket, és bemutatja a városrészt érintő nagyszabású felújítási programot. – hangzott el a rendezvényt beharangozó sajtótájékoztatón.

Tovább...
 
ZÖLD NAP a cserkészekkel Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. október 04.

Image A játékos ismeretterjesztő program október 5-én, szombaton a Zichy ligetben kerül megrendezésre. A Zöld Napot Deák Lajosné önkormányzati képviselő nyitja meg. A rendezvényen a fiatalokat és családosokat egyaránt várják szervezők.

Tovább...
 
Önkéntes munkára várják a Vízivárosban élőket Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. október 04.

Víziváros játszótereit, valamint az orvosi rendelők környékét takarítják önkéntesek október 5-én, szombaton 9 és 12 óra között. A városrész önkormányzati képviselője, Dr. Horváth Miklósné azzal a felhívással fordult a környéken élőkhöz, hogy csatlakozzanak a GAJA Környezetvédelmi Egyesület és a Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. által szervezett környezetvédelmi akcióhoz.

Tovább...
 
Európai Madármegfigyelő Napok a Dinnyési fertőn is Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. október 04.
A madarászat különös varázsát az adja, hogy egyszerre élvezhetjük a táj, a friss levegõ, a természeti környezet és a madarak élményét a gyerekek és felnõttek nyújtotta közösség élménnyel. Miközben madarakat figyelünk meg, kirándulunk is, miközben lehetõség van elmélyült beszélgetésre, játékra és játékos tanulásra is. Olyan ismereteket sajátíthatunk el egymástól és az állatoktól, amit az egyetemek padjaiban ülve sem lehet megszerezni - egyszerûen azért, mert ezeket sehol nem tanítják.
Tovább...
 
Második alkalommal rendezik meg az Ökolimpiát a Zöldtanyán Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2013. október 03.
Geoláda keresés, ügyességi feladatok és a szelektív hulladék újrahasznosítása is szerepel a II. AWPE Ökolimpia feladati között. Az Alcoa-Köfém Kft. Keréktermék Gyártó üzletága a GAJA Környezetvédő Egyesülettel és a Székesfehérvár Városgondnoksága Kft-vel közösen szervezett október 4-i, pénteki programról sajtótájékoztatón számolt be Viza Attila környezetvédelmi tanácsnok, Török Attila, a Keréktermék Gyártó üzletág európai üzleti igazgatója, Vincze Attila, a cég informatikai vezetője és Hekeliné Halmos Marianna, a Zentai Úti Általános Iskola igazgatója.
Tovább...
 
Négy nap a család körül Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. október 03.

Image A helyes babahordozásról, az erőszakmentes kommunikációról, valamint a kötődő nevelésről is hallhatnak előadásokat az ötödik alkalommal megrendezett Nemzetközi Babahordozó Héten. A három napos programot Östör Annamária egészségügyi és sporttanácsnok nyitotta meg.

Tovább...
 
Októberi estek a Fehérvári Kézművesek Egyesületénél Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2013. október 03.

A 2013. évi Szent István Emlékév ünnepi programjai a Fehérvári Kézművesek Egyesületénél sem fejeződtek be a nyár végeztével. A szervezet az év minden hónapján készül egy-egy, az emlékévhez kapcsolódó eseménnyel az évi programok szokott folyamához kötődően, azt kibővítve. Október hónapban bővebben megismerkedhetnek az érdeklődők számos kézműves szakma rejtelmeivel.

Tovább...
 
Útjára indult a Civil Vitamin program Nyomtatás E-mail
Írta: Simon Rita   
2013. október 03.

Image Elindult az Echo Innovációs Műhely TÁMOP-1.4.1.-11/1-2012-0030 számú, „Civil Vitamin- Közösségi feladatok erőforrás támogatása a Fehérvári Civil Központban” című programja Székesfehérváron.

Tovább...
 
Egészségmegőrzés Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: ökk   
2013. október 03.

Image Hátrányos helyzetű és mélyszegénységben élő családokat támogat a Székesfehérvári „VITALINFÓ” Hallgatói Sport Egyesület nyertes pályázata

Tovább...
 
<< Első < Előző 1391 1392 1393 1394 1395 1396 1397 1398 1399 1400 Következő > Utolsó >>

Eredmények 15313 - 15323 / 20330