Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Jelenczki István: Az igazság soha nem késő Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. október 01.

Image Jelenczki István, filmrendező lesz a Fejér Szövetség 191. Hétvezér Estjének előadója. A művész nevéhez több mint 20 film kapcsolódik, amelyek közül a legismertebb a Duna Televízióban is bemutatott, „Háború a nemzet ellen” c. négy részes dokumentumfilm. Ebben a filmben azt a történelmi folyamatot mutatja be ahogyan a magyarországi rendszerváltás után belső és külső hatalmi erők felszámolták a nemzeti vagyont, átjátszották és játsszák át a magyarok által évszázadokon át létrehozott, örökölt és megtermelt tulajdont.

Tovább...
 
Közszemlén a tervmódosítás Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. október 01.

Image Október 4-étől egy hónapon át tekinthető meg az Ifjabb Ocsaky Gábor Jégcsarnok és a FeVita cég területére vonatkozó szerkezeti terv, valamint szabályozási terv és helyi építési szabályzat módosításának tervezete. Az anyagok a Városház tér 1. szám alatt, a földszinti hirdetőtáblán tekinthetőek meg ügyfélfogadási időben.

Tovább...
 
ŐSZI ORSZÁGOS ÉREMGYŰJTŐ TALÁLKOZÓ Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. szeptember 27.
A Magyar Éremgyűjtők Egyesülete Fejér Megyei Alba Regia Szervezete szeptember 29-én vasárnap rendezi meg Őszi Országos Éremgyűjtő Találkozóját. A rendezvényre reggel 8 és délután 2 óra között Székesfehérváron a III. Béla király tér 1. szám alatt, a Megyei Művelődési Központ Művészetek Házában minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők.
Tovább...
 
Hoki kapu alakú buszmegálló az ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnoknál Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2013. szeptember 27.

Image Szurkolói kezdeményezésre egy hoki kapu felnagyított mása várja mostantól a SAPA Fehérvár AV19 mérkőzéseire érkező szurkolókat. A speciális buszmegállót az Alba Volán Zrt. szakemberei készítették el. A kapu sajtónyilvános bemutatóján részt vett Mészáros Attila tanácsnok, Ocskay Gábor szakosztály igazgató, a menedzsment részéről Gál Péter Pál és Tóth István, az Alba Volán Sport Klub társelnöke.

Tovább...
 
X. SZÉKESFEHÉRVÁRI SÁRKÁNYHAJÓ FESZTIVÁL A CSÓNAKÁZÓ-TAVON Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. szeptember 27.
Idén tizedik alkalommal szólalnak meg a sárkányhajók dobjai Székesfehérváron a Csónakázó-tavon pénteken, szombaton és vasárnap. Az évek óta sikeresen zajló fesztivál immár hagyományos záró állomására ebben az évben is sok legénységet várnak a rendezők. A fehérvári sárkányhajó fesztivál három napja alatt nemcsak a szegedi világbajnokságon nyertes sportolók, de más egyesületi, gyakorlottabb, kevésbé gyakorlott és több teljesen kezdő csapata is rajthoz áll majd.
Tovább...
 
IX. Fehérvári Lecsófőző Vigasság Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2013. szeptember 27.

Image Baráti és céges csapatok, családok és érdeklődők ezreit várják ismét szeptember 28-án és 29-én a Fehérvári Lecsófőző Vigasságra. Az idén kilencedik alkalommal megrendezésre kerülő program – a Nemzeti Kulturális Alaptól elnyert támogatásnak köszönhetően – kétnapos lesz, sőt a kulturális rendezvények már 27-én, pénteken este elkezdődnek. – hangzott el a Brájer Éva alpolgármester és F. Szegő Krisztina, a Székesfehérvári Turisztikai Közhasznú Kft. ügyvezetője részvételével rendezett sajtótájékoztatón.

Tovább...
 
Kutatók Éjszakája 2013 Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2013. szeptember 27.

Image Légi felderítés robothelikopterrel, robotverseny, fény graffiti, 3D animáció, térképkészítés, távcsöves bemutató. Többek között ezekkel a programokkal várják az érdeklődőket szeptember 27-én, pénteken a Kutatók Éjszakája 2013-as székesfehérvári helyszínein az Óbudai Egyetem Alba Regia Egyetemi Központjában, a Nyugat-magyarországi Egyetem Geoinformatikai Karon és a Terkán Lajos Bemutató Csillagvizsgálóban.

Tovább...
 
Változik a forgalmi rend a Lecsófőző Vigasság idején Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. szeptember 27.

Image A hétvégi Lecsófőző Vigasság ideje alatt változik a forgalmi rend a Belvárosban, és az autóbuszok is terelő útvonalon járnak.

Tovább...
 
Új arculat, megújult, színes programok a Civil Napon Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2013. szeptember 27.

Image Minden eddiginél színesebb, megújult és kibővült programsorozattal várják az érdeklődőket a Civil Napon, melyet hatodik alkalommal rendeznek meg Székesfehérváron. A Városház téren, a Liszt Ferenc utca tér felöli végén, az Oskola utcában, valamint a színpadon negyven helyi szervezet mutatja be tevékenységét szombaton. A délelőtt 9 órától este 10 óráig tartó Civil Nap keretében lesznek élő zenei koncertek is. - hangzott el a programokat ismertető sajtótájékoztatón.

Tovább...
 
15 éves a Fejér Megyei Osteoporosis Klub Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2013. szeptember 26.

Image Fennállásának 15 éves évfordulóját ünnepli a Fejér Megyei Osteoporosis Klub. Az 1998 augusztusában indult szervezet gyógytornát biztosít a betegeknek, előadásokat szerveznek, fórumot teremtenek a gondok megbeszélésére. Minderről sajtótájékoztatón számolt be Östör Annamária egészségügyi és sporttanácsnok és Schindler Endréné titkár.

Tovább...
 
Tudatos felkészülés a fűtési időszakra Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2013. szeptember 25.

Image Kéménytűz, füstmérgezés, robbanás és szén-monoxid-mérgezés! A fűtési szezon kezdetével országszerte egyre gyakrabban hívják valamelyik esethez a katasztrófavédelem tűzoltó egységeit, és a hírekben is többször találkozhatunk ilyen jellegű balesetekkel.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1391 1392 1393 1394 1395 1396 1397 1398 1399 1400 Következő > Utolsó >>

Eredmények 15346 - 15356 / 20349