Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Honvédelmi Nap szombaton az egészség és a hazaszeretet jegyében Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2013. szeptember 03.

Image Zenés ébresztővel indul a szombati program, a résztvevők a Helyőrségi Zenekar vezetésével sétálhatnak a Bregyó Sportközpontba. Itt az Összhaderőnemi Parancsnokság alakulatai tartanak bemutatót, a székesfehérvári középiskolások pedig honvédelmi akadályverseny keretében mérhetik össze tudásukat. A Honvédelmi Minisztérium, Székesfehérvár Önkormányzata és az Összhaderőnemi Parancsnokság együttműködésében megvalósuló rendezvényről Vargha Tamás honvédelmi államtitkár, Brájer Éva alpolgármester és Domján László vezérőrnagy, parancsnok tartott sajtótájékoztatót.

Tovább...
 
Korabeli fegyverkiállítás a Királykúti Emlékházban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. szeptember 02.
Ezúton szeretnénk olvasóink figyelmét felhívni a Hétvezér Esték előadássorozat 186. rendezvényére, amelyet egy korabeli fegyverkiállítással kötnek egybe a szervezők.
Tovább...
 
Megújul a Halesz Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2013. szeptember 02.
Újabb közösségi tér szépül meg Székesfehérváron, hiszen a Halesz ligetben is jelentős fejlesztések indulnak. Mindezt az Alcoa Alapítvány támogatása teszi lehetővé, amelyet dr. Forgó Béla vezérigazgató egy 125 ezer US dollárról szóló csekk átadásával erősített meg hivatalosan is, amelyet a város nevében dr. Cser-Palkovics András polgármester vett át. Az Alcoa és az Alcoa Alapítvány ezzel a parkfelújítással csatlakozik a Szent István Emlékévhez. A sajtótájékoztató keretében részletesen beszámoltak a tervezett fejlesztésről, valamint arról a további 15 ezer US dolláros támogatásról is, amelynek köszönhetően egy fásítási programra kerül sor és 145 fával gazdagodnak a város zöldfelületei.
Tovább...
 
Átadták a felújított Széna teret Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2013. szeptember 02.

Image Ünnepélyesen, sajtótájékoztató keretében adták át a felújított Széna teret Székesfehérváron. A májusban kezdődött munkálatok a Denso Gyártó Magyarország Kft. támogatásának köszönhetően valósultak meg, hiszen a cég - társadalmi felelősségvállalási programjának keretében - 23 millió forintot ajánlott fel a város egyik legforgalmasabb közösségi terének rendbe tételére. A sajtótájékoztatón Ebihara Jiro elnök, illetve dr. Cser-Palkovics András polgármester köszöntőjét követően Bozai István városgondnok ismertette a beruházás részleteit.

Tovább...
 
Vitéz Joó Katalin: A végidők kódolása a Magyar Szent Koronában Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. augusztus 27.

Vitéz Joó Katalin, tanító, gyógyító, lesz a Fejér Szövetség 185. rendezvényének előadója, immár harmadik alkalommal.

Tovább...
 
Hogyan legyünk sikeresek a munkában? Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. augusztus 27.

Image Az Európai Unió és az Európai Szociális Alap támogatásával 2 programra is várják a résztvevőket a SZÉNA Egyesületnél.

Tovább...
 
Köszönet Székesfehérvárnak a közös ünnepért! Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2013. augusztus 27.

Image Jó volt székesfehérvárinak lenni az elmúlt két hétben! Köszönetünket fejezzük ki városunk lakosságának és minden közreműködőnek a Székesfehérvári Királyi Napokon való részvételért és a rendezvények sikeres lebonyolításáért. – hangzott el azon a sajtótájékoztatón, melyen a város polgármestere, dr. Cser-Palkovics András és alpolgármesterei, Brájer Éva, Égi Tamás és Róth Péter értékelték az elmúlt csaknem két hét eseményeit.

Tovább...
 
Cserkészek Chorley-ból  tovább épülnek a testvérvárosi kapcsolatok Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2013. augusztus 27.

Image Angol testvérvárosunkból, Chorley-ból érkezett az a 37 fős cserkészcsapat, amelynek tagjait Mészáros Attila tanácsnok fogadta a Városházán. Egy európai körút utolsó állomásaként látogattak Székesfehérvárra a vendégek, akik 2006 óta ápolnak jó kapcsolatot a Magyar Cserkészszövetség IV. Kerületével.

Tovább...
 
Magyar gyógyszer - 100 éve a gyógyítás szolgálatában Nyomtatás E-mail
Írta: H2Online   
2013. augusztus 24.

Image A magyar orvosok, kutatók évszázadok óta viszik hazánk jó hírét szerte a világban, az azonban kevésbé köztudott, hogy Magyarország nem csak jeles gyógyítókat, hanem kiváló gyógyszereket is adott és ad a mai napig a világnak.

Tovább...
 
Közös összefogással szépül a Tóvárosi iskola Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2013. augusztus 24.

Megszépülnek a Tóvárosi Általános Iskola folyosói, közös helyiségei és a lépcsőházak fordulói. A szülők és pedagógusok közösen festik az intézmény falait, így mintegy egymillió forintos értéket teremtve. A festéket a Székesfehérvári Intézményi Központ biztosította – mondta el a helyszínen Mészáros Attila önkormányzati képviselő és Szücsné Sajtos Katalin igazgató.

Tovább...
 
HM-kitüntetést vett át dr. Dorkota Lajos Nyomtatás E-mail
Írta: Csathó Barna   
2013. augusztus 24.

Image Dr. Dorkota Lajosnak a Honvédelemért Kitüntető Cím I. osztálya kitüntetést adományozta Magyarország honvédelmi minisztere. A rangos elismerést dr. Tokovicz József dandártábornok, a Honvédelmi Minisztérium Védelmi Hivatal főigazgatója adta át a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal elnökének a Fejér Megyei Kormányhivatalban, a tegnapi napon. Az eseményen részt vett dr. Galambos Dénes kormánymegbízott és dr. Simon László főigazgató is.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1391 1392 1393 1394 1395 1396 1397 1398 1399 1400 Következő > Utolsó >>

Eredmények 15379 - 15389 / 20343