Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
ŐsFehérvár kártya a Szent István Emlékévben is Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2013. január 18.

Image A helyi kereskedők és vásárlók összefogását ösztönzi az ŐsFehérvár városkártya program. Ezért is tartja fontosnak ezt a kezdetektől a város önkormányzata. 2013-ban a Szent István Emlékév logojával jelent meg a kártya, amelyhez mostantól már több helyszínen hozzájuthatnak az érdeklődők, például a sajtótájékoztatónak otthont adó Fehérvári Ajándékboltban is.

Tovább...
 
Az ellenőrök is a hó és a latyak eltávolításán dolgoztak a parkolókban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. január 16.
A fehérvári hóeltakarítási munkában a Városgondnokság parkolóellenőrei is aktívan részt vettek. Éppen ezért tegnap a kialakult helyzetre való tekintettel a város fizető parkolóiban a gépjárművek ellenőrzése szünetelt – tájékoztatott Székesfehérvár Városgondnokságának Parkolási Csoportja. A kilenc fő parkoló ellenőr egész nap a város parkolókban és környékén dolgozott a hó eltakarításán.
Tovább...
 
Az ultramartonfutót fogadta a polgármester Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2013. január 16.

Image Lajkó Csaba ultramaraton futót fogadta tegnap dr. Cser-Palkovics András polgármester a Városházán. A találkozón jelen volt Östör Annamária egészségügyi és sporttanácsnok. Lajkó Csaba, számos jótékonysági és a fehérvári közösségi futás szervezője, 2012-ben immár másodszor teljesített a Spartathlon elnevezésű görögországi ultramaratoni futóverseny 245,3 kilométeres távját.

Tovább...
 
Esküvői nyílt nap a Hiemer-házban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. január 16.
Először szervezik meg ezt a programot, melyen a párok megismerhetik a ház különféle helyiségeit, illetve lesz esküvő kiállítás is a bálteremben.
Tovább...
 
Utánpótlás-nevelési Központtá bővül a Vodafone Sportcentrum Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2013. január 16.

Image A látvány-csapatsportágakat támogató adórendeletek nyújtotta lehetőségek kihasználásával kerül sor a csarnok felújítására. - A csaknem nettó 700 millió Ft értékű beruházás során a csarnok idén egy csaknem 300 fős lelátóval bővül, valamint új öltözők, edzőterem, kollégiumi szobák, VIP lelátó, büfé és kiszolgáló helyiségek kerülnek kialakításra. A kivitelezési munkák várhatóan júniusban kezdődnek meg, az átadásra pedig várhatóan decemberben kerül sor.

Tovább...
 
Anya újra dolgozik! - vissza a munka világába Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. január 15.

Image Hosszú ideje munka nélkül lévő nőknek szervez tréninget a SZÉNA Egyesület a Mindenünk a család című projekt keretében.

Tovább...
 
589 év tapasztalatával kezdték el a munkát a Székesfehérvári Járási Hivatalban Nyomtatás E-mail
Írta: Szűcs Gábor   
2013. január 15.
Nagy igyekezettel dolgoznak azon, hogy egy valóban kellemes, otthonos, ügyfélbarát környezetet teremtsenek meg a hivatalba látogatók számára. Az első munkanapok tapasztalatairól, a kihívásokról, az intézmény struktúrájáról és az önkormányzatokkal való kapcsolatukról is beszélgettünk Dancs Norberttel, a Székesfehérvári Járási Hivatal közelmúltban kinevezett vezetőjével.
Tovább...
 
Székesfehérvár lakossága támogatja a Szent István Emlékévet Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2013. január 15.

Image A 2013-as Szent István Emlékévről készített közvélemény kutatást Székesfehérvár felnőtt lakosságának körében az Echo Innovációs Műhely. A megkérdezettek közel egyharmada teljes mértékben egyetért azzal, hogy a 2013-as esztendőt Székesfehérvár városa Szent István Emlékévvé nyilvánította.

Tovább...
 
Rezidensekkel találkozott Székesfehérvár polgármestere Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2013. január 15.

Image A Fejér Megyei Szent György Kórházban dolgozó rezidensekkel, rezidens- és szakorvosjelöltekkel találkozott Székesfehérvár polgármestere tegnap délelőtt a Városházán. A Pécsi Tudományegyetem oktatókórházaként működő intézményből húsz fiatal orvos érkezett, és arról érdeklődött, hogy az önkormányzat miként tudná támogatni a rezidensek megmaradását a városban.

Tovább...
 
Közszemlén a szárazréti tervek Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2013. január 15.
Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata közszemlén mutatja be Székesfehérvár Megyei Jogú Város külterületének, valamint egyes belterületi területrészeinek szabályozási terve és helyi építési szabályzata módosítását a „Székesfehérvár – Szárazrét városrész 5032/12, 5032/25 és 5032/11 hrsz-ú ingatlanok és környezetük” területére vonatkozóan.
Tovább...
 
Közmeghallgatás lesz január utolsó szerdáján Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2013. január 15.

Image Közmeghallgatást tartanak január 30–án, szerdán a Városháza nagytanácstermében-jelentette be sajtótájékoztató keretében Székesfehérvár polgármestere, dr. Cser-Palkovics András. Az idei évtől a Szent István Király Múzeum a város fenntartásába került. A közmeghallgatást az együttgondolkodás jegyében hirdetik meg és várják a fehérvári lakosság, civil szervezetek véleményét, ötleteit arról, hogy milyen legyen a város múzeuma.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1441 1442 1443 1444 1445 1446 1447 1448 1449 1450 Következő > Utolsó >>

Eredmények 15852 - 15862 / 20393