Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
A Móri kórház nem szűnik meg, fejlesztés előtt áll! Nyomtatás E-mail
Írta: Dominkó Anita   
2013. január 09.

Image Nem az öncélú, hanem a betegellátás stabilitását szem előtt tartó gazdasági biztonság fenntartása a cél – hangzott el azon a sajtótájékoztatón, melyen a móri kórház integrációját ismertették a Megyeházán.

Tovább...
 
Tervmódosítások indultak több városrészben Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2013. január 09.

Image Székesfehérvár Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Főépítészi Irodája a város több területére vonatkozóan megindította a helyi építési szabályzatok és a szabályozási tervek módosítását. Az érintett városrészeket, illetve a módosítások okát és célját a Főépítészi Iroda által összeállított részletes hirdetmény tartalmazza.

Tovább...
 
Elhunyt Balázs Miklós Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2013. január 09.
Életének 77. évében elhunyt Balázs Miklós, Székesfehérvár egykori vezetője. A nyolcvanas években tanácselnökként dolgozó Balázs Miklóst Székesfehérvár Önkormányzata saját halottjának tekinti. Búcsúztatására 2013. január 9-én (szerdán) 11 órakor kerül sor a Béla úti temetőben.
Tovább...
 
Befejező szakaszához érkezett a Fő utca rekonstrukciója Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2013. január 08.

Image Befejező szakaszához érkezik az utóbbi évek egyik legjelentősebb beruházása, a Fő utca rekonstrukciója Székesfehérváron. A munkaterület átadás-átvételi eljárásra hétfőn került sor. Dr. Cser-Palkovics András polgármester és Égi Tamás alpolgármester, az 1. számú választókörzet önkormányzati képviselője is részt vett a szakemberekkel közös bejáráson.

Tovább...
 
Átadták a Székesfehérvár Fejlődéséért Ösztöndíjakat Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2013. január 08.

Image Öt pályázónak ítélt oda ösztöndíjat a Székesfehérvár Fejlődéséért Alapítvány. Hétfőn a Városházán köszöntötték a díjazottakat és adták át a támogatás elnyerését igazoló dokumentumokat. A kiválasztás szempontjait Laufer Tamás elnök ismertette, Az ösztöndíjasokat dr. Cser-Palkovics András polgármester és Lehrner Lóránt, az Alapítvány elnökségi tagja köszöntötte.

Tovább...
 
Nem akarok gyáva csendet - Sajó Sándor Est Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. január 07.
Montskó István operaénekes lesz a Fejér Szövetség Hétvezér Esték sorozatának 155. előadója.
Tovább...
 
Színvonalas szolgáltatás a város temetőiben Nyomtatás E-mail
Írta: Városgondnokság   
2013. január 07.

Image A temetkezési törvény több fajta tevékenység ellátására ad lehetőséget a temetők üzemeltetőjének, mellyel élt is az önkormányzati temetőket fenntartó Városgondnokság. Az új rendelet az elhunyt hozzátartozóit közvetlenül egyenlőre nem érinti, a jövőben azonban, ha elkészül a Székesfehérvári Kegyeleti Központ, akkor könnyebbséget jelenthet, hiszen igény szerint egy ablakos rendszerben, egy helyen tudnak majd elintézni mindent a hozzátartozók a temetéssel kapcsolatban. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem vehetnék igénybe szabadon választott temetkezési vállalkozó szolgáltatásait.

Tovább...
 
Ünnepélyes keretek között nyitották meg a Szent István Emlékévet Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2013. január 07.

Image Hosszas előkészítést és várakozást követően, ünnepélyes keretek között nyitották meg a 2013-as Szent István Emlékévet Székesfehérváron. A magasztos és történelmi jelentőségű esemény részeként Díszközgyűlést tartottak a Városházán, majd a Romkertnél folytatódott a program több száz fehérvári fiatal közreműködésével. Az eseményt megtisztelte jelenlétével Kövér László, a Magyar Országgyűlés elnöke, aki beszédet mondott és a város, Fejér megye, valamint az egyház vezetőivel együtt mécsest helyezett el Szent István sírjánál. A méltóságteljes megnyitón jelentős számú székesfehérvári polgár és érdeklődő vett részt.

Tovább...
 
Székesfehérvári Jótékonysági Estély a Szent István Emlékévben is Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2013. január 07.

Image Herczegh Anita fővédnökségével rendezett jótékonysági estélyt Székesfehérvár Önkormányzata. Az évnyitó társasági program közreműködője Miklósa Erika operaénekes, aki dr. Cser-Palkovics András polgármesterrel közösen vett részt tavaly a hagyomány megteremtésében. A Székesfehérvári Jótékonysági Estélyre jegyet váltó vendégek mecénások is egyben, hiszen a rendezvény jegyár-bevételéből és a borárverésen összegyűlt pénzből a Böjte Csaba által a városban létrehozott Szent Imre Iskolaház működését, valamint a 2013-as Szent István Emlékév közterület-szépítő kezdeményezéseit segítik.

Tovább...
 
Városi jótékonysági est Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. január 04.

Image Szombaton, 19 órakor a Hotel Magyar Királyban tartják a Székesfehérvári Jótékonysági Estélyt, melynek főszereplője Miklósa Erika operaénekes lesz. Az összegyűlt adományt a Böjte Csaba ferences testvér nevével fémjelzett Szent Imre Iskolaház támogatására fordítják. A Dévai Szent Ferenc Alapítványnak ez a második magyarországi intézménye, ahol nap, mint nap rászoruló gyermekek kapnak a tanulási lehetőség mellett ételt, szeretetet és odafigyelést is.

 
Sportklubok fogtak össze a rászoruló családokért Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2013. január 04.

Image Sikeres volt az ICSKE és a SZETA által szervezett árverés, amelynek bevételét mélyszegénységben élő családok megsegítésére fordítja a két civil szervezet. Az árverezésre került sportrelikviák átadása folytatódik januárban is. A SAPA Fehérvár AV19 jégkorong csapata által felajánlott 24-es számú mezt, amelyet Palkovics Krisztián dedikált, a pénteken 19:15-kor kezdődő SAPA Fehérvár AV19 - EC Red Bull Salzburg meccs szünetében adják át új tulajdonosának – jelentették be sajtótájékoztató keretében a szervezők.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1441 1442 1443 1444 1445 1446 1447 1448 1449 1450 Következő > Utolsó >>

Eredmények 15874 - 15884 / 20393