Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
VÁLTOZIK A PALOTAI ÚTI HULLADÉKUDVAR NYITVA TARTÁSA JANUÁR 2-TŐL Nyomtatás E-mail
Írta: Depónia   
2013. január 03.

Image A Depónia Kft. tájékoztatása szerint megváltozik a Palotai úti Hulladékudvar nyitva tartása 2013. január 2-től. A hulladékudvar hétfőnként zárva van, kedden és csütörtökön 8 és 16 óra között, szerdán és pénteken 7 és 18 óra között, szombaton 8 és 14 óra között, vasárnap pedig 8 és 12 óra között tart nyitva. A veszélyes anyagokat tartalmazó festékhulladékot a Székesfehérvár-Csala Pénzverővölgyi Hulladékkezelő Telepen működő hulladékudvarban veszik át.

Tovább...
 
Fejérben is megkezdték a munkát a járási hivatalok Nyomtatás E-mail
Írta: Dominkó Anita   
2013. január 03.

A járási hivatalok felállítása az utolsó előtti lépés volt, az államigazgatás teljes átalakítása a kormányablakok országos rendszerének létrehozásával az év végéig befejeződik - hangsúlyozta a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium államtitkára Móron, a járási hivatal felújított épületének szerdai átadásán.

Tovább...
 
ABAFFY ÁRON CSABA 2013 ELSŐ SZÉKESFEHÉRVÁRI KISBABÁJA Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2013. január 03.

Image A hagyományokhoz hűen Székesfehérvár idén is megajándékozta az év első fehérvári kisbabáját és családját. Az új esztendő első fehérvári babája Abaffy Áron Csaba, aki a Szent György Kórház Szülészeti Osztályán született január 1-jén 5 óra 30 perckor. A város polgármestere dr. Cser Palkovics András egy kétszázezer forintos kötvényt adott át, melyet a kisfiú majd 18 éves korában fiatal felnőttként használhat majd fel.

Tovább...
 
ÉRDEMES IDŐBEN CSERÉLNI A PARKOLÓBÉRLETEKET Nyomtatás E-mail
Írta: Városgondnokság   
2013. január 03.

Image A 2012-es parkolóbérletek még január 31-ig érvényesek Székesfehérváron. A mintegy 5-6000 tavalyi éves bérlet cseréje pedig elkezdődött a Városgondnokság ügyfélszolgálatán. Érdemes időben cserélni a bérleteket és elkerülni a sorban állást ugyanis a tapasztalatok alapján január végén cserélik a legtöbben a bérleteket.

Tovább...
 
ÚJ SZEREPBEN A KOSSUTH ISKOLA Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2013. január 03.

Image Közel hatmillió forintot fordíthat a referencia-intézmény kialakítására, felkészítésére egy nyertes pályázatnak köszönhetően az öreghegyi Kossuth Lajos Általános Iskola. Az alapfokú oktatási intézmény május óta valósítja meg a „Mintapélda” – Referencia-intézmény a horizontális tanulásért című pályázatát.

Tovább...
 
SZERENCSEHOZÓ LENCSÉVEL INDULT A 2013-AS SZENT ISTVÁN EMLÉKÉV Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2013. január 03.

Szerencsehozó lencsével indult a 2013-as Szent István Emlékév. A Magyar Honvédség gulyáságyúiban főtt a székesfehérvári közös lencsefőzelék. Az ételt Vargha Tamás honvédelmi államtitkár, dr. Cser-Palkovics András polgármester, a város alpolgármesterei és a városi képviselőtestület több tagja valamint az Alba Plaza igazgatója is kínálta az év első napján.

Tovább...
 
ÁTADTÁK A SZERETETHÁZIKÓBAN ÖSSZEGYŰLT ADOMÁNYOKAT Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2013. január 03.

Image A pénzadományok mellett ruhaneműt, játékokat és könyveket is felajánlottak a székesfehérváriak az adventi időszakban. A Városháza díszudvarán tartott sajtótájékoztató keretében Róth Péter alpolgármester jelképesen átnyújtotta a városlakók adományát a Székesfehérvári Kríziskezelő Központ vezetőjének, Zsabka Attilának.

Tovább...
 
Boldog Új Évet Kívánunk minden kedves Olvasónknak! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. december 27.
 
Püspöki évvégi hálaadó szentmise a családokkal Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. december 27.
December 30-án, vasárnap 16 órakor a Bazilikában Spányi Antal püspök tart évvégi hálaadó szentmisét a családoknak. Ezen az ünnepen hálát adnak az egyházmegye családjaiért, az elmúlt évért és közösen imádkoznak a családok jövőéért. Utána a Szent István Művelődési házba várják a családokat nyitott szívvel, játékos meglepetéssel, meleg teával, pogácsával.
 
Karácsony, vallás, család, ajándék Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2012. december 27.
A véleménykutatás során kíváncsiak voltak arra, hogy a székesfehérvári családok számára karácsony elsősorban családi vagy inkább vallási ünnep. Ezzel kapcsolatban elmondható, hogy a karácsony a székesfehérváriak többsége számára egyszerre családi és vallási ünnep, 55 százalékuk így nyilatkozott, 40 százalékuk számára ez inkább csak családi ünnep. Azok aránya, akik számára a karácsony csak vallási ünnep a városban 3 százalék.
Tovább...
 
Megújult Tóváros legnagyobb játszótere Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2012. december 27.
Biztonságos játszóeszközökkel, megszépült környezetben várja a gyermekeket a Tóvárosi lakónegyed legnagyobb játszótere. Közel egymillió forintot fordítottak a játszóeszközök felújítására. Új mászóvárat telepítettek és rendbe tették a kötélpályát a Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. szakemberei – mondta el a helyszínen tartott sajtótájékoztatón Mészáros Attila, a körzet önkormányzati képviselője.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1441 1442 1443 1444 1445 1446 1447 1448 1449 1450 Következő > Utolsó >>

Eredmények 15885 - 15895 / 20393