Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Holnap nyílik a Karácsonyi és Fejér Termék vásár a Megyeházán Nyomtatás E-mail
Írta: Dominkó Anita   
2012. december 19.

Image 2012. december 20-21-22-én a Fejér Megyei Önkormányzat karácsonyi vásárt rendez. Megyekorzónak és fenyővásárnak ad otthont jótékony céllal egybekötve a Megyeháza udvarán10-13 órás nyitvatartással.

Tovább...
 
INGYEN LEHET PARKOLNI PÉNTEKTŐL Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2012. december 19.

Image Az előző évek gyakorlatát követve idén év végén is ingyenessé teszik a parkolást Székesfehérváron. Az autósoknak december 21-től január 1-ig nem kell fizetniük a parkolóhelyek használatáért. A következő évre szóló bérleteket január 2-tól lehet megvásárolni.

Tovább...
 
POLGÁRMESTERI ELISMERŐ ÉRMET KAPOTT ANTAL KÁROLY Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2012. december 19.
Polgármesteri Elismerő Érem díjat adományozott Antal Károly székesfehérvári lakosnak 105. születésnapja alkalmából dr. Cser-Palkovics András. A város egyik legidősebb polgára tegnap  töltötte be 105. életévét és ez alkalomból otthonában látogatta meg Székesfehérvár polgármestere.
Tovább...
 
FOGYATÉKKAL ÉLŐ GYEREKEKET AJÁNDÉKOZTAK MEG FEHÉRVÁR ANGYALAI Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2012. december 19.

Image Harmadik alkalommal szervezte meg a Fehérvár Angyalai karácsonyi adományozó ünnepséget Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata. Idén csaknem ötven, testi fogyatékkal élő gyermeket ajándékoztak meg és láttak vendégül a Hiemer-ház báltermében.

Tovább...
 
AUKCIÓ A TESTVÉREK TÁMOGATÁSÁÉRT Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2012. december 19.

Image Sikerrel zárult az a jótékonysági árverés, melyet a saját szüleik nélkül, más-más ellátási helyen nevelkedő testvérek javára szervezett meg a „Vigyázó Kéz” Gyermekvédelmi Egyesület. A Hiemer-ház báltermében, pénteken megtartott aukción öt műtárgy kelt el, és több mint 100 ezer forint folyt be. 2013. január 31-ig folytatódik az internetes árverés több kortárs művészeti alkotásra, illetve az Adhat Vonal segítségével, telefonhívásokkal is lehet támogatni az egyesület munkáját jövő év végéig.

Tovább...
 
Dr. Horváth István: Immunizálással leküzdhető az érelmeszesedés Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. december 18.

Image Dr. Horváth István orvos biológus lesz a Hétvezér Esték sorozatának 154. előadója. Az MTA doktora 40 évi kutató munkája során számos gyógyászati készítményt fejlesztett ki, de ezek közül az érelmeszesedés elleni oltóanyag felfedezését tartja a legfontosabbnak.

Tovább...
 
Kinevezték a járási hivatalok vezetőit Nyomtatás E-mail
Írta: Csathó Barna   
2012. december 18.

Image Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter tegnap ünnepélyes keretek között kinevezte a járási hivatalok vezetőit. Januártól vidéken 175 járási hivatal és a fővárosban 23 kerületi hivatal kezdi meg működését a fővárosi és megyei kormányhivatalok szervezeti egységeiként, hogy a megyei szintén alacsonyabb államigazgatási feladatokat ellássák. A járási hivatalvezetők ma tették le az ünnepélyes esküt Budapesten, a Millenárison.

Tovább...
 
Az öröm gyertyája is ég már az Adventi udvarban Nyomtatás E-mail
Írta: Bertáné Pintér Katalin   
2012. december 17.

Image A közelgő karácsonyra ünnepi gyertyagyújtással készültek ismét a székesfehérvári püspökség Adventi udvarában. „Az Úr közel van! Ne legyetek semmiben sem aggodalmaskodók, hanem minden helyzetben hálaadással végzett imádságban és könyörgésben terjesszétek a kéréseiteket Isten elé!” – idézett Ugrits Tamás irodaigazgató köszöntőjében a filippieknek írt levélből.

Tovább...
 
IDŐBEN FELISMERVE GYÓGYÍTHATÓ Nyomtatás E-mail
Írta: Csathó Barna   
2012. december 17.

Image „A szűrőmammográfia helyzete Fejér megyében, 2011-12.” címmel rendezett munkaértekezletet a Fejér Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Szakigazgatási Szerve, melyen részt vettek a Szent György Kórház, a Mammalba és az Országos Tisztiorvosi Hivatal képviselői is. Fejér megyében, ebben az évben 8000 szűrés során 40 rosszindulatú daganatot fedeztek fel az orvosok.

Tovább...
 
SZÉKESFEHÉRVÁR LESZ JANUÁRTÓL A MÚZEUM ÉS A KÖNYVTÁR FENNTARTÓJA Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2012. december 17.

Image Dr. Dorkota Lajos kormánymegbízott, Mátrahalmi Tibor, a Fejér Megyei Intézményfenntartó Központ vezetője és dr. Cser-Palkovics András polgármester a Városházán írták alá a Fejér Megyei Múzeumok Igazgatósága és a Vörösmarty Mihály Megyei Könyvtár tulajdonosváltás miatti átadás-átvételére vonatkozó dokumentumokat. Székesfehérvár Önkormányzata lesz januártól a két intézmény fenntartója, amelyek a képviselőtestület döntése értelmében Szent István Király Múzeum és Vörösmarty Mihály Könyvtár néven működnek tovább.

Tovább...
 
VÁRJÁK A VENDÉGEKET A NYUGDÍJAS KARÁCSONYRA Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2012. december 17.

Image Ismét ünnepi műsorral örvendezteti meg a szépkorúakat Székesfehérvár Önkormányzata. Csütörtökön a Nyugdíjas Karácsonyra várják a vendégeket a Vodafone Sportcentrumba.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1441 1442 1443 1444 1445 1446 1447 1448 1449 1450 Következő > Utolsó >>

Eredmények 15896 - 15906 / 20393