Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Búcsú Lencsés Gyöngyi főorvostól Nyomtatás E-mail
Írta: Dominkó Anita   
2012. december 15.

Image Karácsonyi ünnepséget tartott a Fejér megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Szakigazgatási Szerve. A rendezvényen köszöntek el Lencsés Gyöngyi főorvostól, a járványügy országosan elismert szakemberétől, akit Törő Gábor, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke is köszöntött.

Tovább...
 
Mindennap lesz fogászati ügyeleti ellátás az ünnepi időszakban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2012. december 15.

Image Mindennap lesz fogászati ügyeleti ellátás 2012. december 22-től 2013. január 1-jéig az Orvosok Háza emeleti fogászati rendelőjében. A Seregélyesi út 17. szám alatti egészségügyi intézményben 08.00-14.00 óráig fogadják a betegeket naponta. Az iskolafogászat és a területi ellátási kötelezettséggel működő fogászatok ebben az időszakban zárva tartanak.

Tovább...
 
Székesfehérvár önkormányzata soron kívül segített a bajba jutottaknak Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2012. december 14.
Gyors és hatékony intézkedéseknek köszönhetően új helyre költözhetnek a szerda éjszakai tűzeset károsultjai. Több mint húsz embernek kellett elhagynia otthonát szerdán éjszaka, miután a Tátra utcában kigyulladt egy háromlakásos sorház tetőszerkezete.
Tovább...
 
Sikeres volt a Vörösmarty Rádió megmentése Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2012. december 14.

Image A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa eheti döntése értelmében az FM 99,2 MHz-es frekvencián továbbra is a Vörösmarty Rádió műsorát hallhatják a fehérváriak és a város környékén élők. Nyár elején váratlanul veszélybe került a rádió jövője, de széleskörű társadalmi összefogással sikerült megmenteni a közel két évtizede működő szakmai műhelyt.

Tovább...
 
Megnyílt a fenyővásár a Megyeházán Nyomtatás E-mail
Írta: Dominkó Anita   
2012. december 14.

Image December 14-től fenyővásárt rendez a Fejér Megyei Önkormányzat a Megyeházán. A vásárt a Szent István tér felől, és a Piac tér felől is meg lehet közelíteni. Ez alatt az idő alatt a máskor zárt kapuk nyitva vannak a közönség előtt. A fenyőárusítás itt december 24-ig reggel 8-tól körülbelül este 8-ig tart.

Tovább...
 
Önkénteseket várnak a 2013-as Emlékév rendezvényeire Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2012. december 13.

Image Közérdekű önkéntességre invitálja a város lakosságát Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata a 2013-as Szent István Emlékév kapcsán. A polgárok az ünnepi esztendő programjainak lebonyolításában vehetnek részt, a jelentkezéseket folyamatosan fogadják a Polgármesteri Hivatalban. – hangzott el a felhívást ismertető sajtótájékoztatón.

Tovább...
 
AZ ÁRPÁD SZAKKÉPZŐ NEVEZTE A LEGTÖBB CSAPATOT A COCA-COLA CUP PROGRAMBA Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2012. december 13.

Image Az országosan a legtöbb csapatot kiállító intézmények kategóriában Székesfehérvár az elsők között szerepel a Coca-Cola CUP programban. Az első alkalommal megszervezett középiskolás amatőr focibajnokságra országosan közel hatszáz középiskolás csapat jelentkezett. A megyeszékhely középfokú oktatási intézményeiből összesen 21 csapat jelentkezett. A legtöbb lány és fiú focicsapatot az Árpád Szakképző Iskola és Kollégium nevezte. A szervező pedagógusok és az intézmény munkáját különdíjjal jutalmazták. A polgármesteri különdíjat dr. Cser-Palkovics András ma adta át a Városházán.

Tovább...
 
Idén is ingyenes lesz a parkolás az ünnepek alatt Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Városgondnokság   
2012. december 11.

Image 2012. december 21-én, péntektől, 2013. január 1-jén, keddig díjmentes lesz a parkolás Székesfehérváron. Az ingyenes parkolásról mindenki értesül, aki parkolójegyet szeretne váltani, hiszen ebben az időszakban nem működnek majd a parkolóautomaták a városban. A történelmi belvárosba, ami kiemelt parkolási zóna ezen időszak alatt is csak engedéllyel lehet behajtani. Márkus Tibor a Városgondnokság Parkolási csoportjának vezetője felhívta arra is a figyelmet, hogy a 2012-es egész éves bérletek 2013. január 31-ig érvényesek.

Tovább...
 
Jótékonysági aukció a testvérekért Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2012. december 11.

Image Első alkalommal szervez Adventi Jótékonysági Aukciót a „Vigyázó kéz” Gyermekvédelmi Egyesület december 14-én (pénteken) 17.00 órakor a Hiemer-ház báltermében. A művészeti árverés bevételét a testvértalálkozók szervezésére fordítja a székesfehérvári civil szervezet.

Tovább...
 
Pénteken tartják az Állatok Karácsonyát Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2012. december 11.

Image Ismét megünnepli az Állatok Karácsonyát az idén 20 éves székesfehérvári Herosz Állatotthon. December 14-én, pénteken a délutáni órákban szeretettel várnak minden önkéntest és érdeklődőt, akik az ünnepség után részt vehetnek a Herosz évzáró taggyűlésén is.

Tovább...
 
Adventi Udvar a püspökségen II. Adventi gyertyagyújtás Nyomtatás E-mail
Írta: Bertáné Pintér Katalin   
2012. december 10.

Image A lelkünknek is van útja – mondta Ugrits Tamás püspöki irodaigazgató, a székesfehérvári püspökség ünnepi gyertyagyújtásán, aki Spányi Antal megyés püspök nevében köszöntötte az Adventi udvarba betérőket.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1441 1442 1443 1444 1445 1446 1447 1448 1449 1450 Következő > Utolsó >>

Eredmények 15907 - 15917 / 20393