Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Technikai eszközök átadása az önkéntes tűzoltó egyesületeknek Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2012. december 10.

Image Az önkéntes tűzoltó egyesületek részére kiírt országos pályázaton Fejér megyéből tizenhat szervezet eredményesen vett részt. A pályázaton gépjármű- és tűzoltótechnika-felújításokra, felújított légzőkészülékek, tűzoltótechnikai és védőeszközök beszerzésére, valamint a különböző képzéseken történő részvételre nyújthattak be támogatási kérelmet az egyesületek. Az elnyert technikai eszközöket a napokban adták át a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon.

Tovább...
 
Befejeződtek az őszi érettségi vizsgák Nyomtatás E-mail
Írta: Csathó Barna   
2012. december 10.

Image Immár harmadik alkalommal szervezte meg a Fejér Megyei Kormányhivatal Oktatási Főosztálya az érettségi vizsgákat, melyek  néhány nappal ezelőtt értek véget. A 2012. őszi érettségi vizsgákra Fejér megyében 1020-an jelentkeztek, akik közép szinten kilenc érettségiztető telephelyen, 13 vizsgabizottság előtt valamint emelt szinten három vizsgahelyszínen 17 tantárgyi bizottság előtt adhattak számot tudásukról.

Tovább...
 
Fehéredő múlt - a kereszttől a félholdig Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. december 10.
Siklósi Gyula régészprofesszor, az MTA régészeti intézetének tudományos főmunkatársa, és Burján Zsigmond, operatőr tartja a Fejér Szövetség Hétvezér Esték sorozatának 153. előadását a Királykúton.
Tovább...
 
Részvételre buzdítja a polgárokat a 2013-as Emlékbizottság Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2012. december 10.
A Szent István Emlékév kezdete előtti utolsó ülését tartotta a 2013-as Emlékbizottság. A testület ismételten, részleteibe menően áttekintette, majd véglegesítette a történelmi jelentőségű esztendő programsorozatát, és arra kérte Székesfehérvár polgárait, hogy minél szélesebb körben vegyenek részt az eseményeken.
Tovább...
 
Ülésezett a Székesfehérvári Érdekegyeztető Fórum Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2012. december 10.

Image A közműdíjak változásáról, az új autóbusz-menetrend tervezéséről, valamint az aktuális munkaerő-piaci helyzetről is szó esett a Székesfehérvári Érdekegyeztető Fórum legutóbbi ülésén. Emellett két új alelnököt is választott a testület. A közgyűlés tavaly novemberben döntött az egyeztető testület létrehozásáról, melynek elnöke dr. Cser-Palkovics András. A SZÉF célja, hogy mind a munkavállalói, mind a munkáltatói oldal képviselőivel folyamatos kapcsolatot tartson fenn és egyeztessen velük az őket érintő döntésekről, elősegítve a megfelelő gazdasági környezet megőrzését.

Tovább...
 
Erzsébet-utalványok pótlólagos átadása Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2012. december 10.

Image Székesfehérvár jegyzője ezúton is tájékoztat minden érintettet, hogy a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosultak számára - a jogszabályban előírtak szerint - Erzsébet-utalványt biztosít. A november hónapban esedékes Erzsébet –utalványok pótlólagos átadására 2012. december 12-én (szerdán) kerül sor.

Tovább...
 
Télapónap az SHS Építő Kft.-nél Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. december 07.

Image Az SHS cégcsoport számos alkalommal szervezett ez idáig adományozást, és különféle módokon igyekezett az arra rászorulóknak segíteni. Most új ötlettel álltak elő, és télapónapra hívták a székesfehérvári iskolák segítségével kiválasztott gyerekeket, és családjukat. A rendezvény a cég „Segítsen, hogy segíthessünk” elnevezésű társadalmi szerepvállalási kampányának egyik állomása volt.

Tovább...
 
Lezárultak a SZÉPHŐ jubileumi pályázatai Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2012. december 07.

Image A SZÉPHŐ Zrt. vezetősége sajtótájékoztatón beszélt arról a megemlékezés-sorozatról, mely az ötven éves távhőszolgáltatást mutatta be az ősz folyamán. Dr. Temesvári Balázs vezérigazgató és Szauter Ákos hőszolgáltatási igazgató kihirdette a témában meghirdetett, iskolásoknak szóló pályázatok győzteseit is.

Tovább...
 
Sikeresen működik a Székesfehérvári TDM Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2012. december 07.

Image Zárásához érkezett a 2009-ben megkezdett turisztikai fejlesztési munka Székesfehérváron. A helyi turizmus fellendítésében érdekelt szereplők összefogására, és a turizmus menedzsmentjének ellátására alapított Székesfehérvári Turisztikai Közhasznú Nonprofit Kft. A 2011. január 1-jén megkezdett projekt záró-rendezvényén a szervezet építését célzó Európai uniós projekt keretében elvégzett munkáról sajtótájékoztatón számolt be Brájer Éva alpolgármester és F. Szegő Krisztina, a Székesfehérvári Turisztikai Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetője.

Tovább...
 
Birtokba vették a Kori Ligetet a gyermekek Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2012. december 07.

Image A tavalyi nagy siker után szerdától ismét várja a jeges sportok szerelmeseit a Kori liget Székesfehérváron. A Zichy ligeti műjégpályát ünnepélyes keretek között nyitotta meg dr. Cser-Palkovics András polgármester, majd elsőként a gyermekek vehették birtokba az idén hét méterrel szélesebb jégfelületet.

Tovább...
 
Közeleg Advent második hétvégéje Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2012. december 07.

Image A Székesfehérvári Karácsony számos ünnepi programmal szolgálja a gyerekek és a felnőttek tartalmas kikapcsolódását Advent második hétvégéjén. A gyertyagyújtás mellett alkalomhoz illő zenés színpadi produkciókon, koncerteken vehet részt a közönség, de lesznek kézműves foglalkozások, élő rádiós kívánságműsor és sok egyéb más.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1441 1442 1443 1444 1445 1446 1447 1448 1449 1450 Következő > Utolsó >>

Eredmények 15918 - 15928 / 20393