Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Gyufaszál csereakció a jótékonyság jegyében Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2012. december 04.
Gyufaszál csereakciót szervez a jótékonyság jegyében a Székesfehérvári Diáktanács december 5-én, a belvárosban. A gyufákért cserébe felajánlott értékes ajándékokat rászoruló gyerekek kapják. Az akcióval párhuzamosan játékokat, könyveket is gyűjtenek az Országalmánál.
Tovább...
 
AJÁNDÉKGYŰJTÉS GYERMEKEKNEK  SEGÍTSEN ÖN IS! Nyomtatás E-mail
Írta: Lontai Ildikó   
2012. december 04.

Image Mesekönyv, plüssmaci, kirakós játék. Minden kisgyerek ilyen ajándékot vár a Mikulástól, vannak azonban, akinek nem adatik meg a boldog és felhőtlen ünnepelés. Azok a gyermekek, akik kórházban töltik a december 6-át még inkább vágynak a figyelemre, törődésre és a szeretetre, ami elengedhetetlen gyógyulásukhoz. Azzal a szándékkal, hogy cseppnyi örömet csempésszünk a kis betegek életébe, a Weltauto ajándékgyűjtésbe kezdett országos hálózatában.

Tovább...
 
Három napig járja a Mikulás a Belvárost Nyomtatás E-mail
Írta: F. Szegő Krisztina   
2012. december 04.

Image Lovas kocsin érkezett kísérőivel a Mikulás a Városház térre kedden délelőtt. A nagyszakállú Télapó december hatodikáig jár-kel a Belvárosban.

Tovább...
 
Fürdőkedvezmény a fehérvári nyugdíjasoknak Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2012. december 04.

Image December végéig fél áron vehetik igénybe az Árpád Fürdő szolgáltatásait a fehérvári nyugdíjasok. Minderre a Székesfehérvár Fejlődéséért Alapítvány és a fürdő között létrejött megállapodás révén nyílik lehetőség. Székesfehérvár Önkormányzatának közreműködésével segítik ismét a nyugdíjasokat, akiknek nem kell messzire utazniuk, hanem Székesfehérvár Belvárosában pihenhetnek és fürdőzhetnek fél áron.

Tovább...
 
Újabb bizonyíték a tej daganatos betegség elleni hatására Nyomtatás E-mail
Írta: Pál Ildikó / Piskóti Attila   
2012. december 03.

Image A rosszindulatú vastagbéldaganat előfordulását és növekedését is gátolja a tejben lévő egyik fehérje - mutatta ki egy új vizsgálat. A svéd Lund Egyetem munkacsoportjának kutatása során a lactoferricin4-14 tejfehérje fékezte a ráksejtek ultraibolya fény hatására bekövetkező, rosszindulatú változását, kárt téve a ráksejtek DNS-ében. Az alacsony zsírtartalmú tej rákmegelőző hatását több korábbi vizsgálat is igazolta.

Tovább...
 
Mikulásváró és Adventi készülődés Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. december 03.

Image A SZÉNA Egyesület az idei évben is megszervezte hagyományos Adventi készülődését és a Mikulás ünnepségét.

Tovább...
 
Adventi Udvar a püspökségen Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. december 03.

Image Ebben az évben is megnyílt a Püspöki Palota kertjében a hagyományos „Adventi udvar”. A Püspökség továbbra is szeretne az egyének és családok számára a világtól eltérő csendes, békés, imádságos légkört teremteni. A látogatás során igényes kézműves tárgyakat lehet vásárolni ajándékba és jótékonysági céllal.

Tovább...
 
Gyűltek az adományok Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. december 03.

Image Az Öreghegyi Közösségi Házban az Öreghegyi Karitasz javára adománygyűjtő akciót szerveztek. A felhívásra több száz kiló vegyes felnőtt- és gyermek ruhanemű és lábbeli, meleg takarók, ágyneműk, gyermekjátékok, könyvek, edények és használati tárgyak érkeztek. A gyűjtés kapcsolódott Árpádházi Szent Erzsébet alakjához, aki személyes példájával mutatott utat a rászorulók megsegítéséhez.

Tovább...
 
Véradáson járt a WEBBeteg.hu és Fehér Balázs Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. november 30.

Image A Véradók Napján a WEBBeteg.hu debreceni és budapesti szerkesztősége véradással tisztelgett a véradók előtt, így hívva fel a figyelmet a rendszeres véradás fontosságára. Az eseményre elkísérte kollégáinkat Fehér Balázs, a Carbonfools zenekar frontembere, továbbá csatlakozott a kezdeményezéshez a Sportvitalitás.hu is. Hasznos információk a véradásról.

Tovább...
 
Közgyűlési döntések Nyomtatás E-mail
Írta: Dominkó Anita   
2012. november 30.

Image Fejér Megye Közgyűlése a tegnapi napon ülést tartott, melyen 17 napirendi pontot fogadtak el. A testület döntéseiről Törő Gábor, a Fejér Megyei közgyűlés elnöke sajtótájékoztatón számolt be.

Tovább...
 
Egyeztetés a téli rendkívüli időjárásból adódó feladatokról Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Megyei Védelmi Bizottság   
2012. november 30.

A téli felkészülésről egyeztettek a Fejér Megyei Védelmi Bizottság operatív munkacsoportjai Székesfehérváron, a Fejér Megyei Kormányhivatalban. A rendkívüli időjárási helyzetekből adódó feladatokat a közigazgatási és karitatív szervek bevonásával a katasztrófavédelem koordinálja.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1441 1442 1443 1444 1445 1446 1447 1448 1449 1450 Következő > Utolsó >>

Eredmények 15929 - 15939 / 20393