Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Megújult tanterem a Jáky Technikumban Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2021. szeptember 24.
Ünnepélyes keretek között adták át a diákoknak azt a termet, amelyet a „Fogadj örökbe egy tantermet!” program keretében újított fel a STRABAG Magyarország a Székesfehérvári SZC Jáky József Technikumban. A nyolcmillió forintos fejlesztésnek köszönhetően a magasépítő technikusok szép és inspiráló környezetben folytathatják tanulmányaikat.
Tovább...
 
Kutatók Éjszakája az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karán Nyomtatás E-mail
Írta: ÓE AMK   
2021. szeptember 24.
Az idén szeptember 24-én, pénteken 14.00 és 21.00 óra között a Budai út 45. alatt várják a látogatókat sokszínű, innovatív és izgalmas programokkal. Ezeken a részvétel ingyenes, de oltási igazolványhoz kötött.
Tovább...
 
Elektromos roller, motor és autó – vasárnap mindegyiket kipróbálhatjuk Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. szeptember 24.
Vasárnap tartják a Menő Jövő – Elektromos Járművek Találkozóját Székesfehérváron a Várkörúton és a Rákóczi utcán. Az egész napos programban az elektromos közlekedés szinte teljes kínálata megjelenik. 18 féle autótípussal, robogóval, nagymotorral és még mozdonyszimulátorral is találkozhatnak a kilátogatók, akik a legtöbb járművet ki is próbálhatják, ha rendelkeznek érvényes jogosítvánnyal.
Tovább...
 
Őszi Éremgyűjtő Találkozót szerveznek vasárnap Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. szeptember 24.
Ismét megrendezi hagyományos Őszi Éremgyűjtő Találkozóját a Magyar Éremgyűjtők Egyesülete Fejér Megyei Alba Regia Szervezet. A nagyszabású rendezvényt szeptember 26-án, vasárnap 8.00 és 14.00 óra között a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban tartják. Újra lesz szabad éremcsere, kiállítás és éremkibocsátás a Fehérvári Nagyjaink-sorozat keretében.
Tovább...
 
Álomautóm és Az utazás jövője – rajzpályázat Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. szeptember 23.
Álomautóm és Az utazás jövője címmel hirdetett rajzpályázatot óvodásoknak és alsó tagozatosoknak az Ivanics csoport székesfehérvári márkakereskedése. A tetszőleges technikával, A/4-es méretben készült alkotásokat - a szülői beleegyező nyilatkozattal együtt - október 11-ig kell benyújtani személyesen vagy postai úton. A zsűri korcsoportonként díjazza a legjobb rajzok készítőit nagy értékű játékutalvánnyal, valamint lesz különdíjas is a Facebook-szavazás alapján.
Tovább...
 
A Volánbusz folytatja a járműfiatalítást Fejér megyében Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea, Volánbusz   
2021. szeptember 23.
Tovább fiatalodik Fejér megye járműállománya. Az elmúlt hetekben 21 darab MAN Lion’s City GL A23 típusú csuklós autóbusz kezdte meg szolgálatát. A csuklós járművek annak a 204 darabos flottának a tagjai, amelynek megvásárlásról még tavaly decemberben kötött megállapodást a Volánbusz Zrt. és a Volán Buszpark Kft. a nyertes ajánlatot benyújtó MAN Kamion és Busz Kereskedelmi Kft.-vel. Hamarosan 6 darab Credobus Inovell 12 típusú szóló busz is érkezik a megye útjaira a Kravtex Kft. jóvoltából.
Tovább...
 
Hogyan termesszünk chilit? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2021. szeptember 23.
Hova vessük el a magokat? Milyen fényigénye van a chilinek? Hogyan történik a palántázás? Szükség van-e trágyázásra? – Kiderül az alábbi cikkből!
Tovább...
 
Mesebeli cipők kiállítása a tóparton Nyomtatás E-mail
Írta: SZKKK   
2021. szeptember 23.
A hölgyek számára kihagyhatatlan kiállításra készül a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ: Illés Kati cipőtervező mutatkozik be a Csónakázó-tónál található központi épületben. Csodás színek, mesebeli fazonok, bojtok, gombok, szalagok és masnik, csipkeminta és gobelinhímzés – az iparművész fantasztikus lábbeliket készít. A kiállítást szeptember 24-én, pénteken 17.00 órakor Attalai Zita nyitja meg, a tárlat október 24-ig látogatható a ház nyitvatartási idejében.
Tovább...
 
Ismét Tollpihe Meseíró Pályázat Nyomtatás E-mail
Írta: Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár   
2021. szeptember 23.
A Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár Egyesület a Táncsics Mihály Általános Iskolával közösen idén 17. alkalommal hirdette meg a Tollpihe Meseíró Pályázatot. A pályázatra 3–8. osztályos, Fejér megyében élő tanulók jelentkezését várják 2021. december 10-ig.
Tovább...
 
Ismét keresik Fejér megye legjobb könyvtárosát Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. szeptember 23.
Idén is keresi Fejér megye legjobb könyvtárosát a Vörösmarty Mihály Könyvtár. A Tóth György emlékérem várományosára az intézmények dolgozói és az olvasók is tehetnek javaslatot, egyénileg vagy csoportosan október 15-ig.
Tovább...
 
Előadás a szülői kapcsolódásról, menedzsmentről, szeretetről Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. szeptember 23.
Szülők Akadémiája címmel hirdet előadást szeptember 27-én, hétfőn 17 órától a Mathias Corvinus Collegium. Hal Melinda, az MCC – Mindset Pszichológia Iskola műhelyvezetője a szülői kapcsolódásról, menedzsmentről, szeretetről osztja meg gondolatait a résztvevőkkel, akik természetesen kérdezhetnek is a szakembertől. A részvétel ingyenes, ám regisztrációhoz kötött.
Tovább...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 166 - 176 / 15719