Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Koszorúzással és misével emlékeztek a háború Rác utcai áldozataira Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskay Gergely   
2024. március 25.
Szombaton délelőtt koszorúzással és gyászmisével emlékeztek meg arról a tizenkét székesfehérvári polgári áldozatról, akiket 1945. március 22-én a II. Ukrán Front katonái gyilkoltak meg a Rác utcában, a Mártírok Emlékművénél és a a Szerb Ortodox Templomban. „A testüket megölhették, de a lelküket nem vehették el. Lelkük, mint áldozatok és mártírok lelke a Jóisten kezében nyugszik.” - emelte ki Pavle Kaplan, esperes.
Tovább...
 
Fehérváron volt a Középiskolai Problémamegoldó Verseny regionális fordulója Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskay Gergely   
2024. március 25.
A Vasvári béke volt idén az OKPV - Országos Középiskolai Problémamegoldó Verseny – regionális fordulójának a témája, melyet szombaton rendeztek a Mathias Corvinus Collegium Székesfehérvári Képzési Központjában.
Tovább...
 
BennfentEST az ARSO-val a Csendes-ülősben Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér-Erdélyi Teréz   
2024. március 25.
Március 26-án kedden este 7–kor egy izgalmas beszélgetéssorozat veszi kezdetét a belvárosi Csendes-ülős és az ARSO együttműködésének köszönhetően. Dobszay Péterrel nyitják meg a rendezvénysorozatot, amelynek során a közönség kicsit másképp is megismerheti a művészeket.
Tovább...
 
Melegben hideg, hidegben meleg. - Keresse az Andakiss Kft-t! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2024. március 25.
Hűtési / fűtési gondjai vannak? Keresse az Andakiss Kft-t, mely lakások, irodák, kereskedelmi és ipari létesítmények klimatizálásával foglalkozik - közel 30 éve! A cég irodáit megtalálja Székesfehérváron, Dunaújvárosban - és pár nap múlva Pakson is!
Tovább...
 
Diáknapok: már csak néhány napig lehet nevezni Nyomtatás E-mail
Írta: Sábián Anna   
2024. március 25.
Több év kihagyás után a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ (SZKKK) idén újra megrendezi a Fehérvári Diáknapokat, április 16–20. között. A népszerű, hat évtizedes múlttal rendelkező, számos művészeti ágat érintő fesztiválon a diákok tizenkét kategóriában mutathatják meg tehetségüket. Az eseményre több mint húsz általános- és középiskola regisztrált.
Tovább...
 
Rajzpályázatot hirdetett az Alba Fehérvár és a PatikaPlus Gyógyszertárak Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2024. március 24.
Idén is két korcsoportnak hirdetett rajzpályázatot az Alba Fehérvár és a PatikaPlus Gyógyszertárak. A gyerekek ezúttal is három témában adhatják le alkotásaikat, melyekkel értékes nyereményekért szállhatnak versenybe.
Tovább...
 
Húsvétkor is érdemes ellátogatni Ópusztaszerre! Nyomtatás E-mail
Írta: Kodácz Csengele   
2024. március 24.
Páratlan húsvéti hangulattal, változatos programokkal: látványos locsolkodással, tojásfestéssel, muzsikaszóval, kézműves foglalkozásokkal és néptánccal vár minden látogatót az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark március 31-én és április 1-jén.
Tovább...
 
Bélyegkiállítás nyílt a Németh László Általános Iskolában Nyomtatás E-mail
Írta: Gáspár Péter   
2024. március 24.
Ezúttal a Németh László Általános Iskolában folytatta bemutatóit a Székesfehérvári Városi Bélyeggyűjtő Kör. A bélyeggyűjtők egy olyan összeállítással készültek a diákoknak, ami a gyermekek figyelmét felkeltő darabokat tartalmazza. A kiállítás egészen május végéig lesz látható az intézményben.
Tovább...
 
Közösen egy igazságosabb világért Nyomtatás E-mail
Írta: Simon Rita   
2024. március 24.
Együttműködési megállapodást kötött a Kodolányi János Egyetem és a Társadalmi Esélyegyenlőségi Főigazgatóság. A fő cél, hogy lehetőségeik szerint olyan szintre juttassák és zárkóztassák fel a hátrányos helyzetű fiatalokat, hogy hasznos és alkotó részei és személyiségei legyenek a társadalomnak. Az együttműködést az egyetem részéről Dr. Vizi László Tamás mb. rektor, a Főigazgatóság részéről Daróczi János főigazgató látta el kézjegyével.
Tovább...
 
Édes meglepetés is kerülhet a meleg étel mellé Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. március 24.
A Fehérvári Heti Betevő édességet rejtő csomaggal szeretné meglepni a gyerekeket a húsvét előtti ételosztáson, március 24-én. Ehhez kérik a jószándékú segítők támogatását. A sütemény, gyümölcs és édesség adományokat vasárnap 10 órától várják a Székesfehérvári SZC Deák Ferenc Technikum és Szakképző Iskola épületében.
Tovább...
 
Egy teljesen új világ nyílik meg – tárlatvezetésekre is várják az érdeklődőket Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2024. március 24.
Január óta látogatható a Szent István Király Múzeum Csók István Képtárában az Ókori Kína kincsei című kiállítás, melyben három kínai, valamint három hazai intézmény tárgyait láthatják a nézők. Szerdán délután az ÖKK stábja is részt vett Haraszti Zsigmond múzeumpedagógus tárlatvezetésén, ahol számos érdekességet hallhattak a látogatók.
Tovább...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 166 - 176 / 20297