Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Igazi párbeszéd a fehérvári fiatalokkal Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. augusztus 11.

ImageA fiatalokkal kialakított párbeszéd megújításán dolgozik Székesfehérvár Önkormányzata. Ezt a törekvést segíti az a félmillió forint is, amit a Nemzeti Erőforrás Minisztérium pályázatán nyert el a város. A Székesfehérvár Családjaiért Ifjúságvédelmi Program elsődleges célja egy ifjúsági párbeszédrendszer kialakítása és működtetése. A most induló sorozatról sajtótájékoztatón számolt be Róth Péter alpolgármester, Mészáros Attila ifjúsági tanácsnok és Domokos Tamás, az Echo Network módszertani igazgatója.

Tovább...
 
Permetezik a gesztenyefákat Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2011. augusztus 11.

ImageNövényvédelmi munkákat végeznek jövő hétfőtől Székesfehérváron. A gesztenyefák permetezésére használt szerek a méhekre nem, a vizekre viszonyt kifejezetten veszélyesek.

Tovább...
 
Új helyen a Széna mami bébi ringatója a Királyi napokon Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. augusztus 11.

ImageA SZÉNA Egyesület "Széna Mami sátra" immár negyedik éve folyamatos résztvevője a Királyi napok rendezvénysorozatnak, illetve más városi nagy rendezvényeknek is. A SZÉNA kisgyermekes családoknak nyújtott szolgáltatása lehetővé teszi, hogy a pici babákkal érkező szülők nyugodt körülmények között megetethessék, megszoptathassák, tisztába tehessék kisbabájukat a városi forgatagban. Az idei évben azonban nem a megszokott sátrat kell keresniük a kicsikkel érkezőknek, hiszen ez alkalommal a Hiemer-ház emeletén lesz elérhető a szolgáltatás.

Tovább...
 
Együtt az ország - újítás és hagyományteremtés Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2011. augusztus 11.

ImageAugusztus 20-án, szombaton légibemutatóval veszi kezdetét az ünnepi parádé. Többek közt erről számolt be Kovács Zoltán szerdai sajtótájékoztatóján. A kormányzati kommunikációért felelős államtitkár tájékoztatást adott arról is, hogy idén is megnyílik a Magyar Ízek Sétánya a Budai rakparton, ahol a látogatók a hazai finomságok ízlelése mellett a moldvai csángó gyermekeket is támogathatják. A sajtótájékoztatón bemutatták az Ország Tortáját, amelyet idén, immáron negyedjére, a Zila Kávéház csapata készített el.

Tovább...
 
A sérült gyerekek esélyegyenlőségéért fut Székesfehérvárról Debrecenbe Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. augusztus 11.

ImageLajkó Csaba székesfehérvári ultrafutó társaival együtt a tavalyi ónodi és kolontári jótékonysági futás után idén az Angyalszív Alapítvány legfőbb céljáért, a fogyatékos gyermekek esélyegyenlőségéért futnak és kerékpároznak Székesfehérvárról Debrecenbe augusztus 25 és 28 között. A futás során arra szeretnénk felhívni a társadalom figyelmét, hogy a sérült gyermekek esélyegyenlősége még mindig utópia.

Tovább...
 
A vizsgált szezonális vendéglátóhelyek túlnyomó többsége szabályosan működik Nyomtatás E-mail
Írta: Vidékfejlesztési Minisztérium Sajtóirodája   
2011. augusztus 11.

ImageA Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal által elrendelt és a megyei Kormányhivatal Élelmiszer-biztonsági és Állategészségügyi, valamint Növény- és Talajvédelmi Igazgatóság által elvégzett nyári akcióján 1121 ellenőrzéssel 1109 szezonális vendéglátó létesítményt vizsgált július 4-e és 31-e között.

Tovább...
 
Balog Zoltán: a kormány eltökélt a romakérdésben Nyomtatás E-mail
Írta: MTI   
2011. augusztus 10.

ImageBalog Zoltán szerint a romakérdés megoldása nem csak "emberbaráti ügy", hanem gazdasági szükségszerűség is. Bár a kitűzött célokat nagyon merész számoknak nevezte a társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár, de mint mondta: ezek arról árulkodnak, hogy a kormány mennyire eltökélt.

Tovább...
 
Aktuális trendek a szemkamerás kutatás alkalmazásában Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. augusztus 10.

ImageA piackutatók és sokan a megrendelői körből is kedvelik a látványos, újszerű megoldásokat. Ilyen a szemkamerás adatfelvétel is, melynek hőtérképes adataival időről időre találkozhatunk a piackutatói blogokban. Mindez azonban csupán a felszín. De merre is jár valójában a szakma?

Tovább...
 
Szombaton indul a Határon Túra Nyomtatás E-mail
Írta: kormany.hu   
2011. augusztus 10.

ImageAugusztus 13-án, szombaton startol Gyimesbükkről az Erdélyt és Magyarországot összekötő, nagyszabású kerékpáros túra. Az augusztus 13-a és 20-a közötti esemény legfőbb célja, hogy segítse a közvetlen kapcsolatteremtést az anyaország és a határon túl élő magyarság között.

Tovább...
 
A gimnazisták és a szakközépiskolások száma csökken a legjobban szeptembertől Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. augusztus 09.

ImageA tavalyinál közel 2.220 pedagógussal és 24 ezer gyerekkel kevesebb kezdi meg az új tanévet szeptemberben a Nemzeti Erőforrás Minisztérium statisztikai osztályának adatai szerint. A végleges adatokat október 15-éig kell közölniük az intézményeknek a hozzájuk járó gyerekek és az alkalmazott pedagógusok létszámáról, de a minisztériummár elkészítette a következő tanévre vonatkozó létszámbecslést.

Tovább...
 
Bajtársaikra emlékeztek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. augusztus 09.

ImageÖt év telt el azóta, hogy a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem kigyulladt lőterének oltásánál három tűzoltó vesztette életét. A székesfehérvári tűzoltók tegnap délután tiszteletadással emlékeztek a hősi halált halt fővárosi bajtársaikra.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1541 1542 1543 1544 1545 1546 1547 1548 1549 1550 Következő > Utolsó >>

Eredmények 16963 - 16973 / 20400