Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Ezer fehérvári rászoruló család kap élelmiszeradományt Nyomtatás E-mail
Írta: B. G.   
2011. július 08.

ImageSzékesfehérvári rászoruló családoknak osztanak tartós élelmiszert július 11-13 és 18-20 között. A szociális hálóban szereplő Smart Grant Alapítvány és az Önkormányzat Társadalmi Felelősségvállalási programjának keretein belül lisztet, spagetti tésztát, csokis kekszet és italport adományoznak azoknak a családoknak, melyek szociálisan vagy egyéb okok miatt hátrányos helyzetben vannak.

Tovább...
 
Hőségriasztást adott ki péntektől az országos tisztifőorvos Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2011. július 08.

ImageA napi átlag középhőmérséklet a 27 fokot is meghaladja majd az elkövetkező napokban, ezért a legmagasabb fokú hőségriasztást rendelte el az országos tiszti főorvos csütörtökön. Ráadásul extrém magas UV-sugárzás várható.

Tovább...
 
Kiemelt nyári ellenőrzést tart az élelmiszerlánc-felügyeleti hatóság Nyomtatás E-mail
Írta: Vidékfejlesztési Minisztérium Sajtóirodája   
2011. július 08.

ImageKiemelt nyári élelmiszerbiztonsági ellenőrzésbe kezdett a Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal (MgSzH). Az augusztus 26-ig tartó országos akciót a megyei kormányhivatalok Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi valamint Növény- és Talajvédelmi Igazgatóságainak bevonásával tartják.

Tovább...
 
Diploma útravalóul Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó Tibor   
2011. július 07.

ImageA Pannon Egyetem székesfehérvári, székhelyen kívüli képzési helye végzőseinek tartották tegnap délután diplomaosztóval egybekötött tanévzáró ünnepségét a Megyeháza Dísztermében.

Tovább...
 
Tájékoztató kisebbségi önkormányzatoknak Nyomtatás E-mail
Írta: Sz. T.   
2011. július 07.

A Megyeháza Réztermébe hívta szakmai tájékoztatóra a Fejér Megyei Kormányhivatal a megyében működő kisebbségi önkormányzatok, tagjait, elnökeit és a jegyzőket.

Tovább...
 
Rendőrőrsöt hoznak létre és rendszámfelismerő rendszert vásárolnak Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2011. július 07.

ImageA júniusi közgyűlésen több olyan témát tárgyalt Székesfehérvár képviselőtestülete, amelyek a közbiztonság erősítését szolgálják. Ez alapján elindul egy program, aminek keretében minden iskolának saját rendőre lesz, aki a közlekedésbiztonsági és a bűnmegelőzési kérdésekről tájékoztatja a diákokat. Rendőrőrsöt hoznak létre Alsóvárosban, ennek épületét augusztus közepéig újítják fel. Az Önkormányzat támogatásával rendszámfelismerő rendszert vásárol a Székesfehérvári Rendőrkapitányság.

Tovább...
 
Formába hozták magukat a Kossuthosok Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2011. július 07.

ImageSzékesfehérvárról a Kossuth Lajos Általános Iskola pályázott és nyert az Egészséges Városok Magyarországi Szövetségének két éve meghirdetett pályázatán. a „Hozd a formád Magyarország!” elnevezésű programhoz csatlakoztak és ennek keretében a diákok és rajtuk keresztül családjaik egészségtudatosabb . Az egészségnevelést koordináló pedagógus munkáját június végén Béres Egészség Hungarikum díjjal ismerték el. A most lezárult rendezvénysorozat eredményeit a szervezők sajtótájékoztatón ismertették.

Tovább...
 
"Ebben a könyvben adatok és tények vannak" Nyomtatás E-mail
Írta: fidesz   
2011. július 07.

ImageLe akarjuk a múltat zárni, de megengedhetetlen, hogy a kiindulási pontot eltöröljük. – jelentette ki szerdai sajtótájékoztatóján Tarlós István főpolgármester annak kapcsán, hogy bemutatták az úgynevezett fehér könyvet, melyben a főváros ötven legsúlyosabb örökölt problémáját szedték pontokba. A fehér könyv letölthető a kapcsolódó anyagoknál.

Tovább...
 
Szijjártó: Az uniós elnökség sikert sikerre halmozott Nyomtatás E-mail
Írta: MTI   
2011. július 06.

ImageStrasbourgban mindenki tudta, hogy a magyar elnökség sikert sikerre halmozott, ebben nem is volt vita a politikai oldalak között - mondta Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője kedden a HírTV Rájátszás című műsorában. Orbán Viktor kormányfő ugyanezen a napon az Európai Parlamentben (EP) összegezte a június 30-án zárult elnökség eredményeit.

Tovább...
 
A Maroshegyi Óvodában folytatódott az intézménybejárási sorozat Nyomtatás E-mail
Írta: B. G.   
2011. július 06.

ImageA Maroshegyi Óvodában folytatódott az intézmények állapotát felmérő polgármesteri bejárássorozat. Dr. Cser-Palkovics András rendkívül fontosnak tartja, hogy személyesen is tájékozódjon az egyes intézmények állapotáról. Az óvodai férőhelyek kapcsán kiemelte, hogy hamarosan elindul egy állami óvodafejlesztési program, melyen Székesfehérvár is részt vesz majd.

Tovább...
 
Egy hónappal elhalasztották a kilakoltatást Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. július 06.

ImageSikerült megegyezni a végrehajtókkal, egy hónapig maradhat még öreghegyi otthonában az a 90 éves asszony és száz százalékosan rokkant fia, akit banki tartozás miatt ma lakoltattak volna ki a Selmeci utcában. A kilakoltatás hírére számos civil szervezet és jogsegítő állt a család mellé és a város önkormányzata is felajánlott egy bérlakást a néninek. Székesfehérváron a Vincze család az első, aki kilakoltatásra vár, de lesznek még hasonló ügyek, hiszen számos más hiteltartozás is végrehajtás alatt van.

 
<< Első < Előző 1541 1542 1543 1544 1545 1546 1547 1548 1549 1550 Következő > Utolsó >>

Eredmények 16985 - 16995 / 20337