Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Karcsúsodtunk Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. július 22.

ImageAz újságíró is ember. Sőt – olykor nőnemű. (Mostanában egyre inkább...) És, mint olyan, szeret(ne) szépülni , ami egyet jelent a karcsúsodási vággyal. Feszes bőr, kemény popsi, vékony combok. Ki ne álmodna erről? Hát, mi álmodtunk. – És aztán léptünk. Nem is egyet, hanem többet – egészen a Betty Szalonig, ahol kipróbáltuk, hogy milyen testkezelésekkel lehet tökéletesíteni a testet. És bizony nemcsak az eredmény töltött el elégedettséggel minket, hanem maga az élmény is. Merthogy jó volt. Nagyon is.

Tovább...
 
Új strand a Velencei-tó partján Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. július 22.

ImageA 2011-es nyári szezontól új strand nyitotta kapuit a Velencei-tó partján, TóParty RendezvényStrand néven. Az elnevezés nem véletlen, hiszen minden pénteken és szombaton színes programokkal várják az érdeklődőket. Ami újdonság, hogy bevezetésre került egy kuponos rendszer, miszerint egész nyáron, minden strandbelépőjegy mellé jár egy kupon, mely beváltható a TóParty Bárban egy jégkrémre, fagyira, üdítőre, ásványvízre, vagy egy pohár sörre.

Tovább...
 
Megbukni, de nem elbukni? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. július 22.

ImageA pótvizsgára kényszerülő diákok több mint felénél „csak” az alapokat kell pótolni. Amíg a gyerekek többsége még csak barátkozik a nyári szünet gondolatával és a könyveket messzire elpakolják, addig több társuknak is pótvizsgára kell készülnie, mert bizonyítaniuk kell, hogy maradhatnak az osztályukban. Habár egy teljes éves anyagot kell pótolniuk az érintett diákoknak és nagyon kevés az idő, nincsen minden veszve. Összeállításunkban a diaktanito.hu pótvizsga felkészítő portál vezetője volt segítségünkre.

Tovább...
 
Ma hirdetik ki a felvételi ponthatárokat Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. július 21.

ImageMa határozzák meg az idei felsőoktatási felvételi ponthatárokat, amelyeket a www. felvi.hu oldalon és a sajtó útján hoznak nyilvánosságra. Az idén csaknem 141 ezren adtak be felvételi kérelmet, államilag támogatott képzésben 53 450-en tanulhatnak majd.

Tovább...
 
Szijjártó: Politikai felelősség terheli a szocialista kormányokat Nyomtatás E-mail
Írta: MTI   
2011. július 19.

ImageA 2002-2010 közötti államadósság-növekedés okait vizsgáló albizottság munkája során bebizonyosodott, hogy az elmúlt nyolc év szocialista kormányai politikai bűnt követtek el Magyarországgal szemben - mondta Szijjártó Péter (Fidesz), az albizottság alelnöke az MTI-nek a parlamenti testület hétfői ülését követően. A politikus reagált Kovács László sajtótájékoztatójára is, emlékeztetve arra, hogy több európai állam is "Magyarország útját járja" az adópolitikájában.

Tovább...
 
Leendő önkénteseknek szervez tábort a SZITI Szociális Egyesület Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2011. július 19.

ImageA SZITI Szociális Egyesület 4 napos tematikus tábort szervez 14-22 éves korosztály számára 2011. július 25-28. között, minden nap 9-16 óráig a Szabadművelődési Ház 109-es irodájában. A tábor témája az önkéntesség lesz. Akik részt vesznek a 4 napos tréningen, becsatlakozhatnak a SZITI felkereső tevékenységébe, fesztiválokon, lakótelepeken és iskolákban egyaránt.

Tovább...
 
Féláron látogathatjuk a kánikulában a Városi Strandot Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2011. július 19.

ImageA hőségriadóra való tekintettel féláron kínálja a belépőjegyeket július 14-től a Csitáry G. Emil Uszoda és Strand. A felnőtt jegy 800 forint helyett 400 forintba, a kedvezményes belépők pedig 400 forint helyett 200 forintba kerülnek a 16 óra és 19 óra közötti időszakban. Az akció visszavonásig érvényes.

Tovább...
 
Megkezdik a Velencei-tó vízpótlását - a meleg sokat apasztott Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2011. július 19.

ImageA Velencei-tó vízszintje az elmúlt rendkívüli meleg és csapadékszegény időszak hatására megközelítette a tárgyidőszaki minimális szabályozási szintet. Ezért a Közép-dunántúli Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság az érdekeltekkel előzetesen egyeztetve, tegnap a Pátkai tározó zsilipjének nyitásával megkezdték a Velencei-tó vízpótlását. A vízszint jelenleg +143 cm.

Tovább...
 
Lázár: A választópolgárok azt akarják, hogy változzon meg az ország Nyomtatás E-mail
Írta: nol.hu   
2011. július 19.

Image"Az ország a szocialisták nyolc éves kormányzása alatt elveszítette azt a képességét, hogy türelmes legyen a politikával szemben." – jelentette ki Lázár János a Népszabadságnak adott interjújában.

Tovább...
 
A száguldó cirkusz a Bajnokok Városába érkezik Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. július 18.

ImageA 2011-es Magyar Nagydíjat megelőzően Magyarországon egyedül Székesfehérváron, az Alba Plázában lesz látható élőben a Vodafone McLaren Mercedes csapat Forma-1-es autójának hű mása. Az MP4-23 típusú versenyautó érdekessége, hogy Lewis Hamilton 2008-ban ezzel a típusú autóval lett világbajnok.

Tovább...
 
Ezer magyar ház a Kulturális Örökség Napjain Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2011. július 18.

ImageIdén is megrendezik a Kulturális Örökség Napjai című, Európa-szerte népszerű programsorozatot. Idén szeptember 17-18-án, szombaton és vasárnap kerül sor a rendezvénysorozatra, melynek központi témája: 1000 magyar ház. Különleges, ritka és kulturális szempontból értékes épületek, helyszínek bemutatását tervezik, melyekre bárki tehet javaslatot, illetve várják építészek jelentkezését is, akik betekintést nyújtanak a saját maguk tervezte épületekbe.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1541 1542 1543 1544 1545 1546 1547 1548 1549 1550 Következő > Utolsó >>

Eredmények 17007 - 17017 / 20400