Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
A száguldó cirkusz a Bajnokok Városába érkezik Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. július 18.

ImageA 2011-es Magyar Nagydíjat megelőzően Magyarországon egyedül Székesfehérváron, az Alba Plázában lesz látható élőben a Vodafone McLaren Mercedes csapat Forma-1-es autójának hű mása. Az MP4-23 típusú versenyautó érdekessége, hogy Lewis Hamilton 2008-ban ezzel a típusú autóval lett világbajnok.

Tovább...
 
Ezer magyar ház a Kulturális Örökség Napjain Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2011. július 18.

ImageIdén is megrendezik a Kulturális Örökség Napjai című, Európa-szerte népszerű programsorozatot. Idén szeptember 17-18-án, szombaton és vasárnap kerül sor a rendezvénysorozatra, melynek központi témája: 1000 magyar ház. Különleges, ritka és kulturális szempontból értékes épületek, helyszínek bemutatását tervezik, melyekre bárki tehet javaslatot, illetve várják építészek jelentkezését is, akik betekintést nyújtanak a saját maguk tervezte épületekbe.

Tovább...
 
Nemzetközi elismerést kapott a székesfehérvári alapítvány Nyomtatás E-mail
Írta: B. G.   
2011. július 18.

ImageIsmét jelentős nemzetközi elismerésben részesült az idén 20 éves Székesfehérvári Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány, Fejér megye legismertebb vállalkozásfejlesző szervezete. Az alapítvány „Befektetés és Innováció a Mikrofinanszírozásban – Európa Díj 2011” idei kategória győztese lett az „Innovatív technológiák alkalmazása” területen.

Tovább...
 
Fidelitas: barátság, jó közösség és egység Nyomtatás E-mail
Írta: MTI   
2011. július 18.

ImageA Fidelitasnak nem az a szerepe, hogy kis Fidesz legyen. - mondta Nyitrai Zsolt infokommunikációért felelős államtitkár, korábbi Fidelitas alelnök, az ifjúsági szervezet debreceni kongresszusán vasárnap. Cser-Palkovics András köszöntőjében kiemelte: a Fidelitashoz tartozás a barátságról, a jó közösségről és az egységről szól.

Tovább...
 
Ágh Péter vezeti továbbra is a Fidelitast, Balogh Gergely alelnök lett Nyomtatás E-mail
Írta: MTI - T. M.   
2011. július 18.

ImageA küldöttek 90 százalék fölötti szavazataránnyal újabb két évre a Fidelitas elnökévé választották Ágh Pétert, akinek nem volt kihívója a szervezet vasárnapi debreceni tisztújító kongresszusán. A szavazás során a székesfehérvári Balogh Gergely pedig alelnök lett.

Tovább...
 
Orbán: Magyarország nem tud megújulni a fiatalok nélkül Nyomtatás E-mail
Írta: MTI   
2011. július 18.

ImageOrbán Viktor miniszterelnök videóüzenetében azt mondta a vasárnapi debreceni Fidelitas-kongresszus résztevőinek, hogy Magyarország nem tud megújulni a fiatalok nélkül, így a kormány számít a munkájukra.

Tovább...
 
A SZÉNA Egyesület nyári programjairól Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2011. július 18.

ImageA SZÉNA Egyesület idén is megrendezte nyári táborait az Alcoa Alapítvány és Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzatának támogatásával. A táborok - a tavaly ősz óta zajló - "Centrumban az egészséges család" című rendezvénysorozat zárásaként kerültek megrendezésre.

Tovább...
 
Kerékcserés párbaj - a Vodafone McLaren Mercedes Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: F.H.   
2011. július 15.

ImageSzeretnéd már a Magyar Nagydíj előtt megnézni a Vodafone McLaren Mercedes csapat Forma-1-es autóját? Gyere Székesfehérvárra július 20-án, ahol az önkormányzat vezetőivel, a Vodafone Magyarország első embereivel és a város kiváló sportolóival együtt akár te is részt vehetsz egy valódi Forma-1-es autó kerékcserés párbajában! Melegítsünk együtt a Magyar Nagydíjra! :)

Tovább...
 
Vezetői kinevezések Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. július 15.

ImageA tizenhat szakigazgatási szerv vezetőjének kinevezéséről döntött dr. Dorkota Lajos kormánymegbízott, az illetékes szakmai irányító szerv vezetőjének egyetértésével. A kinevezési okmányokat, az első fél év szakmai munkájának elemzését követően, ma adta át a megyei kormányhivatalban.

Tovább...
 
Végéhez ért a vörösiszap-katasztrófa utáni újjáépítés Nyomtatás E-mail
Írta: Kormányzati Kommunikációért Felelős Államtitkárság   
2011. július 15.

ImageVégéhez ért a tavaly október 4-i kolontári vörösiszap-tragédia utáni kormányzati újjáépítés a katasztrófa által érintett három településen (Kolontáron, Devecserben, Somlóvásárhelyen) és környezetükben. A hatóságok intenzív munkájának és a soha nem látott összefogásnak köszönhetően ma már rehabilitált természeti és építészeti környezet fogadja az idelátogatókat. A kormány által vállalt újjáépítés és kártalanítás a kitűzött határidőre megvalósult, a kormány új lakóházakat épített vagy vásárolt minden, az otthonát elveszített károsultaknak.

Tovább...
 
Visszahelyezték a letört keresztet az Országalma tetejére Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. július 15.

ImageVisszakapta keresztjét városunk szimbóluma tegnap délelőtt. A műemléket kedden éjszaka fiatalok rongálták meg, akik fel akartak mászni az Országalma tetejére. A restaurálás 200 ezer forintba került, a város vezetése meg van elégedve a javítással, illetve azzal is, hogy ilyen gyorsan sikerült helyreállítani az Országalmát.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1541 1542 1543 1544 1545 1546 1547 1548 1549 1550 Következő > Utolsó >>

Eredmények 17018 - 17028 / 20402